Home » » Σκέτη απογοήτευση η νέα καλλιτεχνική δουλειά του Τζίμη Πανούση (Βίντεο)

Σκέτη απογοήτευση η νέα καλλιτεχνική δουλειά του Τζίμη Πανούση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 | 6:29 π.μ.

Σκέτη απογοήτευση η νέα καλλιτεχνική δουλειά του Τζίμη Πανούση που κυκλοφόρησε σήμερα από την εφημερίδα Real news. Χωρίς ίχνος φρεσκάδας και εντελώς προβλέψιμος ο Τζιμάκος αυτή την φορά περνάει εντελώς αδιάφορος.

Μάταιη είναι και η προσπάθεια του μέσα από προκλητικούς στίχους –το παρακάνει μάλιστα στην φρασεολογία του- «να συζητηθούν τα τραγούδια του», όπως γράφει η εφημερίδα που κυκλοφορεί το CD.

Για να πάρετε μια «γεύση» παραθέτουμε σε βίντεο το τραγούδι «Οβι-όβι-βι» με το οποίο τιτλοφορείται το CD.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2013 στις 8:55 π.μ.

Επειδή για τους αστούς "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο φαΐ που τρώγεται κρύο", φαίνεται πως λάου-λάου ο Χατζηνικολάου "του κατούρησε την ψυχή" (για όσους θυμούνται το σχετικό άσμα του Τζιμάκου)

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2013 στις 9:38 π.μ.

Μάλλον δεν το ακούσατε καθόλου...

Σωτήρης
23 Μαρτίου 2013 στις 1:54 μ.μ.

Συμφωνώ απολύτως.

Quiz:
Ποιος ανατρεπτικός καλλιτέχνης ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ είπε αυτή την φράση;
"Ας μη γίνει λαϊκή δημοκρατία, ας γίνει μια αστική δημοκρατία που να μην είναι χυδαία, που να μην εξευτελίζει τον άνθρωπο"

Εμπρός για μη εξευτελιστικό καπιταλισμό και την αναρχία!!!

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2013 στις 3:38 μ.μ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ...

http://www.youtube.com/watch?v=tnCW3ft6YkE

http://www.youtube.com/watch?v=UR1DUtlUC_I

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ DEEP RED...

23 Μαρτίου 2013 στις 5:46 μ.μ.

Η έκδοση διαφημίζεται ως "13 ολοκαίνουργια τραγούδια του Τζίμη Πανούση" τη στιγμή που τα τραγούδια είναι ...παλιά (λιγότερο ή περισσότερο) και έχουν ήδη εκδοθεί σε cd τα προηγούμενα χρόνια.
Για παράδειγμα το "17 Νοέμβρη απόγευμα" είχε εκδοθεί σε cd με το περιοδικό Μετρό το 2003 αν θυμάμαι καλά και φυσικά μιλάει για τις συλλήψεις για τη 17Ν το καλοκαίρι του 2002 (καταπληκτικοί στίχοι). Αλλά και σχεδόν όλα τα άλλα τραγούδια είναι γνωστά εδώ και χρόνια!
Απάτη...

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2013 στις 3:53 π.μ.

τοσο ενδιαφεροντα θεματα και ουτε ενα σχολιο και για τον πανουση ..μην τυχον και τον θυψανε σαν καλλιτεχνη αμεσως πεντε σχολια...δεν προκειτε να σηκωσει κεφαλι αυτος ο λαος ..αν δεν αλλαξει μυαλα και προτεραιότητες
Ανορφογραφοσ

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2013 στις 9:21 π.μ.

κρίμα για το τόσο ενδιαφέρον μπλογκ να εναντιώνεται έτσι στον τζιμάκο, δεν προλάβατε καν να τον ακούσετε -ούτε με ενδιαφέρει τί λέει ο χατζηπαπάρας και ο κάθε ένας τους- τον γουστάρω για το εκπληκτικό του χιούμορ και τους στίχους του που με προβληματίζουν ακόμη και μετά από δεκαετίες, σεμνότατα το παρουσίασε και τελικά όσο ακούω το δίσκο και σα σύνολο επανεκτελέσεων διασκευών και νέων τραγουδιών το βρίσκω εφάμιλλο των παλιών του δουλειών. Επίσης έχει συμπεριλάβει και τον μπελογιάννη!

υγ. και ο χατζιδάκις δεν ήταν αναρχικός αλλά υπήρξε μοναδικός μουσικός και ξεχωριστός άνθρωπος και άφησε έργο και κείμενα που εμπνέουν ακόμη και αναρχικούς

24 Μαρτίου 2013 στις 9:49 π.μ.

αρπαχτες,ενθεν και ενθεν...

ολα πανε με την εποχη ετσι και ο πανουσης ολοι και ολα βυθιζονται στην μποχα

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2013 στις 10:20 μ.μ.

Ο Πανούσης έχει δόσει αρκετές συνεντεύξεις τελευαταία και δεν είπε ίχνος κακής κουβέντας έστω για το μνημόνιο,για την κυβέρνηση,ή για τη Μέρκελ.Χώρια ότι δεν λέει τίποτα καινούριο,ανακυκλώνει τα παλιά.Κι από χιούμορ λίγα πράγματα.περαστικά σου Τζίμη,έγινες και συ φραγκάτος και σου φταίνει τα δόντια των στελεχών του Σύριζα...

23 Απριλίου 2013 στις 7:46 μ.μ.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο το να κατακρίνεις κάτι καλό που αναπαράγεται ή να περνάς απαρατήρητο το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια για κάτι νέο αντίστοιχο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger