Home » , » Βρόμικος για άλλη μια φορά ο ρόλος των εργατοπατέρων ΑΔΕΔΥ -ΓΣΕΕ. - Τα είπα-ξείπα του προέδρου της ΟΛΜΕ (Βίντεο)

Βρόμικος για άλλη μια φορά ο ρόλος των εργατοπατέρων ΑΔΕΔΥ -ΓΣΕΕ. - Τα είπα-ξείπα του προέδρου της ΟΛΜΕ (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 | 5:30 μ.μ.

«Πάγια είναι η τακτική των εργοπατέρων να βγάζουν φλας αριστερά και να στρίβουν δεξιά», τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας στην οποία σχολιάζαμε μια «πύρινη» ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ.

Και σήμερα με την στάση τους ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ «προσγείωσαν» όσους τυχόν είχαν αυταπάτες για τον βρόμικο ρόλο της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Αφησαν τους καθηγητές μόνους τους αρνούμενοι να υποστηρίξουν το αίτημα της ΟΛΜΕ για απεργία στις 17/5.

Από κει και πέρα δεν μπορεί να μην στιγματίσουμε και την απαράδεκτη στάση του προέδρου της ΟΛΜΕ, Ν. Παπαχρήστου, που μόλις χτες στην εκπομπή του Τράγκα, μας έλεγε ότι εκτέλεσε «την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ καθηγητών που με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να μπούμε στην απεργία».


Σήμερα –μπορούμε να υποθέσουμε τι μεσολάβησε-  ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM αφού πέταξε κάποιες κορώνες του τύπου «θα καταγγείλουμε την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων. Μας καλούν σε επιστράτευση με ένα άρθρο που αφορά καταστάσεις πολέμου ή περιπτώσεις θεομηνιών, σεισμών, λοιμών και καταποντισμών…» κάλεσε έμμεσα τις ΕΛΜΕ, που συνεδριάζουν αύριο,  να μην εγκρίνουν την απόφαση της ΟΛΜΕ για απεργία: «Η δική μου προσωπική εκτίμηση, που όμως δεν έχει σημασία, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, είναι ότι δεν θα πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να βρουν τους πρώτους 15.000 που θέλουν να απολύσουν» μας είπε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

Ας ελπίσουμε ότι οι καθηγητές, εμψυχωμένοι και από ένα κλίμα αλληλεγγύης που θα υπάρξει, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να μην αποφασίζουν άλλοι γ’ αυτούς και εναντίων τους.

Το σημερινό συλλαλητήριο –που θα το καλύψουμε με βίντεο και σχολιασμό- θα μας δώσει μια εικόνα για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση.

Γ.Γ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

σιγά τον πολυέλαιο
13 Μαΐου 2013 στις 5:37 μ.μ.

Ε εντάξει, γραμμή ΚΚΕ έχει ο άνθρωπος, μήπως τα ίδια δεν λέει και το ΚΚΕ;

Η μάλλον δεν λέει ακριβώς τα ίδια γιατί το ΚΚ υπερασπίζεται και την μόρφωση της εργατικής και λαϊκής οικογένειας σε αντίθεση με το δεξιό Παπαχρήστο...

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:09 μ.μ.

Ατιμουτσικο, την ειπες παλι την παπαριτσα σου βουτιγμενη μεσα στο μισος που τρεφεις για τους κομμουνιστες .Ως γνωστόν βεβαια εισαι ανεξαρτητος,αυτονομος,ακομματιστος και ολα τα συναφη επαγγελματα που προσδιοριζουν την βλακεία που σε δερνει.Παντως δεν μας ειπες ακομα που ηταν σημερα ο κοσμος σας.Ξεχαστηκα καποιοι ειχατε ραντεβού με τον ΣΕΒ για να δωσετε διαπιστευτηρια στους εργοδοτες ως κυβερνωσα Αριστερα.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 7:12 π.μ.

Ποια παράταξη πρότεινε στην Εκτελεστική της ΑΔΕΔΥ να πάρει απόφαση χθες το μεσημέρι για κήρυξη απεργίας σήμερα!!!, που ως γνωστό ούτε η επιστράτευση θα έχει αρχίσει και συγκαλούνται οι Γ.Σ. των ΕΛΜΕ; Από που θα μάθει το δημόσιο για την απεργία και θα προετοιμαστεί; από τον Πρετεντέρη; Ποιες παρατάξεις ψήφισαν αυτήν την διασπαστική και προβοκατόρικη "απεργία"; Γιατί όχι απεργία στις 17; Εμείς που είμαστε οι πολλοί, που είμασταν χτες και οι χιλιάδες, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξυπνήσουμε μονομιάς και θα δείτε που θα πάνε τέτοιου είδους διάλογοι σαν τον παραπάνω.

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2013 στις 10:36 μ.μ.

xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxa 7kai 12..μωρη παρθενα μου θυμίζεις....δεν σε ειδοποιήσανε ε? ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ μιά φορά ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger