Home » , » Δημόσιος κίνδυνος «Τα κτήνη της Χρυσής Αυγής που προκαλούν τον λαό» (Βίντεο)

Δημόσιος κίνδυνος «Τα κτήνη της Χρυσής Αυγής που προκαλούν τον λαό» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 | 7:58 μ.μ.

Ένα από «Τα κτήνη της Χρυσής Αυγής που προκαλούν τον λαό» όπως ακούμε να χαρακτηρίζει τα στελέχη του κόμματος Μιχαλολιάκου, η βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, δημιούργησε πανικό σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Το βίντεο που παραθέτουμε μας λέει το συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα αφού μόλις πέντε μέτρα από το σημείο που υπήρξε ο πυροβολισμός ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες επιβάτες που περίμεναν την πτήση τους.

Το εξωφρενικό εκτός των άλλων είναι αυτό που ακούμε στο ρεπορτάζ ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής στην κατάθεση του στους μπάτσους είπε ότι ήταν σίγουρος 100% ότι το όπλο του ήταν χωρίς σφαίρες. Είχε ξεχάσει (!!!) δηλαδή ότι κυκλοφορούσε σε ένα κουμπούρι έτοιμο να δημιουργήσει θύματα!!!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2013 στις 7:45 μ.μ.

Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και ανικανοι.Ξαναβαλτε τους στην βουλη.Για τιποτα δεν ειναι ικανοι,μονο να τραμπουκιζουν ομαδικα...και τα κουμπουρια θελουν μιαλο και τεχνη...που οι κυριοι δεν τα διαθετουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger