Home » , » Μπογιόπουλος VS Πυργιώτη (Βίντεο)

Μπογιόπουλος VS Πυργιώτη (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 | 9:13 π.μ.

Ο Δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος είναι από τα καλύτερα –κατά την άποψη μου- στελέχη που διαθέτει το ΚΚΕ. Εχει πολύ καλή θεωρητική κατάρτιση, είναι ετοιμόλογος, και μιλάει πάντα επικαλούμενος ντοκουμέντα και επιχειρήματα. Ηταν, λοιπόν απόλαυση να τον παρακολουθείς σήμερα στην αντιπαράθεση που είχε, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ με το αμειβόμενο στέλεχος της Ν.Δ., την Μαριάνα Πυργιώτη. Το βίντεο που παραθέτουμε τα λέει όλα.

Η αργόμισθη, γιατί αυτό είναι στην ουσία, Μ. Πυργιώτη –σιτιζόταν αρχικά σαν αναπληρώτρια γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ και σήμερα σαν γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Καραμανλή- είχε χάσει τα λόγια της και όσα και να προσπαθούσε δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της αφού ο λόγος του Ν. Μπογιόπουλου ήταν καταιγιστικός και δεν της άφηνε τα περιθώρια για να ορθώσει έναν στοιχειώδη πιστικό αντίλογο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:26 μ.μ.

Πες τα σύντροφε. Αυτό είναι. Απλά λόγια κι αληθινά. Και το πιο καλό: Σκληρή κριτική.

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 3:31 μ.μ.

Ο μαρξ σε ενα παραλληλο συμπαν διαβαζει μπογιοπουλο. Και περα απο την πλακα ειναι μπομπα ο πουστης ουτε ο τζακ νορις δεν μπορει να τον κανει καλα στο λεγειν γιατι εχει σε οτι λεει απολυτη τεκμηριωση. Πολλα like............

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 8:03 μ.μ.

Μακάρι να βλέπαν στο ΚΚΕ το εξώφθαλμο : Με τον Μπογιόπουλο στη θέση του Γ.Γ όχι 5% αλλά τουλάχιστον 25% θα ήταν τώρα.
Είμαι 60άρης, ανένταχτος αριστερός (έστω όπως με λέει η κ. Γ.Γ του ΚΚΕ), ποτέ δεν ήμουν στο ΚΚΕ. Στις σημερινές συνθήκες όμως ο λόγος του Μπογιόπουλου ΠΕΙΘΕΙ.

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 8:37 μ.μ.

γιατι κοπηκα?Μηπως εχετε σκληρηνση κατα πλακας?

Ανώνυμος
20 Νοεμβρίου 2012 στις 8:54 π.μ.

Δεν νομίζω ότι ο Μπογιόπουλος διαφέρει απο την υπόλοιπη γραφειοκρατία του περισσού.Απλά έχει μια καλύτερη παρουσία επικοινωνιακά,ειδικά απο την Γ.Γ.Το ίδιο λεγόταν κάποτε και για την Κανέλλη,και απεδείχθει μιά τεράστια φούσκα.Γιατί σημασία έχει τι λές,και όχι πως το λές.

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2012 στις 12:31 π.μ.

Πώς γίνεται, από τον Άδωνη μέχρι ανένταχτους αριστερούς ή αδιάφορους του καναπέ που ακούνε ΚΚΕ και παίρνουν δρόμο να είναι έτοιμοι να το υποστηρίξουν εάν γίνει ΓΓ ο Μπογιόπουλος, αυτό είναι άλυτο μυστήριο. Ούτε οι φακίρηδες δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς ενώ διαφωνείς ριζικά με ένα κόμμα, πώς ενώ στέκεσαι απέναντί του, πώς ενώ δεν το ψήφισες ποτέ, εντούτοις εάν κάνει αυτόν που σου γαυλίζει γενικό γραμματέα ή φύλαρχο θα το ψηφίσεις έστω και χωρίς καλά καλά να γνωρίζεις τις θέσεις του. Αυτό είναι ο ορισμός του επιφανειακού ανθρώπου και η αποθέωση της τηλεοπτικής δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger