Home » , , » Το πτώμα της δημοκρατίας μας σάπισε

Το πτώμα της δημοκρατίας μας σάπισε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 | 4:32 μ.μ.


Το σημερινό επεισόδιο στα Προπύλαια με τα ΜΑΤ να απειλούν ευθέως τους Τατιάνα Μπόλαρη και Μαρίο Λώλο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί: και οι δυο τους είναι μάχιμοι φωτορεπόρτερ, έχουν χτυπηθεί πρόσφατα από την ΕΛ.ΑΣ., έχουν δημοσιοποιήσει το γεγονός κι έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Οι κρανοφόροι ήξεραν πάρα πολύ καλά τα πρόσωπα που επέλεξαν να απειλήσουν, όπως ήξεραν πάρα πολύ καλά πως ό,τι κι αν κάνουν θα μείνουν ατιμώρητοι. Όπως ακριβώς έμειναν ατιμώρητοι όταν άφησαν ανάπηρο τον Μανώλη Κυπραίο, όταν έσπασαν το χέρι του Δημήτρη Τρίμη, όταν γρονθοκόπησαν την Τατιάνα, όταν άνοιξαν το κεφάλι του Μάριου.

Οι καουμπόυδες με τα πράσινα ξέρουν πως καμία Ε.Δ.Ε. δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει, καμία μήνυση δεν πρόκειται να τους καθίσει στο σκαμνί, καμία ανακοίνωση σωματείου ή ερώτηση βουλευτή δεν πρόκειται να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Όπως και οι κατά καιρούς πολιτικοί προϊστάμενοί τους ξέρουν πως (είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να τους ελέγξουν) δεν θα έχουν καμία επίπτωση. Ένας πάνοπλος στρατός νταήδων λοιπόν παίζει κατά το δοκούν με τα κεφάλια μας και τις ζωές μας.
Είμαστε άοπλοι στο έλεος του κάθε τζάμπα μάγκα πιστολέρο και του κάθε καίσαρα υπουργού δημόσιας τάξης.

Το πτώμα της δημοκρατίας μας σάπισε κι εμείς οι τεθλιμμένοι συγγενείς ακόμα να παραδεχτούμε τη δολοφονία της..

Πηγή:  Ντίνα Δασκαλοπούλου  - facebook



Και από τον ιστότοπο της Συνδικαλιστικής παράταξης Τεχνικών Τύπου Αθήνας - ΕΤΗΠΤΑ

Λεκτικές απειλές εναντίον του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, από τους αξιωματικούς των ΜΑΤ στα Προπύλαια με αφορμή το πανό του Indymedia στα Προπύλαια.

Ο πρόεδρος της ΕΦΕ απειλήθηκε με μηνύσεις και προσαγωγές "αν ξανατολμήσει να φωτογραφήσει τους άνδρες των ΜΑΤ εν ώρα υπηρεσίας"...

"Σας ξέρουμε όλους... Όλοι έχετε φάκελο και δεν πρόκειται να τη γλιτώσετε..."...

Το κράτος του Δένδια και της τρόικας εσωτερικού είναι εδώ και αγρυπνεί...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger