Home » , » Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα -ΠΑΣΟΚ_ ΔΗΜΑΡ επιδιώκοντας την διατήρηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής τους διαφοροποιούνται από τις επιλογές της Ν.Δ. Πιθανόν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα -ΠΑΣΟΚ_ ΔΗΜΑΡ επιδιώκοντας την διατήρηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής τους διαφοροποιούνται από τις επιλογές της Ν.Δ. Πιθανόν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 | 5:21 μ.μ.


Όταν ακούς έναν αστό επιστήμονα, όπως τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κατρούγκαλο να δηλώνει ότι  αυτή η κυβέρνηση ενεργεί εντελώς παράνομα, εκτιμώντας ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία μπαίνει λουκέτο στην ΕΡΤ είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματική και ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν την υπογράφει «παραβιάζει τον όρκο του», αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις το καθεστώς που βιώνουμε.
Κι αυτό γιατί υποτίθεται ότι σε μια αστική δημοκρατία, σε μια δικτατορία των μονοπωλίων καλύτερα, πρέπει  έστω και για τα προσχήματα να τηρούνται κάποιοι κανόνες.

Δεν μας απασχολεί καθόλου το ότι ο Σαμαράς λειτουργεί σαν «πολιτικό τραμπούκος» -όπως τον χαρακτήρισε η ΠΑΣΟΚα δημοσιοκάφρος Κάτια Μακρή- απέναντι σε Βενιζέλο, Κουβέλη.

Πολύ χλωμό να αναστραφεί η κατάσταση από όποιες πολιτικές διεργασίες γίνουν σε επίπεδο κορυφής, αν και κάποιοι μικροκομματική σχεδιασμοί που αποσκοπούν στην επιβίωση των κομμάτων τους μπορεί να δημιουργήσουν εξελίξεις.
Το λέμε αυτό γιατί διαβάσαμε την σελίδα που διαθέτει στο f/b, ο Θ. Μαργαρίτης στέλεχος της ΔΗΜΑΡ το εξής:  "Κατατέθηκε η κοινή πρόταση νόμου ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ στη βουλή για την ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχόμενου. Στις 6 το απόγευμα θα γιάνει στη βουλή συνάντηση Φ.Κουβελη-Β.Βενιζελου. Αν η ΝΔ δεν κάνει πίσω στο θέμα της ΕΡΤ έχει την απόλυτη ευθύνη που θα σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Δυστυχώς τρίτη φορά εκλογική αναμέτρηση μέσα σε ένα χρόνο μετά τις δίδυμες εκλογές πέρσι και τη χώρα σε οριακή οικονομική κατάσταση είναι μια ακραία επιλογή. Ας αναλάβουν οι κύριοι της ΝΔ τις ευθύνες τους...."

Υ.Γ Μετά τους ναζιστές της Χ.Α ο Σαμαράς βρήκε και άλλο σύμμαχο στο πρόσωπο του Γ. Καρατζαφέρη που μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι του δήλωσε σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο Σαμαράς "μπορεί να το έκανε κάπως άκομψα, αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2013 στις 8:15 μ.μ.

Τα πολλα λογια φτωχια ειναι γι αυτο λεω οτι οι τρεις αυτοι που ταυτιστηκαν στο ζητημα του κλεισιματος της ΕΡΤ ειναι φασιστικα μορφωματα
με πλουσιο φασιστικο παρελθον και ηταν φυσικο
επομενο και η ταυτοσημη τοποθετηση τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger