Home » , » Πάγια είναι η τακτική των εργοπατέρων να βγάζουν φλας αριστερά και να στρίβουν δεξιά.

Πάγια είναι η τακτική των εργοπατέρων να βγάζουν φλας αριστερά και να στρίβουν δεξιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Μαΐου 2013 | 4:42 μ.μ.


Χωρίς να έχουμε αυταπάτες για τον ρόλο των ξεπουλημένων εργατοπατέρων της ΑΔΕΔΥ θα αναμένουμε την απόφαση που θα πάρει την Δευτέρα η Εκτελεστική της Επιτροπή, αφού με αφορμή την επιστράτευση των καθηγητών έβγαλε ανακοίνωση με «επαναστατικές» κορώνες.
Πάγια είναι η τακτική των εργοπατέρων να βγάζουν φλας αριστερά και να στρίβουν δεξιά.. Αν θα περιοριστούν και τώρα στο να εξαγγείλουν μια άσφαιρη 24ωρη απεργία ή όχι μένει να το δούμε.

Στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ τονίζεται ότι  η κυβέρνηση «καταφεύγει «στην ποινικοποίηση και στην ίδια την κατάργηση των αγώνων, των Συνδικάτων και της συλλογικής δράσης», εκτιμάει ότι προσχηματικά επικαλείται την αγωνία των μαθητών την ώρα που η ίδια έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργείται στο χώρο της Παιδεία, και στην ανακοίνωση της καταλήγει ότι μόνη απάντηση πρέπει να είναι «η μαζική συλλογική δράση, η συνέχιση του αγώνα και η ένταση της πάλης για την ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών που τα συνοδεύουν».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 1:33 π.μ.

Εσείς που συνηθίζετε να κάνετε διαδηλώσεις με την ΑΔΕΔΥ στο όνομα της "ενότητας", περιμένετε την απόφαση που θα βγάλουν τα ξεπουλημένα ΠΑΛΙΟΤΌΜΑΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, εμείς σαν γονείς, εργαζόμενοι, άνεργοι και αυτοαπασχολούμενοι θα είμαστε δίπλα στους καθηγητές και δασκάλους των παιδιών μας.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 1:47 π.μ.

Δικαιολογημένη η κριτική σας στους εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ. Για τους εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ θα μας πείτε τι έκαναν μέχρι τώρα και που κόπτονται για τις κοινωνικές συμμαχίες που δεν έγιναν;. Βλέπετε αυτοί συμμαχούν με το εαυτό τους στις μεγαααλες λαικές επιτροπές και ένεκα τούτου δεν βλέπουν όπως είναι φυσικό συμμαχίες με μαθητές και γονείς, άρα τραβάνε και καμιά απεργοσπαστική πρόταση για 16 Μαιου την ημέρα που είναι κλειστά τα σχολεία και ετοιμάζουν τα θρανία οι καθαρίστριες για τις εξετάσεις. Μετά θα βγουν στα κάγκελα να πουν , ότι φταίει ο κλάδος, γι΄αυτό δεν είχε συμμετοχή ,όλοι οι άλλοι, που προτείνουν τυχοδιωκτικές απεργίες διαρκείας και διάφορα κοσμητικά.
Μήπως θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τις ίσες αποστάσεις και να τους γίνει κριτική με βάση τις υπονομομευτικές και διαλυτικές προτάσεις τους για το λαικό κίνημα;

12 Μαΐου 2013 στις 1:51 π.μ.

Να εδειχναν τετοιο ζηλο οι συνδ. παραταξεις και για την επιστρατευση των ναυτικων !!!!....που ειναι οι πασκε-δακε-αρ.παρεμβασεις και λοιποι συγγενεις ??????????????? Η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ ??????????
....................................
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ !!!!!!!
....................................
ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ -- γενικες συνελευσεις ΕΛΜΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ - ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ( οπως ελεγε και η "κοκκινη Ροζα") ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !!!!!!!!!!
.....................................
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
................................................
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ " ΚΟΝΤΡΑ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ...!!!!
................................................
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΥΤ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΑ "ΜΑΖΙΚΑ" ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!!!!!!
..................................................
ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!
..................................................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !!!!! Ἠ ΜΕ ΤΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ" Ἠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ !!!!
..................................................

Υ.Γ. για να μπορω να κοιταω κι εγω τον εαυτο μου στον καθρεπτη !!!!

12 Μαΐου 2013 στις 7:04 π.μ.

Δεν καταλαβαινω γιατί προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε. Στην περίπτωση σας δεν χωράει δικαιολογία . Το ποια ειναι η ΑΔΕΔΥ KAI H ΓΣΕΕ το εχουμε κατανοήσει. Το ΠΑΜΕ τι δουλειά είχε να πεί όχι, πού είναι η στρατηγική; που είναι η αυτοκριτική; που είναι ο πργραμματισμός; Άλλη μιά φορά του έμεινε ο Μουτζούρης στα χέρια. Να προσέχαν.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 12:03 μ.μ.

Ας εξαγγέλλονται όσες 24ωρες ή διαρκείας, δεν έχει διαφορά. Μόνη η εξαγγελία δεν έχει να πει τίποτα.
Επαναφέρει εκείνο το "τι να σου κάνει μια απεργία; να κάνουμε μια βδομάδα, να βγούμε όλοι!"
Ο λαός που είναι τελικά;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:57 μ.μ.

ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ.Τρείς συνδικαλιστικές οργανώσεις,μια πολιτική.Πολιτική της ηττοπάθειας και της υποταγής.Οι δύο πρώτες κυβερνητικές η τρίτη αμιγώς κομματική,αν και τελευταία φλερτάρει πολύ και με κυβερνητικές θέσεις.
Και στις τρείς ο λαός έχει γυρίσει την πλάτη καταλαβαίνοντας τον ρόλο που παίζει η καθε μία και όλες μαζί στην γενική ήττα του συνδικαλιστικού και λαικού κινήματος.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 6:39 μ.μ.

@ 12 Μαΐου 2013 - 1:47 π.μ.

Απεργοσπασία σημαίνει να αποφασίσει ο κλάδος απεργία και να μην απεργήσεις. Όχι να κάνεις πρόταση για άλλη μορφή απεργίας (να αξιολογηθεί η συμμετοχή στην απεργία τις μέρες πριν τις εξετάσεις και, αν υπάρχει "διάθεση", να κλιμακώσεις την κινητοποίηση).

Το να εξαγγέλεις απεργία διαρκείας, χωρίς να ξέρεις αν θα υπάρχει συμμετοχή ούτε για την πρώτη ημέρα αλλά και συμμαχίες, δεν είναι σοβαρό. Ή είναι σοβαρό και έχει άλλους σκοπούς.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 12:31 π.μ.

1:47 Από αυτά που απαντάς φαίνεται ότι δεν έχεις ούτε είχες ποτέ σχέση με σωματείο, οργανωμένη πάλη και απεργία. Τράβα λοιπόν στα ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ που ψήφιζες μέχρι τώρα για να σε διορίσουν, κάτσε αναπαυτικότερα στον καναπέ σου και στον υπολογιστή σου να βγάλεις την "αγωνιστικότητά" σου και άσε καλύτερα τα μεγάλα λόγια και την κριτική για θέματα που αγνοείς. Κάνεις μπαμ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger