Home » , » Οταν τα άτομα της ¨καλής κοινωνίας" βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα. Κούγιας VS Λαζόπουλος (Βίντεο)

Οταν τα άτομα της ¨καλής κοινωνίας" βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα. Κούγιας VS Λαζόπουλος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 | 2:49 π.μ.

Φυσικά και δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε τις κόντρες που ξεσπούν ανάμεσα στα «γραβατωμένα» λαμόγια, άτομα της «καλής κοινωνίας» που κάποιες φορές, για μια σειρά λόγους, έχουν αντιπαραθέσεις και βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα.

Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον «μοντελοπνίχτη» δικηγόρο που έχει ανοιχτό μέτωπο με τον «εθνικό μας γελωτοποιό».
Ακούσαμε, λοιπόν στις σημερινές πρωινές ώρες τον Κούγια να μας λέει ότι μετανιώνει γιατί «δεν έκοψε τα πόδια του Λαζόπουλου» –διευκρίνισε ότι εννοούσε νομικά- όταν ο ίδιος, σαν δικηγόρος, ετοίμασε την απολογία του Πέτρου Λυμπέρη ιδιοκτήτη της θαλαμηγού Therapy.
Εδώ να θυμίσουμε ότι τον Ιούνη του 2001 σ’ αυτή την θαλαμηγό η οποία πήγαινε στην Μύκονο έχοντας «εκλεκτούς καλεσμένους», του ιδιοκτήτη της, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη, βρέθηκαν ναρκωτικά.

 Ο Κούγιας, λοιπόν μας είπε ότι ο ίδιος φρόντισε για την απολογία του ιδιοκτήτη της θαλαμηγού, που τα πήρε όλα επάνω του, ξελασπώνοντας τους καλεσμένους του «αν και υπήρχαν πολύ σοβαρές σκιές για το τι έκανε ο Λαζόπουλος και κάποιοι άλλοι γνωστοί, μέσα στο Therapy». Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, και σύμφωνα πάντα απ’ ότι λέει ο Κούγιας, ο Λαζόπουλος «του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του».

Εκτός αυτού, ο Κούγιας, αφήνει ανοιχτά υπονοούμενα ότι η στοχοποίησή του απ’ τον Λαζόπουλο οφείλεται στο ότι ο σατιρικός καλλιτέχνης εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, από «γνωστό καναλάρχη» (φανερό ποιον εννοεί).

Το πόσο άθλιος είναι ο Κούγιας είναι γνωστό απ’ όλη την επαγγελματική του διαδρομή με χαρακτηριστική περίπτωση την δήλωση του τότε που παρουσίαζε «θεόσταλτο» τον μπάτσο-δολοφόνο του Α, Γρηγορόπουλου, Κορκονέα που υπεράσπιζε. «Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα» είχε πει αναφερόμενος στην εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου.
 Οσο για τον «Λάκη με τα ψηλά κασέ» η ανάρτηση που έχει κάνει ο σύντροφος kokkinioths τα λέει όλα.

Το απολαμβάνουμε που βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger