Home » , » Βενιζέλος - Κουβέλης: Αναζητώντας ρόλο πέρα του "καρπαζοεισπράκτορα" -Σχολιασμός δηλώσεων Βενιζέλου-Κουβέλη-Στουρνάρα από δημοσιογράφους της τηλ. "902" (Βίντεο)

Βενιζέλος - Κουβέλης: Αναζητώντας ρόλο πέρα του "καρπαζοεισπράκτορα" -Σχολιασμός δηλώσεων Βενιζέλου-Κουβέλη-Στουρνάρα από δημοσιογράφους της τηλ. "902" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 | 11:35 μ.μ.


(Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του «902». Παρακολουθούμε τις δηλώσεις Βενιζέλου, Κουβέλη, Στουρνάρα για το θέμα της ΕΡΤ και τον σχολιασμών των παρουσιαστών του δελτίου ειδήσεων του «902». Σύμφωνα μ’ αυτούς υπήρξε ένας συμβιβασμός μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων οι οποίοι τώρα επιδίδονται με τις δηλώσεις τους σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα στις επιδιώξεις της κυβέρνησης αφού απολύονται οι συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της ΕΡΤ)

Δικαιωμένοι για την στάση που έχουν κρατήσει μέχρι τώρα στο θέμα της ΕΡΤ εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους μετά την σύσκεψη των ηγετών που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση, Βενιζέλος και Κουβέλης, επικαλούμενοι και οι δυο τους την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ.

Τελικές αποφάσεις για την λειτουργία της ΕΡΤ θα ληφθούν σε νέα συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη  στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ από τις δηλώσεις του φάνηκε οι τριγμοί που υπάρχουν στην συγκυβέρνηση, με ζητούμενο τα μικροκομματικά οφέλη που επιδιώκει ο καθένας των αρχηγών που συγκυβερνούν.

Βενιζέλος και Κουβέλης ομολόγησαν ουσιαστικά ότι μέχρι τώρα είναι «καρπαζοεισπράκτορες», άβουλοι αποδέκτες των αποφάσεων του Σαμαρά και του ακροδεξιού επιτελείου που τον στελεχώνει, και τώρα αναζητούν διακριτό ρόλο.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να αναλάβουν ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε ανασχηματισμό που θα γίνει σύντομα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger