Home » , » Να παραμείνει κατειλημμένη η ΕΡΤ – Καμία αυταπάτη για τις δικαστικές αποφάσεις

Να παραμείνει κατειλημμένη η ΕΡΤ – Καμία αυταπάτη για τις δικαστικές αποφάσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 | 12:38 π.μ.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ έκανε το αυτονόητο από τη σκοπιά της αστικής δικαιοσύνης: επιβεβαίωσε την πολιτική των απολύσεων, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο τομέα και της κατάργησης των δημόσιων και κοινωνικών υπηρεσιών.

Η ουσία της απόφασης είναι αυτή. Η αποστροφή για αναστολή του κλεισίματος της ΕΡΤ έως ότου δημιουργηθεί ο νέος φορέας έχει σημασία αποκλειστικά και μόνο σε συμβολικό επίπεδο, στο οποίο η κυβέρνηση είχε ήδη συντριβεί.

Ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ, το κύμα της λαϊκής συμπαράστασης και της εργατικής αλληλεγγύης που ξέσπασε την τελευταία εβδομάδα, δεν έγινε για να απολυθούν οι εργαζόμενοι στον… αέρα.

Τώρα είναι η ώρα της κλιμάκωσης. Η ΕΡΤ πρέπει να παραμείνει κατειλημμένη, ο απεργιακός συντονισμός να οξυνθεί και η συχνότητα να γίνει όργανο όλου του εργατικού κινήματος για να οργανώσει τον αγώνα του.

Στον καπιταλισμό δεν υπάρχουν ούτε κυανόκρανοι ούτε Σολόμωντες. Ή εμείς θα νικήσουμε ή αυτοί.
Οξύνουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη!

-ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
-ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΕΡΤ – ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
-ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Ιουνίου 2013 στις 1:01 μ.μ.

Μήπως πουλάτε κουτόχορτο για την ΕΡΤ;

Παρά τις απειλές τους ότι θα άρουν την υποστήριξή τους στην κυβέρνηση αν δεν παρθεί πίσω η υπουργική απόφαση που έκλεισε την ΕΡΤ, τα δύο δεκανίκια του Σαμαρά προσπαθούν τώρα να πείσουν το πανελλήνιο ότι λίγο πολύ έβαλαν στη θέση του τον πρωθυπουργό. Πρόκειται για παραμύθια της χαλιμάς και απόδειξη ότι οι δύο καραγκιόζηδες της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν απόλυτα τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης, μαζί και αυτή που αφορά την ΕΡΤ. Στην πραγματικότητα οι δήθεν διαφωνίες τους αποτελούν μέρος του σχεδίου διαχείρισης της κρίσης που προέκυψε όχι από την απόφαση για τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ, αλλά από το πρωτοφανές κύμα μαζικής αντίδρασης σε αυτή την απόφαση.

συνεχεια: http://wp.me/pryYN-1kV

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger