Home » , » Επαναλειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός "902"

Επαναλειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός "902"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 | 10:41 μ.μ.


Δεν θεωρούμε σκόπιμο αυτή την στιγμή να σχολιάσουμε την σημερινή απόφαση του ΚΚΕ να επαναλειτουργήσει -δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς- ο τηλεοπτικός σταθμός 902 . (Θα κάνουμε ρεπορτάζ και θα επανέλθουμε).

Απλώς να θυμίσουμε ότι μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΚΚΕ με την οποία έπαυε να λειτουργεί η τηλεόραση του 902 (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ), γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά με ποιο χαρακτηριστικό ένα  άρθρο της «Αυγής» που ανέφερε:
«Την ίδια ώρα, ενώ συρρικνώνει την εφημερίδα του, μετατρέποντάς την σε κομματική μπροσούρα για να μεταφέρει την κομματική γραμμή στα μέλη του κόμματος, το ΚΚΕ επιδίδεται σε επιχειρηματικές μπίζνες, ύψους εκατομμυρίων ευρώ: μετά από επαφές με ενδιαφερόμενους και επιχειρηματίες, βγάζει στο σφυρί την τηλεοπτική συχνότητα του 902, όπως ο πιο επιτήδειος καπιταλιστής. Κι αυτό, γιατί την (πανελλαδικής εμβέλειας) συχνότητα δεν την αγόρασε, αλλά του παραχωρήθηκε ως δημόσια περιουσία, για την εκπλήρωση δημόσιας λειτουργίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την επιχείρηση του 902 TV αγοράζει ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας («Real News», Real FM κλπ) Νίκος Χατζηνικολάου, με κεφάλαια χρηματοδότη που Συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2013 στις 10:48 μ.μ.

Αχαχαχαχα....Με τα παντελονια κατεβασμενα πιαστηκε η "Αυγη" !!!

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2013 στις 7:43 μ.μ.

Πολύ έξυπνη η κίνηση του ΚΚΕ για επαναλειτουργεία του 902tv. Δεν ξέρω αν η πρόθεση αυτή είναι τυπική ή ουσιαστική. Εγώ παίρνω ως υπόθεση την πρώτη (τυπική).Δηλαδή οι άλλοι που πούλησαν την συχνότητα ήταν ξύπνιοι και το ΚΚΕ χαζό; Η μήπως πρέπει κάποιος στη καπιταλιστική οικονομία να συμπεριφέρεται με όρους σοσιαλιστικής οικονομίας;Αν είχαμε λαική οικονομία οι συχνότητες θα ήταν περιουσία του λαού και όχι εμπόρευμα. Γιατί είναι παράλογο να έχουν αγοραπωλήσει τις συχνότητες διάφοροι πριν και να απαγορεύεται να το κάνει το ΚΚΕ και δεν ξέρουμε βέβαια και αν έχει καιτην πρόθεση να το κάνει......

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 4:49 π.μ.

Είναι μια πολύ καλή κίνηση. Ο 902 χρειάζεται για τον κόσμο που δεν έχει ιντερνέτ. Καλή επιτυχία. Ελπίζω να λειτουργήσει το συντομότερο. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger