Home » , » Απάντηση από την ιστοσελίδα "902.gr" στην δήλωση των εκπροσώπων των "Παρεμβάσεων"

Απάντηση από την ιστοσελίδα "902.gr" στην δήλωση των εκπροσώπων των "Παρεμβάσεων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 | 10:01 μ.μ.

Κείμενο στην ιστοσελίδα "902.gr" απαντά στην δήλωση που προηγήθηκε εκπροσώπων των "Παρεμβάσεων". Το παραθέτουμε, ασχολίαστο. Αν το δημοσίευμα αυτό απαντά σε όσα "χρεώνουν" οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων στην συνδικαλιστικοί παράταξη εκπαιδευτικών του ΚΚΕ, αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς:

Σχετικά με τη δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, με τίτλο «Ηλίθιοι ή προβοκάτορες;» επισημαίνουμε τα παρακάτω:

1ον. Η πρόταση του ΠΑΜΕ σήμερα, 13/5 στην ΑΔΕΔΥ και τη ΔΟΕ, ήταν 24ωρη απεργία αύριο 14/5, ως άμεση απάντηση στην επιστράτευση και 48ωρη απεργία στις 16 και 17/5.

2ον. Οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ είναι αυτοί που στην ΟΛΜΕ βγαίνουν στα κεραμίδα με την πρόταση για απεργία διαρκείας, σε συμμαχία με ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη ΔΟΕ, παρά την πρόταση του ΠΑΜΕ από 2/5, σκέφτηκαν να απαντήσουν στις 10/5.

3ον. Είναι οι ίδιοι που, μπροστά στην επιστράτευση, μέρες τώρα στην ΟΛΜΕ και σήμερα σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, κήρυξαν αναμονή ως τις 17/5! Βοηθούν έτσι την κυβέρνηση να παίζει μονότερμα στο γήπεδό της, να σκορπά το φόβο, για να περάσει η επιστράτευση, να τσακιστεί το κίνημα ώστε να μπορέσει να περάσει ανενόχλητα όλα τα αντιλαϊκά, αντιεκπαιδευτικά μέτρα το επόμενο διάστημα («νέο» σχολείο, αξιολόγηση, τσάκισμα εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων...)

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη στάση τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:15 μ.μ.

Μιά χαρά τα λέει. Τι δεν καταλαβαίνεις? Η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ ανεκρουσαν πρυμνα οταν ακούστηκε για ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και δήλωσαν οτι ΄΄θα γυρίσουν πίσω τώρα με ψηλά το κεφάλι. Ο Συριζασφυρίζει αδιάφορα στην ΟΛΜΕ και την ΔΟΕ, προτάσοντας μόνο την καταψήφηση κάθε πρόταση του ΠΑΜΕ. Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ τον χαβά τους ΄΄ Πάμε για έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα και ασ είμαστε 5-6΄΄Ολοι τους εκτος ΠΑΜΕ, δεν δίνουν λόγο και δεν μιλούν για το οτι πρέπει να μιλήσουν και οι ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και ΟΙΓΟΝΕΙΣ και οι ΔΑΣΑΛΟΙ και οι δημ. υπαλληλοι και οι αγρότες και οι φοιτητες και οι μαθητές.
Επιδιώκουν =πλήν ΠΑΜΕ- τον εκφυλισμό και την διάλυση του κινήματος. Δεν πέρασε πολύ καιρός απο την τοποθέτηση του μεταγραφέντος πρόσφατα λαμογιου στον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα σωματεία πρέπει να διαλυθούν.΄΄ Ε! οχι. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
Ο ΄΄Νόμος και η Τάξη των εκμεταλευτών θα τσακιστεί στο ΔΙΚΙΟ των ΕΡΓΑΤΩΝ΄΄
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ! Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-του Λαού η πάλη θα την σπάσει!!
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:51 μ.μ.

"Αν το δημοσίευμα αυτό απαντά σε όσα "χρεώνουν" οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων στην συνδικαλιστική παράταξη εκπαιδευτικών του ΚΚΕ, αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς:"

Αυτό είναι σχόλιο.

Την πρόταση για προκήρυξη άμεσης απεργίας την είχε κάνει το ΠΑΜΕ εδώ και 3 μέρες και τότε το συγκεκριμένο σάϊτ την είχε σχολιάσει ως εξής:
"Θετική η αντίδραση του ΠΑΜΕ του Δημόσιου τομέα που σε ανακοίνωση του τονίζει: «Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Η κυβέρνηση προχωρά προς την επιστράτευση των εκπαιδευτικών χωρίς ωστόσο να την ανακοινώνει επίσημα».
Μ’ αυτό το δεδομένο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο κάνουν πρόταση προς τα Δ.Σ των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων, αλλά και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθούν ώστε «στην επιστράτευση της κυβέρνησης να απαντήσουμε τώρα με απεργία! Ολοι στους δρόμους»."

Οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων γιατί θυμήθηκαν τώρα, 3 μέρες μετά, να επικρίνουν το ΠΑΜΕ για αυτή του την πρόταση; Καμιά επίκριση για τη υπονομευτική στάση του πρόεδρου της ΟΛΜΕ που έχει αδειάσει την απεργία πριν ακόμα προταθεί από την ΟΛΜΕ ("θα επιστρέψουμε στις τάξεις με το κεφάλι ψηλά");

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 12:24 π.μ.

@Υγειονομικό: Μπορείς φίλε μου να μας εξηγήσεις γιατί με τους ψήφους των κομμουνιστών βγάλατε πρόεδρο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα τον ξεπουλημένο συνδικαλιστή Πετρόπουλο (στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αχαίας). Υγ. Πάντως στα θετικά η χθεσινή κοινή πορεία της αριστεράς στους δρόμους της Πάτρας. (κτηνοτρόφος)

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 12:44 π.μ.

Η αυριανή απεργία ήταν πρόταση του ΠΑΜΕ το οποίο εκτός από αυτό πρότεινε και απεργία την Παρασκευή που δεν έκαναν δεκτή ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ. καλά εντάξει απο τον συριζά δεν περιμένω κατί αλλά και το ΜΛ πολιτική σπέκουλα πάει πολύ.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:40 π.μ.

Εγώ ένα ξέρω και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Οτι οι καθηγητές (πλατιά, εννοώ, όχι οι παρατάξεις) εισέπραξαν την αυριανή "απεργία" της ΑΔΕΔΥ ως ανοιχτό άδειασμα της απεργίας τους και στήριξη της επιστράτευσης. Η αυριανή "απεργία" χωρίς την απεργία 16-17 είναι "απεργία" - απεργοσπασία

14 Μαΐου 2013 στις 4:19 π.μ.

Για τον 10.51.

Επειδή εγώ έγραψα την ανάρτηση που αναφέρεις ξέχασες να συμπληρώσεις τι άλλο έλεγε η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ. Να στο θυμίσω: "Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, παρά και ενάντια στην επιστράτευση να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες Γενικές τους Συνελεύσεις και να τις μετατρέψουν σε άμεση απεργιακή απάντηση ενάντια στην επιστράτευση, στις φοβέρες και την τρομοκρατία της κυβέρνησης".

Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτή την ανακοίνωση σήμερα στις ΕΛΜΕ οι Παμίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν την πρόταση της ΟΛΜΕ; Αν πάλι εννοούσαν το σημερινό απεργιακό καραγκιοζλήκι της ΑΔΕΔΥ, που γίνεται με πρόταση του ΠΑΜΕ, συγνώμη. Παρανόηση δική μου.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 10:01 π.μ.

Για τον "ΒΑΘΥ" 4:19
το "σημερινό καραγκιοζλήκι της ΑΔΕΔΥ" δεν γίνεται με πρόταση του ΠΑΜΕ αλλά με απόφαση της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ. Η πρόταση του ΠΑΜΕ ήταν διαφορετική (απεργία σήμερα 14/5 και σαρανταοχτάωρη στις 16/5 και 17/5).
Το να παίρνεις ένα μόνο σημείο της πρότασης και να το τσουβαλιάζεις με τους άλλους είναι συνέιδητή απόκρυψη και διαστρέβλωση. Εκφράζει την αγωνία σου στην εκπλήρωση πάση θυσία του διατεταγμένου σκοπού σου : να λασπολογήσεις το ΠΑΜΕ και κατ'επέκταση το ΚΚΕ.
Αξιος ο "μισθός" σου.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 11:26 π.μ.

- "Μ’ αυτό το δεδομένο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο κάνουν πρόταση (...) στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθούν ώστε «στην επιστράτευση της κυβέρνησης να απαντήσουμε ΤΩΡΑ με απεργία! Ολοι στους δρόμους"

Παρανόηση δική σου.

- Η πρόταση του ΠΑΜΕ στις ΕΛΜΕ είναι για 48ωρη απεργία Πεμπτη και Παρασκευή με προοπτική κλιμάκωσης. Επομένως και η πρόταση του ΠΑΜΕ απεργία προβλέπει, αλλά προβλέπει επανεκτίμηση της κατάστασης αυτό το ΣΚ και όχι το επόμενο.

- Κανένα σχόλιο για την προτροπή για απεργοσπασία εκ μέρους του προέδρου της ΟΛΜΕ; Οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσων μουγγάθηκαν ή συμφωνούν με τον πρόεδρο που, εκτός της απεργοσπασίας, πρότεινε καταψήφιση της απεργίας αλλά και κατηγόρησε το ΠΑΜΕ στο ΣΚΑΪ ότι "θέλει να σκίσει τα χαρτιά της επιστράτευσης";

Ποιά προκηρυχθείσα απεργία από την ΑΔΕΔΥ δεν είναι καραγκιοζιλίκι, όταν οι δυνάμεις της πλειοψήφίας κάνουν ό,τι μπορούν για να την υπονομεύσουν πριν καν προκηρυχθεί; Όμως, η απεργοσπασία πού ακριβώς βοηθάει και ποιόν;

- Το ΠΑΜΕ θα συνταχθεί με την απόφαση της πλειοψηφίας και δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. Οι άλλες παρατάξεις είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των ΕΛΜΕ;

Ο 10.51.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 3:23 μ.μ.

σοφιανος μαιος 2013!!
«στην ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ήταν οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μόνοι!», και: «Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εξετάσεις οι πανελλαδικές σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης».

παπαρηγα 1988!!!(«Ριζοσπάστης», 23/3/1988).
για τις κινητοποιήσεις των Καθηγητών: «ποιές είναι αυτές οι διαθέσεις; Μήπως για απεργία στις εξετάσεις; Αυτό έχουν συνειδητοποιήσει οι καθηγητές; Την απεργία στις εξετάσεις σαν ανώτερη μορφή πάλης; Σ’ αυτήν την περίπτωση οι διαθέσεις της μάζας, των γονιών και των παιδιών τους δεν πρέπει να παίρνονται υπόψη; Εμείς το ξεκαθαρίζουμε: Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, λέμε όχι στην απεργία στις εξετάσεις»!!!
κκεδες σας λεει κατι κειμενο; 1988-2013!!! το εκαναν το κανουν και θα το ξανακανουν!! υ.γ το 1988 με απεργια μεσα στις εξετασεις κερδιθηκαν τα τριμηνα στις μισθοδοσίες!!πολλα λεφτα! ολα αυτα για να μαθαινουν οι νεοι κνιτες και να θυμουνται οι μεγαλοι

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 4:23 μ.μ.

Δεν είναι ώρα για μιζέριες .... Ο οργανωμένος κλάδος των καθηγητών δίνει σήμερα απάντηση στις μικροκομματικές και τακτικίστικες κινήσεις του ΠΑΜΕ..... Η πρότασή του καταψηφίζεται σχεδόν παντού ......στις ΓΣ των καθηγητών... Ένα κύμα οργής διαμορφώνεται απέναντι στους τελάληδες της ηττοπάθειας..... Αντί να το παραδεχτούν και να διορθώσουν το λάθος τους παλινωδούν πολιτικά. Ίσως να δικαιώνεται η Αλέκα που μιλούσε στον εσωκομματικό διάλογο για "...αγράμματους...".
Το ότι οι καθηγητές στη συντριπτική τους πλειοψηφία το αναδεικνύουν σήμερα, κόντρα στις προτάσεις των συμβιβασμένων γραφειοκρατών, αποτελεί τιμή τους....
Δεν είναι στραβός ο γιαλός σύντροφοι, στραβά αρμενίζετε.....
Κι αν οι καθηγητές γυρίσουν κάτω απ΄ την πίεση της επίταξης και της απόλυσης ....... ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 8:19 μ.μ.

Βρε εσύ υγειονομικέ απο την Πάτρα,μήπως είσαι ο ίδιος ο Κ.Πετρόπουλος της ΠΑΣΚΕ που με τις ψήφους του ΚΚΕ επανεξελέγεις πρόεδρος στο σωματείο Αγιος Ανδρέας?.
Μήπως γράφεις αυτά που γράφεις υπέρ του ΚΚΕ το κάνεις για να ξεπληρώσεις την στήριξη που σου έδωσε
?Στην Πάτρα γνωριζόμαστε όλοι και δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 9:07 μ.μ.

"Κι αν οι καθηγητές γυρίσουν κάτω απ΄ την πίεση της επίταξης και της απόλυσης ....... ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ."

Σκατά νικητές είναι, αν γυρίσουν κάτω απ'την πίεση της επίταξης και της απόλυσης και δεν απεργήσουν ούτε μια μέρα.
Στο παιχνίδι που τους παίζει η ηγεσία της ΟΛΜΕ και η κυβέρνηση, πιάστηκαν κορόιδα.

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2013 στις 1:37 π.μ.

να λέμε την αλήθεια, δίκιο έχει ο τελευταίος. πιάστηκαν κορόιδα όπως οι ναυτεργάτες

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2013 στις 9:10 π.μ.

Το ξέρω ότι έχω δίκιο. Οι ναυτεργάτες είναι επιστρατευμένοι και έχουν απεργήσει κάμποσες φορές μετά την επιστράτευσή τους.

Ο τελευταίος.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

Θα ήταν χρήσιμο, κάποιος να μεταφέρει στους δημοσιογράφους του 902 -Τηλεόραση- να αναφέρουν, συχνά, πως χτες, 13 Ιούνη, η φασιστοκυβέρνηση, είχε διακόψει, -χοντρικά- 4 ώρες, από το ψηφιακό, σήμα του σταθμού. Και να μην λένε μόνο για την πρώτη, διακοπή, στις 1 παρά το μεσημέρι. Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger