Home » , » Αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ (Βίντεο)

Αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Μαΐου 2013 | 7:21 μ.μ.

Στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ, Αντωνάκου, εκφράστηκε όλη η οργή των εκπαιδευτικών για την άθλια στάση της ΑΔΕΔΥ, που λειτουργώντας σαν δεκανίκι της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης, σαμποτάρισε τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών. Και τι δεν άκουσε ο Αντωνάκος. « Ξεφτίλα» τον ανέβαζαν, «αλήτη» τον κατέβαζαν.

 Το διαχρονικό σύνθημα «Αλήτες, λέρες, εργατοπατέρες» το «λούστηκε» από εκπαιδευτικούς σήμερα «πουλημένος» αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος μαζί με τους ομόσταυλους του λειτούργησε σαν «απατεώνας παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης».

Θα ήταν αυταπάτη να περιμένουμε ότι η αποτυχία της σημερινής απεργίας που είχε εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ και το φιάσκο της συγκέντρωσης που οργάνωσε θα προβληματίσει τους εργατοπατέρες που έχουν αναλάβει να εκτελούν την βρόμικη δουλειά της κυβέρνησης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑιΣΤΗΣ
14 Μαΐου 2013 στις 7:50 μ.μ.

ΟΙ πουλημένοι εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ , κυβερνητικοί υπάλληλοι και προδότες του κλάδου , με το ξεπούλημα του αγώνα σε κρίσμες στιγμές του, ελπίζουν ν΄ανέβουν στο κυβερνητικό άρμα του μνημονίου σε καμιά υπουργική θεσούλα. Αλλά το παλιό καθεστώς του κυβερνητικού συνδικαλισμού δεν έχει πια μέλλον. Είναι τέτοιο το μίσος του συστήματος για τον συνδικαλισμό που κι' αυτούς ακόμα , αφού πρώτα κάνουν τη βρωμοδουλειά της προδοσίας, θα τους πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκπουπες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger