Home » , » Φέρνει .. κινεζοποίηση αντί για "επενδύσεις"

Φέρνει .. κινεζοποίηση αντί για "επενδύσεις"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαΐου 2013 | 3:50 π.μ.



Από την εφημερίδα "Πριν"

Την κινεζοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων αντί για τα λεφτά των Κινέζων φέρνει τελικά στις αποσκευές του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την επίσκεψη του στο Πεκίνο. Κυβερνητική προπαγανδιστική «φούσκα» ήταν εξ αρχής το ταξίδι πολιτικού τουρισμού του πρωθυπουργού στην Κίνα, με στόχο την καλλιέργεια αβάσιμων και αφελών ελπίδων στον ελληνικό λαό που αναζητεί αγωνιωδώς κάποια ελπίδα αισιοδοξίας.

Ο Σαμαρά πρόσφερε στους Κινέζους έναντι πινακίου φακής ολόκληρη την περιουσία του ελληνικού Δημοσίου για να την λεηλατήσουν, κατά βούληση. Δεν έγινε όμως καθαρό αν όντως οι Κινέζοι προτίθενται να συμμετάσχουν στο πλιάτσικο της χρεωκοπημένης Ελλάδας. Το βέβαιο πάντως είναι ότι θα συνεχιστεί με ραγδαίους ρυθμούς η κινεζοποίηση τους ελληνικού πληθυσμού, τόσο με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων όσο με τη συνεχή αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης του εξαθλιωμένου ήδη σε αξιόλογο ποσοστό λαού της χώρας μας.

Η ύφεση συνεχίζεται με εφιαλτικούς ρυθμούς, όπως αποδεικνύουν και τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για μείωση του ΑΕΠ της Ελλάδας κατά 5,3% το πρώτο τρίμηνο του 2013. Νέα μέτρα ύψους περίπου 8 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2015-2016 θα κληθεί να υποστεί εκ των προτέρων ο ελληνικός λαός, όπως ανακοίνωσε ήδη η Κομισιόν, αποκαλύπτοντας τα συνειδητά ψέματα της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και του Α. Σαμαρά προσωπικά, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι δήθεν δεν θα μειωθούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις.

Την ίδια στιγμή το δημόσιο χρέος της χώρας αναμένεται να εκτιναχτεί και πάλι πάνω από το 175% (!) του ΑΕΠ, με αποτέλεσμα το ΔΝΤ να υπογραμμίζει ότι σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν είναι βιώσιμο.

Με τη φορολόγηση και όλων των χωραφιών, ανεξαρτήτως αν παράγουν ή όχι εισόδημα οι «φορομπήχτες» Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης θα «δαγκώσουν» και τους αγρότες αποσπώντας τους κάθε χρόνο ίσως και ένα δισεκατομμύριο ευρώ, πρόσθετο φόρο όπως ελπίζουν.

Την ίδια στιγμή η ΕΚΤ και οι ποιο επιθετικοί κερδοσκόποι θα συνεχίσουν να πλουτίζουν από το δράμα του ελληνικού λαού με την αισχρή συνεργασία Σαμαρά μαζί τους.

Αύριο η Ελλάδα θα πληρώσει 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ για τα ελληνικά ομόλογα που λήγουν και θα πληρώσει σχεδόν όλο αυτό το ποσό στην ΕΚΤ η οποία θα αποκομίσει τεράστιο κέρδος γιατί είχε αγοράσει τα ομόλογα σε «σκοτωμένες» τιμές!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 12:41 μ.μ.

Ο Μίκης Θεοδωράκης: Με ρωτάτε αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά. Ως προς ποια κατεύθυνση; Να ρίξει εκλογικά το σύστημα που εκφράζει και στηρίζει το μνημόνιο; Δεν το βλέπω. Να προσπαθήσει να το ρίξει δημιουργώντας, όπως με την ΕΛΛΑΔΑ ένα πανεθνικό παλλαϊκό μέτωπο, που να συνενώσει το 70% του λαού που είναι κατά της τρόικας; Δεν το βλέπω ή μάλλον βλέπω ότι το έχει εγκαταλείψει». MIKH MOY ! TA ΣAΠIA KPEATA ΣTHN XΩPA MAΣ EINAI MONO 3% (TPIA !!!) !!! O ΛAOΣ MAΣ EINAI 97% KATA KAI ENANTIA TOY ... MNHMOΣINOY - ΩΣ ΦYΣIKON !!! KAI MIKH MOY, ΠATAΞΩON MEN AKOYΣON ΔE, TO ΠPOBΛHMA ΣTHN XΩPA MAΣ, EITANE KAI EINAI H AΓΓΛOAMEPIKANIKH ... KAΘHΛΩΣH !!! H ΓEPMANIKH ΠOΛITIKH ΠOTE ΔEN EIXE PIZEΣ ΣTHN XΩPA, OYTE EΠI THΣ NAZI KATOXHΣ, AΛΛA KAI OYTE AΠO THN EΠOXH TOY ... OΘΩNA !! ΠPOΣEΞE TO AYTO !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger