Home » , » ΔΟΛια, MEGA-αλητοδημοσιογραφία Πρετεντέρη (Βίντεο)

ΔΟΛια, MEGA-αλητοδημοσιογραφία Πρετεντέρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 | 5:51 μ.μ.

Το παλιό αναρχικό σύνθημα: «όπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου, παρεμβαίνει το μαρκούτσι του δημοσιογράφου», ταιριάζει γάντι της ΔΟΛιας MEGA-αλητοδημοσιογραφίας που επιδίδεται διαχρονικά ο Γ. Πρετεντέρης, βάζοντας στο στόχαστρο του όποια πολιτική συλλογικότητα και κοινωνικά ομάδα αντιστέκεται στους σχεδιασμούς των πιο επιθετικών κύκλων του ντόπιου καπιταλιστικού κατεστημένου το οποίο υπηρετεί με «θρησκευτική ευλάβεια».

Αν γράψατε το όνομα του στην μηχανή αναζήτησης του μπλοκ μας θα βρείτε αρκετές αναρτήσεις στις οποίες ασχολούμαστε με τα πεπραγμένα αυτού του «έγκυρου», πλουσιοπάροχα αμειβόμενου «διαμορφωτή της κοινής γνώμης».


Τώρα έστω και καθυστερημένα, με αφορμή τον τελευταίο λίβελο που έγραψε ο Πρετεντέρης στο «Βήμα» εναντίον του Σύριζα  το γραφείο Τύπου του κόμματος της Κουμουνδούρου με επιστολή του στην διεύθυνση του Mega ανακοινώνει τη διακοπή της συμμετοχής εκπροσώπων του Σύριζα στην εκπομπή «Ανατροπή»:

H επιστολή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ προς της διεύθυνση του Mega: 

 «Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή "Ανατροπή'.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια.

 Η απάντησή μας στον εν λόγω "δημοσιογράφο" είναι μόνο η περιφρόνηση».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 8:07 μ.μ.

Ο Πρετεντερης ειναι ολα αυτα που λετε αλλα ηταν
απο παντα τετοιος.Εσεις πρεπει να απαντησετε τι
θελατε και τι επιδιωκατε πηγαινοντας εκει οχι μονο στις εκπομπες αυτου μαντροσκυλου αλλα σε καθε εκπομπη του MEGA Το αν δεν παει ενα κομμα σε εκπομπες γενικα ενος τετοιου καναλιου που απασχολει μια κλικα αλητοδημοσιογραφιας αυτο δεν
ειναι απομονωτισμος δεν ειναι σεχταρισμος δεν ειναι ελιτικη επιλογη. Ειναι επιβεβλημενη πολιτικη αποχης γιατι διαφυλαττει την αξιοπιστια
την αξιοπρεπεια και τη σοβαροτητα του κομματος
ακομη και του απλου ατομου

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 8:28 μ.μ.

Άργησαν πολύ, τόσο αυτοί όσο και όλοι οι άλλοι αριστεροί, περισσότερο ή λιγότερο κομμουνιστές, επαναστάτες, οπορτουνιστές, κ.ο.κ. Το πιο απλό πράγμα: ας τους αφήσουν να μιλάνε μόνοι τους. Τι ακροαματικότητα θάχουν με πάνελ και παράθυρα τύπου "Μαστοράκη";

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2013 στις 2:39 π.μ.

Διαφωνώ φίλοι μου. Το καλύτερο δώρο θα είναι γι' αυτούς να μην πηγαίνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και έτσι θα έχουν και το άλλοθι ότι τους καλούν αλλά δεν θέλουν να προσέλθουν. Νομίζεις ότι θα τους κοπεί η όρεξη ή θα μειωθεί η αξιοπιστία τους εάν δεν υπάρχει αντίθετη φωνή; Ποιόν θα τιμωρήσει ο αναχωρητισμός; Το ΚΚΕ ούτως ή άλλως είναι αποκλεισμένο.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2013 στις 7:53 μ.μ.

Αναχωρητισμός από που; Από τα κέντρα της γκεμπελικής παρα - ψευδο - πληροφόρησης και προπαγάνδας; Αποκλεισμός θα είναι και όχι αναχωρητισμός. Βρέστε στο pressproject το άρθρο "Όλγα Πρετεντέρη". Εκτός του ότι είναι καλό συνοδεύεται και από μια επεξεργασμένη εικόνα που φτιάχνει τη διάθεση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger