Home » , » Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην πορεία το Σάββατο (12/1) 12 μ., στα Προπύλαια

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην πορεία το Σάββατο (12/1) 12 μ., στα Προπύλαια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 | 2:00 π.μ.

Κάτω τα χέρια από τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και τα δημοκρατικά δικαιώματα!
Ρεσιτάλ ολοκληρωτικού τύπου βίας έδωσαν για μια ακόμα φορά οι δυνάμεις καταστολής σε μια ακόμη επιχείρηση "ανακατάληψης" της βίλλας Αμαλίας.

Με ενέργειες που μοναδικό στόχο έχουν να δείξουν ότι η βάρβαρη πολιτική τους θα επιβληθεί και η "τάξη θα πρυτανεύσει πάση θυσία" έπνιξαν την περιοχή στα χημικά, έσπασαν τις πόρτες του ιστορικού κτιρίου και έκαναν δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις. Παρόμοια ήταν η αντιμετώπιση και των αλληλέγγυων που έκαναν πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

 Ο υπουργός «προστασίας της Χρυσής Αυγής» κ. Δένδιας και όλη η κυβέρνηση, μαζί με τον ανεκδιήγητο και επικίνδυνο «δήμαρχο των ΜΑΤ» κύριο Καμίνη, που όλες τις προηγούμενες ημέρες έδινε ρεσιτάλ «τσαμπουκά» στα κανάλια έχουν την πλήρη ευθύνη για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής.

Την ίδια στιγμή το θέμα αποτέλεσε τηλεοπτικό θέαμα στα τηλεοπτικά πάνελς, όπου η «μηδενική ανοχή» ενάντια στην «ανομία» από όπου κι αν προέρχεται έχει γίνει ο συρμός των ημερών. Προκειμένου να δικαιολογηθεί η «ανομία», εκτός από την ποινικοποίηση των σημαιών, των ανακοινώσεων και των άδειων μπουκαλιών, σήμερα οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρόσθεσαν επίσης τα αδικήματα της «ανάρτησης πανό» και το υβρεολόγιο (από δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση) κατά των καταληψιών Διαβάστε την συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πατώντας εδώ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2013 στις 11:48 π.μ.

Ανεβάστε ένα κεντρικό ποστ για το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια, όπου έχουν φτάσει οι πρώτοι από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες.
Δεν αφήνουν ούτε τους συγγενείς να μπουν στον προαύλιο χώρο και να δουν τα παιδιά τους.
Επίσης τρεις σύντροφοι πήγαν να κρεμάσουν ένα πανό στην μουστοξύδη, και τους προσήγαγαν.

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2013 στις 12:08 μ.μ.

http://www.left.gr/article.php?id=20594

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger