Home » , » Είναι το ΚΚΕ με την "εθνική άμυνα/ασφάλεια", ή όχι; Με αφορμή το Συνέδριο του ΚΚΕ και τη δίκη του Νίκου Αργυρίου

Είναι το ΚΚΕ με την "εθνική άμυνα/ασφάλεια", ή όχι; Με αφορμή το Συνέδριο του ΚΚΕ και τη δίκη του Νίκου Αργυρίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 | 9:04 μ.μ.

Πηγή: Σπάρτακος

Η απάντηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων στο ΚΚΕ “ Ένα πρόχειρο Ψέμα αντί για την αναγκαία ταξική και πολιτική αλληλεγγύη-για τη στάση του ΚΚΕ'' που δημοσιεύτηκε εδώ, με αφορμή την άρνηση του ΚΚΕ να στηρίξει αλληλέγγυα τη δίκη του Νίκου Αργυρίου, του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων απέναντι σε έναν πρώην διοικητή του στρατού και το Βαθύ Κράτος, όταν μάλιστα η δίκη αυτή αφορά καταγγελία φαντάρου ενάντια στα καψόνια που παραβιάζουν συνταγματικά θεμελιωμένα δικαιώματα και το στρατιωτικό κανονισμό, μας προέτρεψε, ως Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, να γράψουμε αυτό το κείμενο για να σκιαγραφήσουμε την τοποθέτηση του ΚΚΕ σε αυτό που ονομάζεται “εθνικά θέματα”.

Η Δίκη του Νίκου Αργυρίου θα γίνει στις 3 Απρίλη, 9 π.μ Ευελπίδων, όμως πιστεύουμε ότι η κριτική στο ΚΚΕ για τη στάση του σε ζητήματα που αφορούν την “εθνική άμυνα” θα παραμείνει επίκαιρη, και πολύ μετά τη δίκη. Δεν θα ασχοληθούμε εδώ με τις προτεινόμενες θέσεις του ΚΚΕ για το συνέδριό του, αφού η συνεδριακή του διαδικασία μόλις ξεκίνησε. Αντίθετα, θα βασιστούμε σε τοποθετήσεις του τα τελευταία χρόνια.

Οι πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ στα λεγόμενα “εθνικά θέματα”, παρά τις αναλύσεις του για τον ταξικό χαρακτήρα του εθνικού πολέμου και για σύγκρουση της ελληνικής και τουρκικής αστικής τάξης, στη πραγματικότητα εναρμονίζονται σε πολλά κρίσιμα σημεία τους με τις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 104 σχόλια

30 Μαρτίου 2017 στις 9:28 μ.μ.

Λογικό το Αντικομμουνιστικό παραλήρημα απο το ΝΑΡ βασικό στήριγμα του Συνασπισμού Σύριζα εδω και 28 χρόνια. Ο σ.Κάππος απο το 1992 τους αποκαλούσε Ντροπαλούς Αντικομμουνιστές. Χρόνια ολόκληρα δεκανίκι του Συνασπισμού Σύριζα σε Συνδικαλιστικό κίνημα Δήμους παντού με Διευθύνσεις και ονόματα. Ο Δελαστικ ανοιχτός αβανταδόρος του Σύριζα. Ο Χάγιος το 2012 έτρεξε να βγάλει φωτογραφίες με Τσίπρα Γλέζο... Στις 25 Γενάρη του 2015 πανηγυρίζανε για την νίκη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει με απίστευτη αγριότητα τον λαό. Στο Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ ψηφίσανε ΝΑΙ στο Μνημόνιο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μαζί με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους και καλούσανε την Αστυνομία να πιάσει τους Κομμουνιστές που ψηφίζανε ΟΧΙ στην Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Μπροστά στην Απόλυτη ξεφτίλα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και την απόλυτη δικαίωση του ΚΚΕ είναι πολύ φυσιολογικό να Σκούζουν. Τους αφήνουμε στην μοίρα τους σαν Καρακόλια του Καπιταλισμού. ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρες. Ο Καπιταλισμός στην Ελλάδα είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919 η Αστική τάξη Συμμετέχει συνειδητά στις διεθνής Συμμαχίες της στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και 44η θέση Ενδιάμεση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Και ένα μειοψηφικό τμήμα απο Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους επιδιώκουνε Εξοδο απο την Ε.Ε με αλλαγή ΙΜΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ. Σε Περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου οι Κομμουνιστές θα μπούμε επικεφαλής του λαού για την υπεράσπιση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

30 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

Oταν οι αρχιψευταράδες του δικτύου πιάνονται με την γίδα στην πλάτη (δεν είναι και η πρώτη φορά) και ύστερα γράφουν σεντόνια απο αρλούμπες και επιστρατέυουν διάφορους Γ.Γ και Παπαθανάσηδες και ΠΡΙΝ για να τους ξελασπώσουν και εν προκειμένου να καλύψουν τις αλητείες και τις βρωμίες τους απέναντι στο ΚΚΕ.

"Οι συλλογικότητες όμως του μαζικού κινήματος των εργαζομένων και της νεολαίας, έλαβαν το μήνυμα. Ήδη, κάθε σωματείο εργαζομένων, κάθε φοιτητικός σύλλογος, κάθε συλλογικότητα γειτονιάς, κάθε άνθρωπος δεν υποτάσσεται στο μαύρο και βουβό μέλλον της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων."
.
Σημείο απο ανακοίνωση του Δικτύου που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στην σελίδα τους.http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/12/21.html

Ποια είναι η απάντηση του δικτύου για τα δικά τους γραφόμενα πάνω στα οποία τοποθετήθηκε το ΚΚΕ;Ιδού:"Αυτή η φράση που το ΚΚΕ μας αποδίδει, δεν υπάρχει καν στο ψήφισμα. Δεν πιστεύουμε, έτσι κι αλλιώς, ότι «κάθε άνθρωπος που δεν υποτάσσεται [...] είναι μέλος της ΕΑΣ»! Κι αυτή η θέση μας προκύπτει από το σεβασμό στους πολλαπλούς και ποικιλόμορφους αγώνες του αντιπολεμικού κι εργατικού κινήματος, των οποίων αποτελούμε, νιώθουμε κι επιδιώκουμε να είμαστε μέρος. Γι’ αυτό και οφείλουμε να δηλώσουμε ρητά ότι το άρθρο του Ριζοσπάστη λέει ψέματα".

Αυτοί ήντουσαν πάντα όλοι αυτοί οι αριστεροαναρχομπάχαλοι, χυδαίοι και ξετσίπωτοι που ανακυκλώνονται μεταξύ τους για δεκαετίες και στήνουν δήθεν ακομμάτιστα δίκτυα και μέτωπα για να τα διαλύσουν λίγο αργότερα για να στήσουν στην συνέχεια άλλα.Με αυτό το τρόπο επιχειρούν να καλύψουν την πλήρη ανυπαρξία τους και την αντιδραστικότητα τους μέσα στο κίνημα και να αντιπαρατευουν με το ΚΚΕ.

30 Μαρτίου 2017 στις 10:01 μ.μ.

- Ας θυμίσει κάποιος στον Σπάρτακο ότι το ΕΑΜ π.χ. έκανε ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ αγώνα, πριν θέσει ζήτημα πολιτεύματος (λαοκρατία). Στο δε Γοργοπόταμο συνεργάστηκε με φιλοαστικές αντιστασιακές οργανώσεις και τους Άγγλους.

- Τεκμήριο της τουρκικής επιθετικότητας είναι το ότι αμφισβητεί επίσημα την κυριαρχία του αστικού ελληνικού κράτους σε νησιά με ελληνικό πληθυσμό. Η κυβέρνηση της Ελλάδας (μέχρι στιγμής) δεν έχει εκφράσει αντίστοιχες αμφισβητήσεις για τουρκικά εδάφη, παρά την οξύτατη πατριδοκαπηλία στο λόγο των υπουργών της. Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά.

- Να θυμίσω ότι το τουρκικό αστικό κράτος διατηρεί στρατό κατοχής στη Β.Κύπρο και έχει εισβάλει πρόσφατα και στη Συρία. Αυτά μέχρι στιγμής δεν τα έχει κάνει το ελληνικό αστικό κράτος. Σαφώς και τα δύο κράτη συμμετέχουν στο ΝΑΤΟ και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Άγνωστος Χ

30 Μαρτίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

Όποιος θέλει να μάθει τις πραγματικές θέσεις του ΚΚΕ για τα Ελληνοτουρκικά το ΝΑΤΟ και το μεταναστευτικό μπορεί να ενημερωθεί μέσα απο το Ριζοσπάστη.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.rizospastis.gr/storyGrouping.do%3Fformat%3Ddetail%26grouping%3D67&ved=0ahUKEwjKp6aE9v7SAhXoHJoKHcjhCWUQFggYMAA&usg=AFQjCNFCk7-bHwMwJ0BMu3vXLxHH7h-EEw&sig2=UzVEm5nbLUc6pPF31MMhPQ

Στο δίκτυο όπου λειτούργουν κανονικά πλέον ως κοινή απατεώνες καλά θα κάνουν να μην αντιγράφουν πρακτικές παλαιότερων εγκάθετων που έπερναν τις θέσεις του ΚΚΕ και τις ξανάεγραφαν όπως τους βόλευε και τους συνέφερε.Δεν πρόκειτε να καλύψουν με αυτό το τρόπο τα πεπραγμένα τους οταν πιάστηκαν για πολλοστη φορά αρχιψευταράδες και εκτέθηκαν απέναντι στο ΚΚΕ και το κίνημα.

30 Μαρτίου 2017 στις 10:14 μ.μ.

Αρες μαρες κουκουναρες το Δίκτυο πιάστηκε στα δυκτια του Αντικουμουνισμου

30 Μαρτίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

10.01. Ελλάδα και Τουρκία ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο. Και οι δυο συμμετέχουνε στο ΝΑΤΟ Ε.Ε και σε όλους τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ για καλύτερο μερίδιο απο την λεια. Για την Κύπρο να θυμίσω της Σφαγές απο τον Γρίβα και την παρουσία Ελληνικού Στρατού εκεί. Οσο για το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μπήκε κάτω απο την Σημαία του Αγγλικού Ιμπεριαλισμού ΣΜΑ και με Λίβανο Καζέρτα δεν πήρε ο λαός την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ γιατί ...λαοκρατία... δεν σημαίνει Σοσιαλισμός. Αν το ΕΑΜ είχε φτιαχτεί σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είχε κάνει Απελευθερωτικό αγώνα και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα γινότανε Σοσιαλισμός με τον Θετικό συσχετισμό που υπήρχε στα Βαλκάνια.

31 Μαρτίου 2017 στις 1:14 π.μ.

Οσο γερνάνε οι γεροντοκόρες, τόσο περισσότερο στρινιάζουν!

31 Μαρτίου 2017 στις 1:25 π.μ.

οπως καθε κομμα το κκε παιρνει υποψη το λεγομενο πολιτικο κοστος. ετσι οι δηλωσεις, θεσεις του στα μμε αδικουν τις προθεσεις του

31 Μαρτίου 2017 στις 1:47 π.μ.

...η Ανταρσύα και το ΝΑΡ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα χρόνια της κρίσης ακολουθώντας μια κάργα διαχειριστική πολιτική (πάντα το εκαναν αλλά πλέον το ομολογούν ανοικτά) και προφανώς το Δικτυο έχει αναλάβει το ρόλο της σαβούρας για να μην γειρει τελείως η βάρκα...φυσικά οι τεράστιες απώλειες προς ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ ως απότοκο της διαχειριστικής λογικής δεν προβληματίζει- το θέμα είναι οι υπαρκτές διαρροές προς το ΚΚΕ- επαληθευοντας για πολλοστή φορά το ποιες είναι οι διαχωριστικές ταξικές-πολιτικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία. Κατα τα άλλα είναι αστείο να ακούς νουθεσίες περι στηριξης της αστικής τάξης της χώρας απο αυτούς που
1. Ορκίζονται στην αιωνιότητα της εξουσίας της (διότι η εργατική- λαϊκη εξουσία είναι για την Δευτέρα Παρουσία- δηλαδή ποτέ- εκτος αν είστε ΚΑΙ θρήσκοι όποτε πάσο) και προσπαθούν να γαλουχήσουν τον λαό στην ιδέα της επιστροφής στο ελληνικό καπιταλισμό του 80 με την δραχμή
2. Την ίδια στιγμή αθωώνανε την ελληνική αστική τάξη μιλώντας για Κατοχή, συγχρωτιστήκανε με Καζάκηδες & χρυσαυγίτες στις πλατείες που αγανακτισμένοι φώναζαν "έξω τα κόμματα- έξω τα συνδικάτα" (άρα ενότητα σε εθνική βάση προφανώς...).Προφανώς για αυτό ενοχλέιτε το Δίκτυο απο την άποψη να πρωταγωνιστήσουν τα συνδικάτα στην αλληλεγγυη με τους προσφυγές...προτιμά αταξικά φιλανθρωπικά σχήματα, τσάι και συμπάθεια, ευαισθησία και δήθεν αφελεία...
3.στήριξαν με χέρια και με πόδια την αστική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου ακόμη και με διαδηλώσεις...αλήθεια τότε δεν στηρίζανε μια κυβέρνηση της αστικής τάξης? πως θα μπορούσε αυτή η κυβέρνηση να είναι καλή για τον ελληνικό λαό?
το ΚΚΕ αντιστάθηκε σε όλα αυτά πρότάσσοντας ως λύση εδώ και τώρα την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με μονομερή διαγραφή του χρέους και έξοδος απο όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Επίσης εδώ και χρόνια υποστηρίζει το απαραβίαστο των συνόρων- κι αυτό έχει να κάνει με τα κάθε λογής παζάρια και διαγκωνισμούς των αστικών τάξεων Ελλάδα ςκαι Τουρκίας και δεν κάλεσε σε επεμβάσεις σε Γιουγκοσλαβία,Λιβύη,Συρία κτλ όπως άλλοι...ειναι γνωστές οι αδελφικές σχέσεις με το ΚΚ Τουρκίας...και στις θέσεις που διακινήθηκαν με τον ριζοσπάστη και συζητήθηκαν απο κοντά, ξεκάθαρα, με διάλογο με δεκάδες χιλιάδες κόσμο γράφεται ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση πολέμου η εργατική τάξη θα κινηθεί αυτοτελώς για να νικησει και την εγχώρια και την ξένη αστικη τάξη ακόμη και σε περίπτωση ξένου εισβολέα..δυναμεις τυπου ΝΑΡ/ ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν αντιστάθηκαν καν σε καιρό ειρήνης στην εξουσία της αστικής τάξης (και στην επιρροή της στην κοινη γνώμη προφανώς...), δε θέλω καν να σκέφτομαι τι θα πράξουν σε καιρό πολέμου...
Μανουήλ

31 Μαρτίου 2017 στις 1:21 μ.μ.

Μανουήλ. Σαν Σοσιαλσωβινιστές θα κάνουνε αυτό που ξέρουνε πολύ καλά. Να στηρίξουνε με χέρια και πόδια τον Καπιταλισμό. Αυτή είναι η αποστολή τους.

2 Απριλίου 2017 στις 12:31 π.μ.

11.06. ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ χώρες. Και το τμήμα της Αστικής Τάξης που ανέφερα βλέπει εκεί. Οπότε η Εξοδος απο την Ε.Ε για να είναι προς το Συμφέρον του λαού πρέπει να γίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

2 Απριλίου 2017 στις 6:32 μ.μ.

Αποκαλυπτήρια της τρέλας του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ.

3 Απριλίου 2017 στις 11:03 π.μ.

Τα κόλπα δεν πιάνουνε. Τα ίδια με εσένα λένε Τμήματα της Αστικής Τάξης Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Μιχαλολιάκος. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

3 Απριλίου 2017 στις 11:34 π.μ.

Thomas Akrotirianakis, μιλας για "νεο-μαοϊσμό". Ποιά η έννοια αυτής της λέξης και γιατι πιστεύεις οτι το ΚΚΕ γινεται μαοϊκό κόμμα.

Οι συνθήκες στην Κίνα του '40, ακόμα και του '60 ειναι εντελώς διαφορετικές απο αυτες της Ελλαδας του 2010-20. Αλλα ίσως δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με το "νεο-μαοϊσμος".

3 Απριλίου 2017 στις 6:50 μ.μ.

Όταν όμως ο Μαο (ή οι απογονοι του καλυτερα) χαρακτηριζε την Ρωσια "σοσιαλιμπεριαλιστικη" δεν ηταν η σημερινη χώρα, αλλά η ΕΣΣΔ. Καμία σχέση με τη σημερινή Ρωσία, αυτη είναι κανονικότατη καπιταλιστική χωρα.


Ο Πουτιν ανέχεται τους κομμουνιστές γιατι ακόμα υπάρχει η μνήμη του Ρωσικου λαού και είναι για αυτόν ενα έξτρα εργαλείο για την άμυνα της χώρας του. Αλλα αν η επιρροή τους αυξηθει σε επικινδυνο βαθμό θα τους ξεπαστρέψει όπως κανει τους δυτικόφιλους λιμπεραλς.

4 Απριλίου 2017 στις 8:09 π.μ.

O παλαιοπασοκισμός ξανοίγεται στις θάλασσες του νεοπασοκισμού με σοσιαλφασιστικά πανιά!

5 Απριλίου 2017 στις 8:44 μ.μ.

......ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ...... ΟΙ Χειρότερες κυβερνήσεις είναι πάντα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Οταν λες πρωην ...φιλοσοβιετικοί ενοείς με τους Χρουτσόφ Μπρέζνιεφ Γκορμπατσόφ με τον Καπιταλισμό δηλαδή. Συμφωνούμε..... Οσο για τους φίλους σου στην ΛΑΕ μη τους παρεξηγείς. Είναι το νεο Οπορτουνιστικό μαξιλαράκι. Το ΚΚΕ άσε δεν σε αφορά καθόλου......

6 Απριλίου 2017 στις 1:30 π.μ.

.....ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ..... Είσαστε βιαστικοί το 1991....και την πατήσατε. Ας προσέχατε. 4η Ευκαιρία για Ρεβανς δεν θα υπάρξει. Αλλάξτε πλευρό.....

6 Απριλίου 2017 στις 4:19 μ.μ.

Διαλέγεις να σε σφάξει Ρώσσος και Κινέζος Ιμπεριαλιστής. Δικό σου πρόβλημα. Δεν αφορά τους Κομμουνιστές.

6 Απριλίου 2017 στις 5:36 μ.μ.

4.43. Το 1956 με το 20ο Συνέδριο επικράτησε ο Οπορτουνισμός στην ΕΣΣΔ λόγω των απωλειών του πολέμου σε Στελέχη. Απο εκεί και μετά με την ΣΤΑΔΙΑΚΗ εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δολοφονήθηκε ο Σοσιαλισμός απο τα μέσα. Ανατροπή δηλαδή. Αυτό πιστεύω και είναι και οι Θέσεις του ΚΚΕ στο 18ο Συνέδριο το 2009.

8 Απριλίου 2017 στις 3:09 μ.μ.

ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ για την ανατροπή του Σοσιαλισμού υπάρχουνε στο 18ο Συνέδριο το 2009 και είναι όπως τα είπα. Ο Αγώνας για την Ανατροπή του Καπιταλισμού γίνεται μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μπορεί να συμμετέχει ο Καθένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Ο Καπιταλισμός παγκόσμια είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης με Σχέσεις Αληλεξάρτησης και διαφορετική θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Αρα οι Κομμουνιστές δεν διαλέγουνε ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ για να τους ΣΦΑΞΕΙ. Αυτά για τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ είναι λυμένα.

11 Απριλίου 2017 στις 7:45 μ.μ.

Το πρόβλημα δεν ήταν το Κόμμα των Μπολσεβίκων και τον ΣΤΑΛΙΝ. ΟΙ Δύο ΕΛΙΓΜΟΙ Μολότοφ Ρίμπεντροπ και Αντιφασιστική Συμμαχία σωστά γίνανε. Είχανε την ΕΞΟΥΣΙΑ διασπάσανε τους Καπιταλιστές και νικήσανε. Το πρόβλημα βρίσκεται στην 3η Κ.Δ το 1935 με την Επικράτηση του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ την αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα Πολιτικά μέτωπα με την 5η Φάλαγγα με τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ μειοψηφία. Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε Γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ κοινωνικη συμμαχία και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ. Π.Χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

12 Απριλίου 2017 στις 5:59 μ.μ.

Αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε το 1935 στην ΕΣΣΔ όταν πήρε την Πλειοψηφία ο Οπορτουνισμός με τα Πολιτικά Μέτωπα. Το Κόλπο με τον ΣΤΑΛΙΝ και την ΕΣΣΔ μέσα απο τα διαστρεβλωμένα αρχεία μετά το 1956 δεν πιάνει. Σκέψου κάτι άλλο.

12 Απριλίου 2017 στις 9:21 μ.μ.

Πάλι την πάτησες. ΟΙ Δύο ΕΛΙΓΜΟΙ της ΕΣΣΔ σωστά γίνανε. Διασπάσανε τους Καπιταλιστές και νίκησαν. Αυτά που λέει η Αλέκα αφορούν την Επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1935 στην Κ.Δ με την Καταστροφική αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ σε Πολιτικά Μέτωπα με την 5η Φάλαγγα που κατέστρεψε τα πάντα με τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Η προβοκάτσια δεν πιάνει σε βάρος του ΣΤΑΛΙΝ και της ΑΛΕΚΑΣ. Σκέψου κάτι άλλο..........

13 Απριλίου 2017 στις 12:21 π.μ.

Εσύ περί άλλων τυρβάζεις. Πάμε ξανά. Η Αλέκα μιλάει για την επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935 που αλλάξανε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα Πολιτικά Μέτωπα και καταστρέψανε τα πάντα λόγω Ευρωκομμουνισμού. Η 2 ΕΛΙΓΜΟΙ της ΕΣΣΔ σωστά γίνανε διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Δεν πιάνει η προβοκάτσια. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....

13 Απριλίου 2017 στις 8:25 μ.μ.

Στο είπα ξανά. Η Προβοκάτσια δεν πιάνει. Σκέψου κάτι άλλο. Η Κριτική της Αλέκας είναι απόλυτα σωστή και μιλάει για την Επικράτηση της 5ης Φάλαγγας του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και τους Μπολσεβίκους ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που κατέστρεψε τα πάντα το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Το Κόμμα των Μπολσεβίκων στην ΕΣΣΔ έχωντας την Εξουσία έκανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......

14 Απριλίου 2017 στις 11:22 π.μ.

Η Προβοκάτσια σε βάρος του ΣΤΑΛΙΝ και της ΑΛΕΚΑΣ δεν πιάνει. Δείχνει την Αθλιότητα του Οπορτουνισμού διαχρονικά. Το Κομμα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ στην ΕΣΣΔ έχωντας την ΕΞΟΥΣΙΑ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε και σωστά έκανε. Το 1935 στην Κ.Δ επικράτησε η 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ αλλάζοντας την σωστή γραμμή για ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τους Μπολσεβίκους μειοψηφία στην Κ.Δ Ετσι καταστρέψανε τα πάντα και την διαλύσανε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Σε αυτά κάνει κριτική η ΑΛΕΚΑ και πολύ καλά κάνει. Και δεν μπορείς να λερώσεις με τίποτα ΣΤΑΛΙΝ και ΑΛΕΚΑ. Σκέψου κατι άλλο 5ο Φαλαγγίτη. Δεν τσιμπάμε.

14 Απριλίου 2017 στις 11:30 π.μ.

Και επιβεβαιώνεις απόλυτα τις Θέσεις του ΚΚΕ που αντιμετωπίζει τον Οπορτουνισμό κάθε απόχρωσεις σαν τον χειρότερο εχθρό του Λαού και το καλύτερο παιδί του Καπιταλισμού. Σκέψου κάτι άλλο μέσα στον ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ.

14 Απριλίου 2017 στις 11:59 π.μ.

Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ σε γράμμα του το 1953 απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της Κόστα Ρίκα στην Θεία του Βεατρίκη μιλάει για τον Μεγάλο Μπολσεβικο ηγέτη ΣΤΑΛΙΝ και ορκίζεται στο όνομα του. Αρα ....ευρωκομμουνιστής.... και ο ΤΣΕ όπως και ο ΣΤΑΛΙΝ σύμφωνα με τους 5ο Φαλαγγίτες. Τίποτα παράξενο. ΜΠΥΧΑΡΙΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ συνομώτησαν με τον ΧΙΤΛΕΡ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων την ώρα που όλες οι Καπιταλιστικές χώρες περικύκλωναν την ΕΣΣΔ για να χτυπήσουν ταυτόχρονα. ΜΑΛΙΣΤΑ.......

14 Απριλίου 2017 στις 5:47 μ.μ.

Για ένα καπιταλισμό .....με ανθρώπινο πρόσωπο..... ΜΑΛΙΣΤΑ......

15 Απριλίου 2017 στις 11:20 π.μ.

Οτι και να λες η λάσπη και η προβοκάτσια στον ΣΤΑΛΙΝ και στην ΑΛΕΚΑ δεν πιάνει. Σκέψου κάτι άλλο. Αυτά που λέει η ΑΛΕΚΗ είναι για την 5η Φάλαγγα που εκπροσωπείς και επικράτησε στην 3η ΚΔ το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατέστρεψε τα πάντα με τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ το 1943... Το Κόμμα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ και ο ΣΤΑΛΙΝ Εχωντας την Εξουσία κάνανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διασπάσανε τους καπιταλιστές και νίκησαν. Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ το 1953 απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της Κόστα Ρίκα σε γράμμα στην θεία του Βεατρίκη ορκίζεται στον ΜΕΓΑΛΟ Μπολσεβίκο ηγέτη ΣΤΑΛΙΝ. Ευρωκομμουνιστής..... λοιπόν και ο ΤΣΕ. Συνέχισε στον Βούρκο σου 5ο Φαλαγγίτη.

15 Απριλίου 2017 στις 11:49 π.μ.

Πες μας κάτι και για τον ...ευρωκομμουνιστή..... ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ 5ο Φαλαγγίτη. Ελα να γελάσουμε......

17 Απριλίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Η ΕΣΣΔ παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και πολύ καλά έκανε. Το 1935 στην 3η Κ.Δ επικράτησε η 5η Φάλαγγα του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ με τους Μπολσεβίκους μειοψηφία μέσα στην Κ.Δ. Η 5η Φάλαγγα άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και την διέλυσε το 1943 με καταστροφικά αποτελέσματα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ Σε αυτα τις 5ης Φάλαγγας του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ μιλάει η ΑΛΕΚΑ έχει απόλυτο δίκιο και δεν μπορεί κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ να την λερώσει όπως και τον ΣΤΑΛΙΝ εκτός αν πρόκειται για 5ο Φαλαγγίτη. Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ το 1953 απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της Κόστα Ρίκα στην θεία του Βεατρίκη Ορκίστηκε στον Μεγάλο Μπολσεβίκο ηγέτη ΣΤΑΛΙΝ. .....ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΉΣ..... Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ για την 5η Φάλαγγα. Η Αθλιότητα μέσα στον Βούρκο.

17 Απριλίου 2017 στις 5:35 μ.μ.

H ΕΣΣΔ παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και πολύ καλά έκανε. Στην 3η Κ.Δ το 1935 επικράτησε η 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού αλλάζοντας τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα πολιτικά μέτωπα με τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην 3η Κ.Δ Κατάστρέψανε τα πάντα και την διαλύσανε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Για αυτά που γίνανε μέσα στην Κ.Δ μιλάει η ΑΛΕΚΑ και δεν μπορεί κανένας 5ο Φαλαγίτης να την λερώσει ούτε και τον ΣΤΑΛΙΝ που ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Το 1953 απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ σε γράμμα στην θεία του Βεατρίκη ορκίστηκε στον Μεγάλο Μπολσεβίκο ηγέτη ΣΤΑΛΙΝ. .....ευρωκομμούνιστής ..... και ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ για τους 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.

17 Απριλίου 2017 στις 6:33 μ.μ.

Και μη νομίζεις οτι θα σε λυπηθώ και θα σε αφήσω να γλιτώσεις το ξεβράκωμα απο την διαστρέβλωση που κάνεις να Ταυτίζεις τον ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που έκανε η ΕΣΣΔ σαν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε με την καταστροφική επικράτηση της 5ης Φάλαγγας στην 3η Κ.Δ το 1935 που με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ κατέστρεψε τα πάντα το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Η Να λες τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ....ευρωκομμουνιστή..... Το ξεβράκωμα σου θα είναι πλήρες 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ.

17 Απριλίου 2017 στις 10:42 μ.μ.

Απάντησα πεντακάθαρα στην προβοκάτσια. Δεν μπορείς να λερώσεις την ΑΛΕΚΑ για αυτά που λεει για την 5η Φάλαγγα που επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 και με τα πολιτικά μέτωπα κατέστρεψε τα πάντα το 1943... Ουτε τον ΣΤΑΛΙΝ που με τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διασπάσανε τους Καπιταλιστές και νίκησαν. Και πολύ καλά έκανε. Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ σε γράμμα του απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ το 1953 Στην θεία του ΒΕΑΤΡΙΚΗ ορκίστηκε στον μεγάλο ΣΤΑΛΙΝ .....τροτσκιστής..... και ο ΤΣΕ. Δεν θα σε λυπηθώ. Το ξεβράκωμα σου θα είναι απόλυτο 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ.

18 Απριλίου 2017 στις 9:09 π.μ.

Oο και να συνεχίζεις την Προβοκάτσια η Λάσπη στον ΣΤΑΛΙΝ και στην ΑΛΕΚΑ δεν πιάνουνε. Ο ΣΤΑΛΙΝ και το Κόμμα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ είχανε την ΕΞΟΥΣΙΑ κάνανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διασπάσανε τους Καπιταλιστές και νίκησαν. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΑΝΕ. Αυτά που αναφέρει η ΑΛΕΞΑ είναι 100% σωστά και μιλάει για την Επικράτηση τηξς 5ης Φάλαγγας του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Δ το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που καταστρέψανε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ το 1953 απο το ΣΑΝ ΧΟΣΕ της ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ σε γράμμα στην θεία του ΒΕΑΤΡΙΚΗ ορκίστηκε στον Μεγάλο ΣΤΑΛΙΝ. ...τροτσκιστής.... και ο ΤΣΕ. Συνέχισε μέσα στον ΒΟΥΡΚΟ. Δεν πρόκειται να σε λυπηθώ 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ

19 Απριλίου 2017 στις 12:12 π.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ δεν μπορείς να τους λερώσεις. Αυτά που λέει η ΑΛΕΚΑ είναι για την 5η Φάλαγγα που μετά το 1935 στην Κ.Δ κατέστρεψε τα πάντα. Συνέχισε στον βούρκο σου.

19 Απριλίου 2017 στις 5:16 μ.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. Αυτά που λέει η ΑΛΕΚΑ και το ΚΚΕ αφορούν την επικράτηση της 5ης Φάλαγγας στην 3η Κ.Δ μετά το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ που καταστρέψανε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. 5ο Φαλαγγίτη.

19 Απριλίου 2017 στις 10:46 μ.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. Αυτά που ΄λέει η ΑΛΕΚΑ και το ΚΚΕ είναι για την επικράτηση της 5ης Φάλαγγας στην Κ.Δ το 1935 που με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ καταστρέψανε τα πάντα. Και δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Συνέχισε στον Βούρκο σου 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ.

20 Απριλίου 2017 στις 1:26 μ.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. Αυτά που λέει το ΚΚΕ και η ΑΛΕΚΑ αφορούν την επικράτηση στην Κ.Δ της 5ης Φάλαγγας το 1935 που με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ καταστρέψανε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Το κόμμα των Μπολσεβίκων στην ΕΣΣΔ είχε την Εξουσία έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε Και πολύ καλά έκανε. ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΕΚΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ δεν μπορείς να τους λερώσεις 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ

21 Απριλίου 2017 στις 9:58 π.μ.

Τις Απαντήσεις της πήρες 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ. Δεν μπορείς να λέρώσεις ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΕΚΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Αντε στον ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ.

21 Απριλίου 2017 στις 2:12 μ.μ.

Η ΕΣΣΔ έκανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και πολύ καλά έκανε. Η Καταστροφή ήρθε απο την επικράτηση της 5ης Φάλαγγας στην Κ.Δ το 1935 που κατέστρεψε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Και στην Συνέχεια η επικράτηση της 5ης Φάλαγγας στην ΕΣΣΔ το 1956 με το 20ο Συνέδριο. Οτι και να κάνεις 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ δεν μπορείς να λερώσεις ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΑΛΕΚΑ.

21 Απριλίου 2017 στις 8:32 μ.μ.

5ο Φαλαγγίτη τα είπαμε. ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΕΚΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ δεν μπορείς να τους λερώσεις. Συνέχισε στον Βούρκο σου.

22 Απριλίου 2017 στις 9:31 π.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. Δεν μπορείς να λερώσεις ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΕΚΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.

22 Απριλίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Τα είπαμε 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ Δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Γύρνα στον Βόθρο σου.

23 Απριλίου 2017 στις 9:56 π.μ.

Τα είπαμε 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ. Δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Γυρνα στον βόθρο σου.

23 Απριλίου 2017 στις 9:15 μ.μ.

Τα είπαμε. Αυτα που λέει η ΑΛΕΚΑ είναι για την Επικράτηση του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ στην 3η Κ.Δ το 1935 που με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ καταστρέψανε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Το Κόμμα των Μπολσεβίκων στην ΕΣΣΔ έχωντας την ΕΞΟΥΣΙΑ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και τους Νίκησε στις 9 Μάη του 1945. Δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.

24 Απριλίου 2017 στις 3:14 μ.μ.

Τα είπαμε 5ο Φαλαγγίτη. Η ΕΣΣΔ παρομονές 2 Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και καλά έκανε. Στην Κ.Δ το 1935 επικράτησε η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ που με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ κατέστρεψε τα πάντα το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Σε αυτά απαντάνε οι Θέσεις του ΚΚΕ και δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. Γύρνα τώρα στον ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ.

24 Απριλίου 2017 στις 3:45 μ.μ.

Παραθέτω : Ι.Β.Στάλιν,«Λόγος προς τους εκλογείς»,9 Φλεβ.1946 :
«...Γι’ αυτό,ανόμοια προς τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,ο δεύτερος παγκόσμιος
πόλεμος ενάντια στα κράτη του άξονα είχε από την πρώτη μέρα χαρακτήρα πολέμου
αντιφασιστικού, απελευθερωτικού,που ένας από τους σκοπούς του ήταν και η
αποκατάσταση των δημοκρατικών ελευθεριών. Η είσοδος της Σοβιετικής Ένωσης
στον πόλεμο ενάντια στα κράτη του άξονα δε μπορούσε παρά να δυναμώσει
– και πραγματικά δυνάμωσε – τον αντιφασιστικό και απελευθερωτικό χαρακτήρα
του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου.
Πάνω σ’ αυτή τη βάση δημιουργήθηκε ο αντιφασιστικός συνασπισμός της Σοβιετικής
Ένωσης, των Ενωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας και των άλλων
φιλελεύθερων κρατών, που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην υπόθεση της συντριβής
των ενόπλων δυνάμεων του άξονα.
Έτσι έχει το ζήτημα της γέννησης και του χαρακτήρα του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου».
[16ος Τόμος των Απάντων Στάλιν στ' αγγλικά,μια πηγή :
http://www.marxistsfr.org/reference/archive/stalin/works/1946/02/09.htm
(Για την προέλευση και τον χαρακτήρα του Β' Παγκ.Πολέμου)
Ι.Β.Στάλιν,«Λόγος προς τους εκλογείς»,9 Φλεβ.1946]
Ο Στάλιν έβλεπε αυτά που λέει η Αλ.Παπαρήγα,παραθέτω :
[Από ομιλία της Αλ.Παπαρήγα σε εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ,για τα 70 χρόνια από
τον Δεκ.1944] :«Ριζοσπάστης» Κυριακής 7 Δεκ. 2014,σελ 20-21
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8228208
«Το 1941 προστέθηκε ένας σημαντικός αρνητικός κρίκος, όταν έγινε αλλαγή της
σωστής εκτίμησης για το χαρακτήρα του πολέμου ως ιμπεριαλιστικού - και από τις δύο πλευρές των καπιταλιστικών κρατών - με τη θέση ότι αυτός ήταν μόνο αντιφασιστικός.Αυτή η νέα θέση αποπροσανατόλιζε και παρέπεμπε στις καλένδες το πρόβλημα της εξουσίας, ενώ καλλιεργούσε αυταπάτες ή εφησυχασμό ως προς τον ρόλο της Αγγλίας,των ΗΠΑ με τη λήξη του πολέμου.Προβλήθηκε η πιο ουτοπική προσδοκία ότι η συμμαχία μεταξύ Αγγλίας - ΗΠΑ - ΕΣΣΔ μπορούσε να πάρει σχετικά μονιμότερο χαρακτήρα μεταπολεμικά».Αυτά δεν αποτελούν κριτική στον Στάλιν,διότι αυτά τα έβλεπε ο Στάλιν,αλλά δεν μπορούσε να τα πει δημόσια,επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να πηγαίνανε οι Αγγλοαμερικανογάλλοι με τον Χίτλερ ενάντια στην ΕΣΣΔ με από κοινού εισβολή.Το Στάλινγκραντ 15 φορές άλλαξε χέρια,και παρά τρίχα να νικήσουν εκεί οι Γερμανοί.Οι Τσώρτσιλ παρ' ολίγο να πειστεί απ' τον Ες.Ο βασιλιάς είχε πειστεί.Θα πει κάποιος στις 9 Φλεβάρη 1946 που είχε λήξει ο πόλεμος,γιατί έλεγε τα ίδια ;; Μα συνέχιζε τις ίδιες μεγαλοφυείς κινήσεις.Νέοι Χίτλερ που θέλουν τον Γ'ΠΠ οι ΕΠΑ και η Αγγλία,νέα φιλελεύθερα (freedom-loving) και αντιπολεμικά κράτη η Γαλλία και η Γερμανία.Είχε την ικανότητα του θηριοδαμαστή και του διασπαστή των ιμπεριαλιστών,ενάντια στον κύριο ιμπεριαλισμό,τον κύριο εχθρό,κάθε φάσης.

25 Απριλίου 2017 στις 5:05 μ.μ.

Οσο και να γράφεις αυτά που λέει το ΚΚΕ είναι για την επικράτηση της 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ στην Κ.Δ το 1935. Δεν μπορείς να λερώσεις ΑΛΕΚΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ 5ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ. Γύρνα στον ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ.

26 Απριλίου 2017 στις 1:49 μ.μ.

Δεν λέμε καθόλου τα ίδια. Στην 3η Κ.Δ το 1935 επικράτησε ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ αλλάζοντας τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατέστρεψε τα πάντα το 1943...Λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Το Κόμμα των Μπολσεβίκων ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στην ΕΣΣΔ παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και πολύ καλά έκανε. Το πρόβλημα βρίσκεται στην 3η Κ.Δ το 1935. Το ίδιο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ΕΣΣΔ με την Επικράτηση του Οπορτουνισμού στο 20ο Συνέδριο το 1956 που με την διαστρέβλωση των πάντων και την Εφαρμογή ΣΤΑΔΙΑΚΑ νόμων του καπιταλισμού καταστρέψανε τα πάντα. ΑΥΤΑ......

26 Απριλίου 2017 στις 4:25 μ.μ.

Πάμε ξανά. Το Κόμμα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ Εχωντας την Εξουσία έκανε 2 ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Και πολύ καλά έκανε. Το 1935 στην Κ.Δ επικράτησε η 5η Φάλαγγα του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ άλλαξε τον Σοσιαλφασισμό με τα πολιτικά μέτωπα και κατέστρεψε τα πάντα το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Αυτά που λέει το ΚΚΕ και η ΑΛΕΚΑ αφορούν την 3η Κ.Δ.

26 Απριλίου 2017 στις 7:36 μ.μ.

Πάμε ξανά. Το πρόβλημα βρίσκεται στην Κ.Δ το 1935 με την επικράτηση του Οπορτουνισμού και την αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ που το 1943 κατέστρεψε τα πάντα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Στην ΕΣΣΔ ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ κάνανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διασπάσανε τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και νίκησαν. Και πολύ καλά κάνανε. Το ΚΚΕ και η ΑΛΕΚΑ μιλάνε για την Κ.Δ και την 5η ΦΑΛΑΓΓΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger