Home » , » Μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών (Βίντεο)

Μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Μαΐου 2013 | 2:49 π.μ.

Μαζικές και δυναμικές διαδηλώσεις έγιναν χτες στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις ενάντια στην επιστράτευση των καθηγητών. Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές και αλληλέγγυοι. Στην Αθήνα έγιναν δυο συγκεντρώσεις.

Η μια που ξεκίνησε από τα γραφεία της ΟΛΜΕ στην Ερμού και πραγματοποίησε πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την Ομόνοια αλλά στο τέλος όλοι οι διαδηλωτές συνενώθηκαν στο Σύνταγμα.

Στο βιντεάκι που φτιάξαμε –διάρκειας σχεδόν 11 λεπτών-επικεντρωθήκαμε περισσότερο να πάρουμε συνεντεύξεις διαδηλωτών από την πρώτη πορεία, ενώ σ’ αυτή που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ αναλυτικό ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του 902.gr 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 7:58 π.μ.

Εμ!! βέβαια για την παρουσια του ΠΑΜΕ που πηγε στο Συνταγμα με μια μαζική δυναμική Πορεία δεν παρουσιαζετε τίποτα λεγοντας να πανε στον 902. αυτη η Σταση σας για ΕΝΟΤΗΤΑ(?) πόσο με συγκινει.......κατάρευσε όλη η αντι-παμε πολιτική σας.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 10:38 π.μ.

Ενδιαφέρουσα η "αντικειμενικότητα" του βίντεο-ρεπορτάζ: ο Λαφαζάνης και τέσσερα στελέχη του ΝΑΡ (εκ των οποίων μόνο ο ένας εκπαιδευτικός)!!!
Και σ' ανώτερα!

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 6:54 μ.μ.

πας μη παμε βαρβαρος και πρακτ;ορας! ρε πατε καλα; τι δουλεια ειχατε στην ομονοια; γιατι δε πηγατε στα γραφεια της ολμε;γιατι κανετε μονοι σας πορειε;φοβαστε μη μολυνθειτε απο το μικροβιο του οπορτουνισμου;ετσι και αλλιως την απεργια μεσα στις εξετασεις δεμ τη θελατε (δηλωσεις σοφιανου). ζητατε και τα ρεστα μετα απο αυτο που προτεινατε στην αδεδυ;

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 10:13 μ.μ.

μιλας 6:54 για απεργιες διαρκειας και υποστηριζεισ μια 24ωρη την παρασκευη και οχι μια 48ωρη πεμπτη-παρασκευη? Δεν υπολογίζεισ οτι ανάλογα με την συμμετοχή και τις συμμαχίες που πρεπει να αναπτυχθούν θα κριθεί και η συνέχιση του αγωνα μέσα στις εξετάσεις? εσυ ειδεσ οτι το ΠΑΜΕ δεν θα κάνει ΑΠΕΡΓΙΑ?εσύ εχεις χάσει ποτέ μεροκάμματο απο απεργία ή δηλώνεις ρεπουλακι -κανονικη αδεια-αναρρωτική?εκτος και μαλλον έτσαι είναι εισαι καναφητητς απο τα γρουπούσκουλα που το παίζουν εκμεταλευόμενοι εργάτες και εργατοεπαναστατες σε αντι ΠΑΜΕ κατευθυνση.
Υγειονομικος-πατρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger