Home » , » Ο Α. Αλαβάνος για τον πολιτικό του σχηματισμό (Βίντεο)

Ο Α. Αλαβάνος για τον πολιτικό του σχηματισμό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 | 12:22 π.μ.

Για τους στόχους και την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός πολιτικού σχηματισμού όπως αυτόν που θα εξαγγελθεί επίσημα στα μέσα του άλλου μήνα, μίλησε ο Α. Αλαβάνος στο χθεσινό δελτίο του Extra. Ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια διάσταση μεταξύ κοινωνίας και κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος.

 Επικαλούμενος δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε ότι περίπου ένα 40% του πληθυσμού μας τάσσετε ενάντια στην Ευρωζώνη και άρα είναι θετικός στην έκδοση εθνικού νομίσματος . Αυτή η μερίδα του εκλογικού σώματος δεν εκφράζεται μέσα στην βουλή, τόνισε ο Α. Αλαβάνος, και ότι το κόμμα του φιλοδοξεί να καλύψει αυτό το κενό.

Ο τόπος βιώνει μια καταστροφή συμπλήρωσε και μόνο η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να ανακόψει την ανεργία και να οδηγήσει σε ανάπτυξη.

Στο θέμα των συνεργασιών υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πολιτική δύναμη αρκεί να θέτει ζήτημα αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη κάτι το οποίο δεν κάνει ο Συνασπισμός.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2013 στις 11:14 π.μ.

Συν. Αλαβάνο την στιγμή που χρειάζεται η ποιο πλατεία ενότητα της Αριστεράς και όχι μόνο! Την στιγμή που πρέπει να θυμηθούμε τον Λενιν και το ειρήνη-γη-ψωμί εμείς κάνουμε κόμματα. Έλεος επιτέλους. Φτάνει πια δεν θέλουμε άλλα κόμματα. Άνωθεν σωτήρες δεν θέλουμε ας δημιουργήσουμε συνθήκες κινήματος και κοινής δράσης κι εκείνο θα βρει τρόπο έκφρασης.

Γιώργος
25 Απριλίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

"Ειρήνη-γη-ψωμί" είπε ο Λένιν καλώντας των λαό να κάνει σοσιαλιστική επανάσταση για να τα αποκτήσει. Δεν κάλεσε το λαό σε ενότητα με τους μενσεβίκους ενάντια στους καντέτους, αλλά κάλεσε σε συσπείρωση γύρω από το επαναστατικό πρόγραμμα των μπολσεβίκων με ανοιχτό (πολεμικό στην ουσία) μέτωπο στον οππορτουνισμό.
Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας.
ΥΓ. Καμιά σχέση δεν έχω με τον Αλαβάνο που τον θεωρώ μια εναλλακτική μορφή αστικής διαχείρισης...

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2013 στις 11:41 μ.μ.

Γιωργο το καταλάβαμε..εισαι ΚΚΕ δαγκωτό.Μπαμ κανεις..το οτι τα σοβιετ-συμβούλια που συμμετείχαν οι μπολσεβίκοι και έριχναν το σύνθημα ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ είχαν μενσεβικους και εσερους μεσα και εκει οι μπολσεβίκοι πάλευαν τη γραμμή τους τι σου λεει;Το οτι δεν εφτιαξαν κόκκινα σοβιετ (βλεπε παμε,μας,ογε,πασεβε,πασυ)και δεν φοβήθηκαν μην τους λερωσει ο οππορτουνισμος, τι σου λεει?Το οτι μπορει οι συνθήκες σήμερα στην ελλάδα να θέλουν άλλη τακτική απο την μπολσεβικικη της μισοφεουδαρχικης ρωσίας και καθόμαστε και αναλύουμε μονο το τι έγινε πριν απο 100 χρονια..ε..αυτο κι αν ειναι ψιλά γράμματα για σένα σύντροφε γιώργο..ναι,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, οχι μεταρύθμιση αλλα δεν ειναι και πράκτορες του εχθρού όσοι την θέλουν αλλα οχι ακριβώς οπως την θες εσυ,γιατί τότε εισαι πολυ μόνος...γιωργο...μεχρι και τα σπλάχνα σου θα φας και θα ξαναφας ως "οππορτουνιστικα".Κι αυτο το τελευταίο πάει και στο ΚΚΕ και στα γκρουπουσκουλα που πολυ τα συμπαθώ και στα συντροφιά της αναρχίας που διαφωνούμε μόνο στο πωσ θα γίνει η μετάβασή στο βασίλειο της ελευθερίας.Ο κόσμος της εργασίας βλέπει την μπόχα του σεχταρισμου μας και μας αποφεύγει.Ετσι πάει στα σιγουρα μετα της "ανάθεσης" και του τσιπρα...

ΑΝΑΡΧΟΚΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger