Home » , » Προβοκάτορες κατέλαβαν το πρωί το γραφείο του Υπ. Εργασίας, με σκοπό να συκοφαντήσουν το μαζικό λαικό κίνημα.

Προβοκάτορες κατέλαβαν το πρωί το γραφείο του Υπ. Εργασίας, με σκοπό να συκοφαντήσουν το μαζικό λαικό κίνημα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 | 4:40 μ.μ.


«Καταγγέλουμε τη σημερινή προβοκατόρικη –αν μη τι άλλο-και σε κάθε περίπτωση, τυχοδιωκτική ενέργεια μερικών υπερεπεναστατών-συνδικαλιστών, οι οποίοι με προφανή στόχο τη διάσπαση του οργανωμένου μαζικού κινήματος, προέβησαν σε κατάληψη του γραφείου του Υπ. Εργασίας και συγκρούστηκαν με την Αστυνομία.

Ειναι σαφές, ότι τέτοιου είδους πρακτικές, αποροσανατολίζουν τους εργαζομένους και στρέφονται ενάντια στον οργανωμένο μαζικό και ταξικό αγώνα. Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στους διασπαστές του ταξικού εργατικού κινήματος, απ’ όπου αυτοί κι αν προέρχονται και να δώσουν δυναμικό παρόν στους καθημερινούς αγώνες, μαζί με τα ταξικά συνδικάτα...».

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 38 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 4:48 μ.μ.

Όχι παλικάρι μου. Άλλο η κατάληψη σε υπουργείο ή εργοστάσιο και άλλο στα γραφεία πολιτικού κόμματος (όσο αισχρή κι αν είναι η πολιτική που ασκεί).

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

ρε παιδιά σοβαρευτειτε, σοβαρευτειτε, τι εχετε παθει ?

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 5:07 μ.μ.

και μην ξεχνάμε να κραταμε ψηλά τη σημαία του μετωπου!!!!
σα δεν ντρεόμαστε λεω!!!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 5:17 μ.μ.

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Πολύ καλό!!!!!!!!

Λες και διαβάζεις ανακοίνωση του ΚΚΕ, όταν η υπόλοιπη αριστερά ή η αναρχία κάνουν τα ίδια -και πιο μαχητικά- από αυτά που έκανε το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ σήμερα!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 5:27 μ.μ.

Ποιο το νόημα αυτής της βλακείας που διαβάζουμε;

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:02 μ.μ.

@ Ανώνυμος 5.27

Το νόημα αυτού που διαβάζουμε είναι το πόσες τέτοιες γελοίες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις έχει βγάλει το ΚΚΕ (και όχι μόνο...) για τους αναρχικούς (και γενικώς για όποιον δεν ελέγχει το κώμα του λαού). Αλλά εσάς θα σας σώσει η αντιπροσωπεία του σύριζα που έχει έρθει για συμπαράσταση στη γαδα...

ΥΓ. Ωστόσο, ούτε για τις συλλήψεις χαίρομαι, ούτε για το βίντεο που φαίνεται ότι σας έστησαν, παρόλο που δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στη στάση σας - "γονίδια" είναι αυτά, βλέπεις!!!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Παρόλο που το ΚΚΕ κάνει τέτοιου τύπου ανακοινώσεις, είναι μάλλον ηλιθιότητα να γράφονται τέτοια κείμενα. Δείχνουν απλά εμπάθεια σε εποχές που αυτή η πολυτέλεια μας περισσεύει.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:19 μ.μ.

Πολύ "φτηνή" ανάρτηση για ένα ιστολόγιο που θέλει να είναι κόκκινο και βαθύ μάλιστα. Κρίμα...
Αλ

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:30 μ.μ.

http://www.antarsya.gr/node/1010

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:44 μ.μ.

Νομιζω οτι όλη η υπολοιπη αριστερα πρεπει να καταδικασει την δραση των "γνωστων αγνωστων" που αποπροσανατολιζει το κινημα.

πισω εχει η αχλαδα την ουρα ΚΚΕδες. σας τσουζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικα ειπατε να κουνηθειτε εεεε?
τοσα χρονια σπιλωνετε, καταστελετε και κατασυκοφαντειτε τα κινηματα, κανετε τα παντα για να μην παρθουν αγωνιστικες αποφασεις και τωρα θελετε και συμπαρασταση? αλλωστε σας δερνιυν αυτοι με τους οποιους συγκυβερνουσατε παλια. ε, δεν ειναι ο Κουβελης ο πρωτος διδαξαντας...

σπυρος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:55 μ.μ.

Το νοημα ειναι οτι τετοιες βλακωδεις ανακοινωσεις βγαζει το κομμα οταν γινονται δρασεις αυτου του ειδους απο αλλα κινηματα.Μπραβο παντως στο Π Α Μ Ε που δε καθισε με σταυρωμενα χερια στη κρατικη βια!!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 9:08 μ.μ.

Μπράβο. Πρώτη φορά βλέπω αγωνιστές να τάσσονται με την κρατική καταστολή ενάντια σε εργαζόμενους που έκαναν κινητοποίηση για το ασφαλιστικό. Εχετε χάσει τη μπάλα παλικάρια. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν ξεκόβει με τους εργαζόμενους και τις απεργίες και το ρίχνει στις καταλήψεις κτιρίων κομμάτων και τις πλατείες μαζί με τους φασίστες, αλλά ποτέ (α πα πα) σε απεργίες, εργοστάσια, λιμάνια, υπουργεία. Αηδία καταντήσατε.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

Πολύ σωστή κι εμπνευσμένη ανάρτηση.
Για να δουν εκεί στον Περισσό, που οδηγούμαστε απ την μαλακισμένη επιμονή τους στη μη ενότητα του κινήματος.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 11:56 μ.μ.

H μια διαφορά ειναι πως η ενέργεια του ΠΑΜΕ δεν επηρέασε αλλους διαδηλωτές
ηταν μονοι τους ,ενω οι αλλες "μαγκιες" ειναι αυθαίρετες σε ενα ετερόκλιτο πλήθος..
που εκμεταλλεύεστε για να κρύβεστε πισω του και χωρις να το ρωτήσετε...ποτε..
Η δεύτερη διαφορά και ποιο σημαντική ειναι πως δεν ζητάμε τίποτα απο κανέναν
δεν ζητήσαμε συμπαράσταση και δεν την επιθυμούμε...
Απο μακρια και αγαπημένοι ρετάλια και γκρουπούσκουλοα...
Οσο για τον συριζα μας ειστε αδιάφοροι ,παρολααυτα γιατι ηρθαν οι συριζεοι .βουλευταδες..?
Ρε και γονατιστοί να έρθετε δεν σας θέλουμε,πόσες φορες θα το πούμε..

ΥΓ
askordoulakos .... ξιδι αγοράκι μου ξιδακι εχεις καημό φαίνεται..

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 12:16 π.μ.

ΜΠΡΑΒΟ! ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 12:36 π.μ.

Όσοι απο το κκε ζητούν την συμπαράσταση απο όλους τους υπόλοιπους,και που καλώς τους δίνεται χωρίς την μικρότητα και την εμπάθεια που χαρακτηρίζει το ίδιο,ας σκεφτούν πόσους αγωνιστές έχει σπιλώσει η ηγεσία τους σε ανάλογες περιπτώσεις,με ανακοινώσεις ακριβώς ίδια με αυτή του κειμένου.Πόσοι αγωνιστές δεινοπάθησαν στα χέρια των δημίων,και το κκε τους έβλεπε προβοκάτορες γιατί δεν ανήκαν στους εκλεκτούς του κόμματος.Μόλις προχθές ο Μεντρέκας χαρακτήρισε τη βίλα Αμαλίας,βίλα ανωμαλίας!!Όχι δυο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι του κκε.Αν θέλετε την συμπαράσταση του κινήματος σταματήστε την διασπασή του και επιτέλους αν μπορείτε,ξεφορτωθείτε την επικίνδυνη ηγεσίας σας που σας σέρνει στη καταστροφή.Αλλοιώς είστε συνυπεύθυνοι.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 12:40 π.μ.

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΦΑΝΟΥΡΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 1:46 π.μ.

Να κάνω μια ερώτηση στους φίλους του ΚΚΕ;;

Βρε παληκάρια, εσείς τόσα χρόνια δεν μας λέτε "το ΚΚΕ έχει οργάνωση και περιφρούρηση για αυτό και δεν του την π[έφτουν τα ματ" εσείς δεν μας λέτε τόοοοσα χρόνια πως "ο κόσμος αισθάνεται σιγουριά στα μπλοκ του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ γιατί έχουμε οργάνωση και περιφρούρηση και δεν μας δέρνουν ούτε μας συλλαμβάνουν";;;

Ωϊμέ, γιατι ιτότε σήμερα αφού εχετε τέεεεετια οργάνωση και σας έδειραν και συνέλαβαν και 30;;;;

Μήπως τόσα χρόνια έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά; Μήπως λοιπόν δεν είναι τυχαία η βία του αστικού κράτους απέναντι στην υπόλοιπη Αριστερά και την Αναρχία, απλά τώρα ήρθε η ώρα να γευτεί την κρατική/κυβερνητική καταστολή και το κκε;

Ενότητα και κοινή δράση όλης της Αριστεράς για την ανατροπή της κυβερνησης, για την εργατική/λαϊκή κυβέρνηση και για την αντικαπιταλιστική ανατροπή!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 1:47 π.μ.

Τι σχεση εχει μια εργατικη διαμαρτυρια εκπροσωπων Σωματειων και συνδικατων στο υπουργειο εργασιας που καταληξε σε καταστολη με συλληψεις και ξυλοδαρμους, με ανουσιες καταληψεις σε γραφεια κυβερνητικου κομματος ή την καταληψη στην βιλα αμαλιας, που αραγε τι σχεση ειχε με το εργατικο κινημα και τα συμφεροντα του;;;;;;
Ποτε ειδατε να καταγγελει το κομμα τετοιες ενεργειες οποιοδηποτε αλλου φορεα. Ποσταρετε μια τωρα ρε φυντανια!
Και για να τελειωνουμε με αυτην την εξυπναδα οι κινητοποιησεις που υπερασπιζονται εργατικα και λαικα συμφεροντα δεν αξιζουν καμια χλευη οπως αυτη που ποσταρες askordoulakos. Δειχνει μονο την μικροτητα σου και την εμπαθεια σου.
Αντιο και καλη τυχη

kagemusha

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 1:58 π.μ.

Aνώνυμε 11:56.Η συμπαράσταση δεν είναι εμπόρευμα όπως ο 902 να την πουλάς και να την αγοράζεις.Την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη την προσφέρεις χωρίς καν να στη ζητήσει ο άλλος,γιατί έτσι προστάζει το ταξικό καθήκον που το κκε το έχει κάνει λάστιχο.Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του κκε να διατηρήσει την εύνοια του συστήματος,το τελευταίο δείχνει να μην χρειάζεται άλλο τις υπηρεσίες του.Αφού το κκε υπηρέτησε όσο πιό πιστά μπορούσε την αστική τάξη,αυτή το πετάει τώρα σαν στυμένη λεμονόκουπα.Αυτή είναι τελικά η μοίρα των συμβιβασμένων και υποτακτικών κολαούζων και βαστάζων.Τώρα δεν χρειάζεται άλλο το κκε γιατί έχει τα παιδιά με τα μαύρα και έτσι δεν θα ξαναχρειαστεί να περιφρουρήσει τη βουλή αφου τα μαυρόπαιδα είναι πιο μπρατσωμένα.Και για να μην ξεχνιόμαστε,απο το αγωνιστικό μέτωπο του κκε,ο ριζοσπάστης απέλυσε άλλους τρείς εργαζόμενους,αφου νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.Τόσο καλά....

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 2:04 π.μ.

"Θλιβερά παράδοξα με ακόμα πιο θλιβερά παρεπόμενα: να εισπράττει αίφνης το ΚΚΕ επαίνους κι εύσημα απ’ τον κ. Σαμαρά, τον κ. Πρετεντέρη, τον κ. Βενιζέλο, την ευμενή ανοχή του... κ. Βορίδη, ακόμα και τα ιντερνετικά εύγε του κ. Κικίλια!!! - «με επαινούν οι εχθροί μου, κάπου κάνω λάθος» κάποτε, κάποιος, έλεγε".

Από κείμενο του Στάθη
http://www.enikos.gr/stathis/96409,Poy_(to)_paei_to_KKE;.html

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 2:26 π.μ.

Ωραια μας ριχνουν το δολομα οι καπιταλες σκοπιμα ή ακουσια και μεις αντιδραμε συμφωνα με το σχεδιο τους.Το τεστ πετυχε,παμε γ το επομενο.Ετσι αργα και βασανιστικα....Ευγε για ακομα μια φορα κινουμαστε προς τη σωστη κατευθυνση με ακριβεια γεγονοτος.Ελεγχος οριων μεχρι τελικης πτωσης.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 10:31 π.μ.

Ανώνυμε 11.56

Δεν έχεις ούτε σοσιαλιστική παιδεία, ούτε ταξική συνείδηδη, ούτε γνώση του τι μέλλει γεννέσθαι, ούτε του τι σε περιμένει.
Λειτουργείς χουλιγκανικά (αφού ο πανάθας φερ ειπείν είναι εχθρός των γαύρων, οι γαύροι υποστηρίζουν την οποιαδήποτε ξένη ομάδα αντίπαλο-και τούμπαλιν), έχεις μπερδέψει τον εχθρό και δεν αναγνωρίζεις τους φίλους, εν κατακλείδι είσαι αυτό που κάνει τόσα εκατομμύρια ψηφοφόρους να απεχθάνονται άδικα των αδίκων το τιμημένο κόμμα.
Το κακό δεν είσαι εσύ. Το κακό είναι οι πολλές χιλιάδες λοβοτομημένων κρετίνων που στήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια σαν αυλή γύρω απ τους προδότες του εργατικού κινήματος κι επηρεάζετε και λοβοτομείτε ό,τι πιο αγωνιστικό μπορεί να εμφανιστεί.
Είαι κι εσύ κι οι όμοιοί σου, επικίνδυνοι για το ταξικό κίνημα, για την ταξική ενότητα και για την ελπίδα κάποτε ν αλλάξουμε κάτι.
Θυμήσου. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Κι όπως πολύ σωστά επεσήμανε άλλος σύντροφος παραπάνω, σαν πετάνε σαν στιμμένη λεμονόκουπα.
Δυστυχώς έχετε εγκλωβίσει πολλές χιλιάδες κομμουνιστων αγωνιστών, η μαχητικότητα των οποίων πάει χαμένη.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 10:42 π.μ.

"Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του κκε να διατηρήσει την εύνοια του συστήματος,το τελευταίο δείχνει να μην χρειάζεται άλλο τις υπηρεσίες του", θα πρότεινα να αλλάξεις το ΚΚΕ και στην θέση του να βάλεις αναρχικούς, αυτόνομους κτλ και τις ανούσιες καταλήψεις τους που το αστικό σύστημα όχι μόνο τις ανέχτηκε αλλά τις προμόταρε μέσα απο το lifestyle, την ώρα που το ΚΚΕ αντιμετωπιστηκε με χλεύη και τα μέλη του πλήρωσαν με απολύσεις και ποινικές διώξεις τους εργατικούς αγώνες στους οποίους πρωτοστάτησαν (οικοδόμοι, ναυτεργάτες, μεταλλεργάτες, αγρότες, ξενοδοχουπάλληλοι, εμπορουπάλληλοι κτλ και πολλοί περισσότεροι παλιότερα αμέσως μετά την μεταπολίτευση βέβαια. Κατα τα άλλα όποιος δεν «καταλαβαίνει» την διαφορά του να αγωνίζομαι με καθαρό το πρόσωπο, το ποιος είμαι και τι θέλω με το κρυφοκυνηγητό μασκοφόρων με κράτος και παρακράτος είναι προφανώς ηλίθιος. Επίσης όποιος συγχέει την οργανωμένη και συνειδητή αντιπαράθεση χιλιάδων εργαζομένων (με τον τρόπο που αυτοί επιλέγουν) με τυχοδιωκτισμούς ομαδούλων οι οποίες τους χρησιμοποιούν σαν ασπίδα είναι προφανώς επικίνδυνος.. Εδώ έχουμε να κάνουμε προφανώς με συνδυασμό των δύο και με θλίβει ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι το πιο δημοφιλές στο site..ο χρόνιος αντικομμουνισμός και η περιχαράκωση στο κινηματικό lifestyle (βλ ελευθευροτυπία) έχει δημιοργήσει ανήκεστο βλάβη σε πολλά μυαλά..

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 1:30 μ.μ.

Εγώ λέω να καταγγείλουμε την διασπαστική ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ, διότι χαλάει την καλή εικόνα του διαχρονικού ΠΑΜΕ.
Τώρα κάτι σχόλια, ορισμένων, του στυλ: " Το σύστημα αφού εκμεταλλεύθηκε την υποχωρητικότητα του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ και τώρα το πετά σαν "πατσαβούρα", τα αντιπαρέρχομαι χωρίς βέβαια να τα αγνοώ.
Επίσης παράτολμος αν και όχι αγνοητέος είναι και ο συλλογισμός περί υποκατάστασης του ΠΑΜΕ από τους περισσότερο "επαγγελματίες" της Χρυσής Αυγής.
Τώρα κάτι ερωτήματα, περί του, αν η βίλα Αμαλία έχει σχέση με το εργατικό κίνημα, ή αν εξυπηρετείται κάποιο ταξικό συμφέρον, από τις καταλήψεις, θα μου επιτρέψετε να πω, πως ίσως να μην υπάρχει προφανής σχέση ή άμεση εξυπηρέτηση.
Ωστόσο πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι καταλήψεις είναι αποτελέσματα κοινωνικών διεργασιών.
Κοινωνικές διεργασίες, οι οποίες ενδεχομένως, να μην είναι προσφιλείς στην Αριστερά.
Είτε αυτό θα δεχθούμε, είτε ότι πρόκειται για ένα μάτσο παλιόπαιδα, χωρίς αναζητήσεις και ευαισθησίες, που τα ανέχεται ή ακόμη χειρότερα, τα καθοδηγεί το Αστικό Κράτος, για να φέρνουν σε δύσκολη θέση τα Κόμματα και τις Οργανώσεις της Αριστεράς.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι εκ του πονηρού.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

το κκε κανει τον αγωνα του χωρις πατεριτσες
αστεγαστα φιλαρακια της ποε οτα, της γεσεε και της αδεδυ,
που δεν γεμιζετε περιπτερο ολοι μαζι.
χαιρετισματα στην κοινοπραξια. πασοκ. νδ. δημαρ .συριζα και ανταρσια
που ελαμψαν δια της απουσιας τους οταν δικαζονταν συνδικαλιστες

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 3:44 μ.μ.

Ανώνυμοι 10:31 και 10:42.Με τα σχολιά σας επιβεβαιώνετε και δικαιώνετε τον συντάκτη του άρθρου.Λές και όταν το έγραφε περίμενε αντιδράσεις σαν και τις δικές σας.Χρειάζεστε πολύ δρόμο ακόμα να κατανοήσετε έννοιες όπως συμπαράσταση και αλληλεγγύη.Ειδικά όταν δεν έχεις καμμιά επαφή με το λαό και τα κινήματα.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 4:38 μ.μ.

Επίσης όποιος συγχέει την οργανωμένη και συνειδητή αντιπαράθεση χιλιάδων εργαζομένων (με τον τρόπο που αυτοί επιλέγουν)με το κεφάλαιο και τους μηχανισμούς του..όχι λότι είχε κανείς κάψα δηλαδή να το ξεκαθαρίσω

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 4:51 μ.μ.

Το πρόβλημα με το ΚΚΕ, είναι το εξής:

Οσο και αν δείξει πως συμμετέχει στους αγώνες, κανείς δεν θα το προσεγγίσει -και πολύ καλά θα κάνει- όσο το ΚΚΕ πιστεύει πως είναι το μοναδικό κόμμα που πρέπει να υπάρχει στο σοσιαλισμό.

Οσο λοιπόν το ΚΚΕ πιστεύει πως είναι ο αρμόδιος για να ελέγχει και να καθοδηγεί τον επαναστατημένο λαό, τόσο θα απομονώνεται από τον λαό, ο οποίος πρέπει να απορρίψει τον καπιταλισμό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πειστεί πως τα ανατολικά καθεστώτα, ήταν....σοσιαλισμός!

Η εργατική εξουσία/δημοκρατία, ή θα είναι πολυκομματική με ελευθερία λόγου και έκφρασης, ή θα είναι μια ταξική καρικατούρα σαν τα καθεστώτα του ανατολικού μπλοκ που κατέρρευσαν!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

10.31
Αφου λοιπον μας ειπες ολα τα ωραια ....
Πες μας λοιπον πόση σοσιαλιστική παιδεία μπορει να εχει εχει ο συγγραφέας αυτου του
άρθρου ,που προβοκάρει και με έμμεσο τροπο μπαίνει στην πλευρα του κρατους και της
καταστολής....όλων των ειδών

Χαμένη παει η μαχητικότητα αυτων που οταν φτερνίζεται το κρατος παθαίνουν ψύξη
και βγαίνουν στα μπλοκ να πείσουν, πρώτα απο ολους τον ευτο τους πως ειναι αυτο
που νομίζουν....και αφου εσυ δεν μπερδεύεις ,εχθρούς με φιλους πόσους τέτοιους
αναγνωρίζει η σοσιαλιστική σου παιδεία στα σχολια και στο άρθρο..
Και εισαι πραγματικά πολυ αστείος οταν λες πως απεχθάνονται αυτον που κινητοποιεί
το μεγαλύτερο κόμματι,, της εργατικής ταξης που εχει την επιθυμία να αγωνιστεί ,,βεβαια υπαρχουν
αρκετοι που τους απεχθάνονται,, ειναι σιγουρα οι λεκέδες της αστικης ταξης ,με τα μεγαλοκαναλια τους...
και καλα κανουν ,εχουν λογο σοβαρό...
Το θεμα που παραμένει ειναι ενας αγωνας που δόθηκε και έγινε αφορμή να ενωθούν
ταξικές σοσιαλιστικές ,ελευθεριακες καθαρές αγωνιστικές συνειδήσεις για να τον απαξιώσουν
και να παρουν θεση με τον αντίπαλο που κατα τα αλλα εκεινοι βλέπουν καθαρά ,χωρις να
βλεπουν την μιζέρια τους ομως....
καπεταν μπαρουφα

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.

Φίλε (sic) askordoulako,
Δεν θα σου κάνω τον τιμητή, ούτε θα ζητήσω εξηγήσεις, ούτε και διαπιστευτήρια.
Θα μπορούσα να μην σχολιάσω, αλλά, για να ξέρεις, κατάλαβα. Πράγματι, νόμιζα πως βρέχει... μα βράχηκα ως το κόκκαλο.

Ας κρατήσουν οι χοροί...

Με βεβαιότητα,
ένας συνοδοιπόρος.

ΩΡΛ
31 Ιανουαρίου 2013 στις 11:43 μ.μ.

Ωραίο κείμενο για τις πάμπολλες φορές που το ΚΚΕ καταδικάζει ό,τι ξυλοφορτώνεται απ' την αστυνομία. Μυαλό δε θα βάλουνε φυσικά, σιγά μη δείξουν ενδιαφέρον για τον φασισμό που δαγκώνει την υπόλοιπη αριστερά ή τα μη ελεγχόμενα συνδικαλιστικά κομμάτια. Σήμερα τους έβλεπα μ' ένα χαμόγελο μέχρι τ' αφτιά (sic!). Ένιωθαν ήρωες τα γίδια! Αντί να οργίζονται με το φασισμό, πανηγυρίζουν που επιτέλους τους έβαλε στο στόχαστρο...

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:27 μ.μ.

5:02 μ.μ.

Δεν ξέρω ποιοί νομίζεις πως είναι οι ταξικοί σου σύμμαχοι.
Σίγουρα όμως (είμαι βέβαιος γι αυτό), δεν είναι ούτε οι συριζαίοι, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οι ανταρσύοι, ούτε οι απανταχού ανένταχτοι (η σειρά τυχαία και μιλώ για τον λαό κι όχι για μεγαλοστελέχη όσον αφορά τον συριζα και ναι, όσο κι αν δεν μπορείς να το δεχτείς, υπάρχουν ανένταχτοι και αριστεροί και κομμουνιστές. Κι επιπλέον, οι περισσότεροι των αναρχικών δεν είναι αντικομμουνιστές, μα αντιΚΚΕ. Κάπως θάπρεπε να σας έχει προβληματίσει εδώ και χρόνια αυτό).
Αν ταξικό σου σύμμαχο εσύ βλέπεις μόνο το οποιοδήποτε μέλος του κόμματος, έχεις πρόβλημα. Κι εσύ κι όλοι οι άλλοι.
Κάποιος παραπάνω διαμαρτυρήθηκε (δικαίως κατά τη γνώμη μου) για την έλλειψη συμπαράστασης από άλλους χώρους, στους διωκόμενους του ΠΑΜΕ.
Θάπρεπε όμως να το περιμένετε.
Πότε το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ συμπαραστάθηκε στις συλλήψεις και στις διώξεις τόσων άλλων αγωνιστών από άλλους χώρους;
Ας είναι κι οι αυτόνομοι των καταλήψεων. Έτσι είναι η σοσιαλιστική ιδεολογία; Εγώ νόμιζα πως είναι δίπλα σε κάθε καταπιεζόμενο και διωκόμενο, ανεξάρτητα του που ανήκει. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι τη μεγάλη ήττα. Έκτοτε...ακόμα και στη θέση 67(;) δε θέλετε νάχετε καμμιά σχέση με κανέναν. Ούτε σε συμθήκες επαναστατικής κατάστασης. Έχετε λαλήσει και όχι μόνο δεν το βλέπετε, μα καμαρώνετε γι αυτό.
Τέλος πάντων, είναι τόσα πολλά και είμαστε σε τέτοια δύσκολη θέση, που είναι πολυτέλεια το να μαλώνουμε.
Η ανάρτηση είναι σοφή, τουλάχιστον όπως την εξέλαβα εγώ, δηλαδή να σαρκάζει τον τρόπο που το ΚΚΕ αντιμετώπιζε ως τώρα τα θύματα της καταστολής που δεν είχαν κομματική ταυτότητα.
Μακάρι να συμβάλλει, ώστε ν αλλάξει κάτι εκατέρωθεν...
Καλό κουράγιο.

Ο καπετάν μπαρούφας

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

Το ΚΚΕ καρφί δεν του καίγεται και γι αυτό δεν ζητά και δεν θέλει την συμπαράσταση και την αλληλεγγή των επονομαζόμενων αναρχικών, δηλαδή αυτών που χειροκροτούσαν την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε η αγέλη του παρακράτους και των μηχανισμών του ενάντια στο ΠΑΜΕ και πανηγύριζαν βγάζοντας ανακοινώσεις (Α.Κ) πάνω απο το άψυχο κορμί του άνεργου συντρόφου μας οικοδόμου, πατέρα δυο παιδίων, αλλά και των 70+ τραυματισμένων που προκλήθηκαν απο την ρίψη κομματίων απο μάρμαρα και πέτρες μέσα στο πλήθος της συγκεντρωσης μακριά απο την περιφρούρηση.
Το ΚΚΕ ζητά και εισπράττει την συμπαράσταση και την αλλυλεγγύη την εργαρτικής τάξης και των φτωχών λαικών στρωμμάτων και γι αυτό το εμπιστέυονται συσπειρώνονται μαζικά στο πλευρό του.
Το ΚΚΕ δρά και υπάρχει εκεί που οι πουθενάδες δηλαδή απο φασίστες μέχρι αναρχικούς δεν υπάρχουν σαν δυνάμεις ούτε στο ελάχιστο.Μέσα στους χώρους και τόπους δουλείας!!Στα γιαπία, στα αμπάρια, στα εργογατάσια, στους αγρούς, στα ξενοδοχεία, στο σούπερ μάρκετ στα εμπορικά καταστήματα κ.α!!!

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:30 π.μ.

Το κκε δρά και υπάρχει, στους εργασιακούς χώρους, όπως δρά και υπάρχει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι αγωνιστες.

Δεν μου λέει τίποτα το να υπάρχεις σε έναν εργασιακό χώρο. Το θέμα είναι ΤΙ λες και ΤΙ κάνεις.

Το κκε δεν κάνει περισσότερα για τον εργαζόμενο, από ότι κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

αλλάχτε τροπάρι εκεί στον περισσό, γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος του να ανατρεέψει την βάρβαρη επίθεση του κεφαλαιου.

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:48 μ.μ.

ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΙΖΗΣ ΑΔΙΚΑ ΣΥΡΙΖΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ,ΣΥΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ;
Συνθήκη του Μάαστριχτ/ Πράσινη Βίβλο / Στρατηγική της Λισσαβόνας
Ευρωσυνθήκη/ Συνθήκη του Άμστερνταμ/ Ευρωσύνταγμα»
Ιδιωτικοποίηση των λιμανιών/ Σχέδιο Ανάν/ Μεταλλαγμένα προϊόντα
Ιδιωτικά πανεπιστήμια/ Μπολόνια / 65ωρο / 3ωρα / 4ωρα /όρια ηλικίας κλπ,
εγκληματα μεχρι το 2008 ασυγχωρητα που πληρωνουμε τωρα.
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 90% ΤΑ ΕΠΚ
ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ
ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ
ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι αγωνιστες.
ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ ΠΟΕ ΟΤΑ
ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΡΟΥΠΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:47 μ.μ.

Για το πρωτο σχολιο.

Αμα γινει κανα ντου στα γραφεια της ΧΑ θα ισχυει η καταδικη?Ειναι και τα γραφεια των ασπονδυλων"αβατο"?

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:58 μ.μ.

Η ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΘΉΣΕΙ.ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΑΥΤΟς Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ .
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger