Home » , » Σε βίντεο η συνέντευξη Τσίπρα σε Χατζηνικολάου

Σε βίντεο η συνέντευξη Τσίπρα σε Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Απριλίου 2015 | 5:28 π.μ.

Χωρίς ουσιαστικά να βγάλει κάποια σημαντική είδηση  αλλά και χωρίς να αποφύγει   την  παραδοχή σε λανθασμένες ενέργειες  της κυβέρνησης στην οποία προΐσταται εμφανίστηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star o πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Αλέξης Τσίπρας πέρα απ’ το ότι έκανε άλλη μια φορά επίδειξη ευρωλαγνείας, απέδωσε σε απειρία της κυβέρνησης  κάποια σφάλματα που έγιναν, κατά την άποψη του, στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους κατ’ ευφημισμό εταίρους ενώ δήλωσε την αισιοδοξία του για την αίσια κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Εκανε ολομέτωπη επίθεση –όπως αναμενόταν-  στις προηγούμενες κυβερνήσεις και σύμφωνα με τον Τσίπρα αν οι διαπραγματεύσεις φτάσουν σε οριακό σημείο δεν απέκλισε την εκδοχή ενός δημοψηφίσματος για να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, αποκλείοντας την περίπτωση βουλευτικών εκλογών.

Από κει και πέρα δήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τους μέχρι τώρα χειρισμούς του και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν στην διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής που σημειωτέον διήρκησε 2 ώρες και 45 λεπτά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 52 σχόλια

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2015 στις 2:14 μ.μ.

Ρε παιδιά, που είναι ο TRASH, ο AntonSS, έστω ο ΠΑΝ ρε αδελφέ, να βγουν εδώ στο ΒΚ να κατατροπώσουν αλύπητα τους βρωμερούς σοσιαλφασίστες και τον ΧΑΛΙΦΗ που τους πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα???

Τι περιμένουν? Την άδεια του Μαίλη?

28 Απριλίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

Φατε απατη απο τη βρωμερη σοσιαλδημικρατια των τοκογλυφων.

ΚΚΕδοφρένεια
28 Απριλίου 2015 στις 5:04 μ.μ.

@2:14
Ορίστε, ο AntonSS έσκασε ήδη μύτη.
Όσο για τον ΠΑΝ, αυτός έχει μπερδευτεί από τη μια να γράφει μηνύματα ως ΚΚΕς και από την άλλη να γράφει άλλα μηνύματα ως κοψοχέρης Συριζαίος.

ΣΙΓΗΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΜΩΡΕ;;;
28 Απριλίου 2015 στις 7:48 μ.μ.

@28 Απριλίου 2015 - 2:14 μ.μ.

Tι εγινε συντροφε δε βαρας τα νταουλια εσυ;

Σου πε κανεις να κανεις διαλειμα;

Ή μηπως κουραστηκες γιατι οι αγορες δε χορευουν στο σκοπο ;

Δε πειραζει βαρα το νταουλι στο ρυθμο των αγορων.Πισω στη δουλεια σου και γρηγορα!

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2015 στις 8:16 μ.μ.

Πως λέει και ο Πάνος Τζαβέλας στο τραγούδι του "κι αν φύγανε οι Γερμανοί, ήρθαν οι Αμερικανοί, καινούρια πάλι κατοχή".
Ξυπνάτε ρε, που είναι η διαγραφή των χρεών, η καταργηση του μνημονίου μ' ένα νόμο. Μας πέρνουν και τα σώβρακα. Στρώνουν το δρόμο στον εθνικισμό/σωβινισμό που καμιά σχέση δεν έχει με τον πατριωτισμό. Γιαυτό χειροκροτά και η Χρ. Αυγή. Πατριωτισμός σήμερα είναι η οργάνωση του λαού για τη σύγκρουση με τη δικτατορία των μονοπωλίων, των αγορών, με την ΕΕ και ΔΝΤ. Είναι ο αγώνας για την οργάνωση του λαού για τη λαϊκή εξουσία.

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2015 στις 10:38 μ.μ.

5.04 Σύντροφε Σοβαρέψου.

28 Απριλίου 2015 στις 11:14 μ.μ.

Ξερετε κυριε Τσιπρα γιατι φωναζουν οι της Νεας Δημοκρατιας;
Γιατι τους τρωτε το ψωμι.

Παφιλης,χειμαρρος σημερα στη Βουλη.

https://youtu.be/pXK_BKFzGOg

ΣΙΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΟΡΕ?
29 Απριλίου 2015 στις 12:29 π.μ.

7.48
Οχι ρε δεν βαράμε νταούλια.Εσείς βαράτε κατσαρόλες μπράβο και τιμή σας και καμάρι σας.
Με μια φορά που χτυπήσατε όμως τις κατσαρόλες δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις ρε άχρηστοι
Γρήγορα πάλι στις κατσαρόλες σας και στον ρυθμό να πέσει η κυβέρνηση των οπορτουνιστών που δεν αφήνει το κώμα να φέρει....τον σοσιαλισμό.

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2015 στις 1:24 π.μ.

εχεις δικιο ρε Τσιπρα..εμεις φταιμε...ο λαος....ερε κατακαημενε Ελληνα πολιτη..εσυ φταις για ολα....το μονο σιγουρο ειναι οτι φταινε που σε ψηφισανε...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2015 στις 8:37 π.μ.

1.24 Παφίλη εσύ?

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2015 στις 12:25 μ.μ.

12.29 Πες μας κάτι για τις 2 Π.Ν.Π που όταν τα κάνανε οι άλλοι ήτανε λέει Χούντα.

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2015 στις 12:43 μ.μ.

@12.29

Ευτυχως μενετε λιγοι και γραφικοι οσο περναει ο καιρος.Ουτε το νταουλι βαρας τωρα ε; Φοβασαι το γιαουρτι που ερχεται....

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2015 στις 12:22 π.μ.

12.25,12.43.
Ρε ΠΑΝίβλακα μην γράφεις συνέχεια μηνύματα για να φαίνεστε πολλοί.Δεν ξεγελάς κανένα ρε φουκαρά.
εμεινες μοναχός σου ρε κακομοίρη.

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2015 στις 12:03 μ.μ.

@ 12:22
Γνωριζω πολλους που ψηφισαν συριζα και ευτυχως δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με ατομα σαν κι εσενα.Εισαι αξιολυπητος πραγματικα οταν το μονο που κανεις ειναι να υπερασπιζεσαι το συριζα γραφοντας συνεχεια βρισιδια.Ειναι βεβαια λογικο να καταφευγεις εκει οταν δεν εχεις καθολου επιχειρηματα.Και κοψε τη καραμελα με τον Παναγιωτη πισω απο καθε σχολιαστη,παει ελιωσε.Βρες κατι αλλο.Στην αναγκη συμβουλεψου αυτον με το σκωπτικο υφος.Ειναι πολυ εφευρετικος στις παπατζες.

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2015 στις 10:02 μ.μ.

@12:03

Τυχερός είσαι. Και λίγα σου λέει ο 12:22.
Κατ' αρχήν και εγώ γνωρίζω πολλούς υποστηρικτές του ΚΚΕ που διαφωνούν κάθετα με την πολιτική της σημερινής ηγετικής του ομάδας και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με ΠΑΝ, ούτε με Μανωλάκια, ούτε με AntonSS, ούτε με άλλα τρολλ του ΚΚΕ. Και τι μ' αυτό?

Ή μήπως η τακτική των κατιμάδων τύπου ΠΑΝ που μαζέψατε στο ΚΚΕ, να γράφουν επανειλημμένες ασυναρτησίες της μιας αράδας σε όλα τα θέματα σε εκφράζει?

Ή μήπως σε εκφράζει όταν ο φίλος σου ο ΠΑΝ το παίζει και αγανακτισμένος Συριζαίος τρομάρα του, λες και δεν τον παίρνει κανένας χαμπάρι?

Αν όμως σε εκφράζουν αυτές οι συμπεριφορές, τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι όταν οι αναγνώστες κράζουν τον ΠΑΝαγιωτάκι και τα λοιπά ΚΚΕδο-τρολλ.

Όπως θα 'λεγε και ο φίλος σου ο ΠΑΝ:
ΞΥΔΙ και ΧΟΛΗ

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 12:13 π.μ.

12.22 Εκθέτεις την Αριστερά ρε Νούμερο.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 12:54 π.μ.

@10.02

Οι χαρακτηρισμοι που γινονται απο τους φιλους του ΚΚΕ στρεφονται κυριως προς το συριζα και την πολιτικη του.Ενω το γνωστο παρεακι-δεν ειναι πολλοι, 2-3 ατομα ειναι-επιδιδονται κατα κορον σε προσωπικες επιθεσεις διανθισμενες με σαχλαμαρες ,γελοιοτητες και αστειακια που επιμενω δεν ταιριαζουν οχι μονο με το υφος της αριστερας αλλα και με την υποτυπωδη προσπαθεια ανταλλαγης αποψεων στο διαδικτυο.Σκοπος τους να ριξουν τη μπαλα στην εξεδρα και να αποπροσανατολισουν την οποια συζητηση απο το αντικειμενο της καθε αναρτησης,να τσιμπησουν οι απεναντι και "μπουρδελο γιναμε" και ολα καλα.Μα εδω δε συζηταμε την υποκειμενικοτητα του καθενος αλλα τα κεντρικα πολιτικα ζητηματα.Στο δια ταυτα μιλαμε για τη συνεντευξη που εδωσε ο Τσιπρας και τα οσα πολυ σοβαρα παραδεχτηκε.Γι αυτα εσυ εχεις να μας πεις τιποτα; Για τη μη καταργηση του Ενφια;Για τις 2 ΠΝΠ που ρωταει και καποιος πιο πανω;Για τις συλλογικες συμβασεις;
Απο την αλλη και η σιωπη μπορει να ειναι πολιτικη σταση αλλα το να ερχεται ο αλλος και να αρχιζει για "πανιβλακες","ομιλους φιλων" κατανταει αηδια πια.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 11:43 π.μ.

@12:54
Για κάνε λοιπόν ένα πείραμα.
Δες σε όλα τα θέματα ποιος αρχίζει να ξεφτιλίζει την κουβέντα.
Μήπως με το που σκάσει ένα θέμα οι πρώτοι-πρώτοι που θα ποστάρουν θα είναι ο AntonSS με τους "βρωμερούς σοσιαλφασίστες" ή μήπως ο φίλος σου ο ΠΑΝαγιωτάκις με τους "ΟΠΟΡ ΤΟΥΝΕΣ" κλπ?
(Παρεμπιπτόντως ο φίλος σου ο ΠΑΝ ξαναπόσταρε 12.13 να το παίξει πως νοιάζεται για την Αριστερά... ένας ΠΑΝ που ως ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη Αριστεράς....)

Τι ακριβώς να συζητήσεις με αυτά τα κωθώνια?

Εδώ σε άλλο θέμα ρωτήσανε τον ΠΑΝίβλακα (επιεικής χαρακτηρισμός) γιατί το ΚΚΕ δεν ψήφισε το άνοιγμα της ΕΡΤ, και ο φίλος σου απάντησε πως η ΕΡΤ είναι όργανο του Αστικού Κράτους και ότι αυτός θέλει να ανατρέψει το Αστικό Κράτος......... (Τρία πουλάκια κάθονται και τα πλακάκια γελάνε ακόμα).

Και μετά μου μιλάς για σοβαρή κουβέντα?
Διώξτε τους κατιμάδες για να σταματήσει η καζούρα και μετά κάνουμε όση κουβέντα θέλεις.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 7:21 μ.μ.

11.43 Σύντροφε είμαι ο 12.13 δεν με λένε παν. Τη σου συμβαίνει και αλλάζεις τα ονόματα.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 7:36 μ.μ.

11.43 Μη πετάς την Μπάλα στην εξέδρα. Με π.ν.π χάρισε η συγκυβέρνηση συριζανελ πρόστιμα σε λαθρέμπορους. Εκλεψε τα Αποθεματικά Ταμείων Δήμων. Αντι να Σκίσει το Μνημόνιο υπόγραψε καινούργιο με αυξήσεις Φ.Π.Α σε τρόφιμα Φάρμακα παντού Μειώσεις μισθών και συντάξεων αύξηση στα όρια ηλικίας. Τη έχεις να πεις για αυτα τα Εγκλήματα του Συριζανελ. Σκέψου με την ησυχία σου Σύντροφε.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 8:52 μ.μ.

Τι έγινε ρε παιδιά?
Πότε αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα φάρμακα-παντού?
Οι μισθοί συντάξεις πότε μειώθηκαν από τους Συριζανέλ?
Τι ξέρεις και δεν μας το λες σ. ΠΑΝ 12.13, 7.21, 7.36???

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 8:52 μ.μ.

7.36 Τώρα σώθηκες. Θα αρχίσει πάλι να βρίζει κάποιον παν. μέσα στο Παραμιλητό του. Τους έχει κάνει ο συριζα με το νέο μνημόνιο και παραμιλάνε. Ας το απολαύσουμε το νούμερο με τον καραγκιόζη.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 8:53 μ.μ.

Ρε ΒΚ, αυτές τις φωτογραφίες για επαλήθευση τι τις έβαλες?
Άντε τώρα ο ΠΑΝ να βρει ποιο είναι το "σούσι" και ποιά η "μπριζόλα".
Επίτηδες το κάνεις, έτσι??

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 10:40 μ.μ.

Το νέο μνημόνιο ερχεται. το γλέντι τώρα αρχίζει.

Ανώνυμος
1 Μαΐου 2015 στις 10:46 μ.μ.

8.52 Δεν με λένε παν Σύντροφε.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2015 στις 12:26 π.μ.

@11.43

Σοσιαλφασιστες και οπορτουνιστές εχει μαζέψει καμπόσους ο ΣΥΡΙΖΑ.Οπως ειναι γενικά γνωστό οτι και άνθρωποι μεσα απο τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πλέον λόγο ανοιχτά για Σοσιαλδημοκρατία.
Ενδεικτικά στο σπιτι του Καμμένου,της Τζάκρη,της Ραχήλ,κ.α αλλα και αυτών που υπερψηφιςαν κάποτε τη συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ καλυτερα να μη μιλάνε για σκοινί.Αυτοι βέβαια ακομα και αν διαφωνείς ειναι πολιτικοί χαρακτηρισμοί.
Εγω ζήτησα την άποψη σου για 2-3 σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ανάρτηση και αντ αυτής εισέπραξα τις γνωστές ομορφιές με "πανίβλακες" και τα ρέστα.Αν σε βολεύει έτσι δικαίωμα σου.Στη τελική ο καθένας βλέπει και κρίνει.

ΥΓ.Και κάτι τελευταίο για την Αριστερά την οποία επικαλείστε.Η Αριστερά ακομα και με την πιο ευρεία της έννοια την εποχή της ΕΔΑ αποκαλούσε την ΕΟΚ λάκκο των λεόντων.Αυτην που σημερα ο ΣΥΡΙΖΑ τη θεωρεί εταιρο και αδιανόητο να φανταστεί οτι κάποιοι θέλουν την Ελλαδα εκτός της.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2015 στις 1:38 π.μ.

11.43 Τα βλέπεις Σύντροφε οτι κάνεις ζημιά στην Αριστερά. Εχεις γίνει νούμερο και συνεχίζεις Βλάκα.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2015 στις 9:51 π.μ.

@12.26

Σε ρώτησα και εγώ όχι μόνο 2-3 αλλά 5-10 πράγματα και κάνεις την πάπια.
Να ανοίξω κουβέντα με ποιον?
Τον 7.36 που του αυξήσανε τον ΦΠΑ στα φάρμακα ....στον ύπνο του και που του κόψανε το μισθό την ώρα που έβλεπε .....όνειρα, ή τον 12.13 και 1.38 που μου το παίζει ο αρχιφασίστας ότι κόπτεται για την Αριστερά?
(Τον ΠΑΝούλι βρε εννοώ που κάνει πως δεν είναι αυτός, τέτοια γενναιότητα ο ψευτοκομμουνιστής, αχαχαχαχα!)

Αν λοιπον θέλεις κουβέντα:
1. Παραδέξου ότι τα κωθώνια του ΚΚΕ που ποστάρουν εδώ μέσα είναι ίσης αξίας με τον Τάκη Τσουκαλά.
2. Αποστασιοποιήσου από τους χουλιγκάνικους τραμπουκισμούς τους και το επαγγελματικό τους τρολλάρισμα (καθ' υπόδειξη του κώμματος βέβαια)
3. Μίλα με στοιχεία και όχι με υποθέσεις του Ρυποσπάστη.

Αλλά επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν θα κάνεις, τότε πάρτο απόφαση πως θα τρώτε τρελλή ΚΑΖΟΥΡΑ.

Σε συμπαθώ πολύ καλέ μου φίλε σε χαιρετώ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2015 στις 3:46 μ.μ.

1.38 Τη να καταλάβει. Τον έχει κάνει το νέο μνημόνιο και οι π.ν.π και παραμιλάει.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 7:40 π.μ.

Ακούγοντας τον κ.Τσίπρα

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/313527,Akoygontas-ton-kTsipra.html

Η μισή Ελλάδα παρακολούθησε τη συνέντευξη του κ.Τσίπρα στον κ.Χατζηνικολάου. Ο κάθε τηλεθεατής εξήγαγε με άμεσο και αυθεντικό τρόπο τα συμπεράσματά του.

Ανάμεσα στα άλλα (για τον ΕΝΦΙΑ που θα διατηρηθεί «αν δεν κλπ», για τον σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία αλλά με «σεβασμό στους κανόνες της ΕΕ», για τον «έντιμο συμβιβασμό», για την συνέχιση του ξεπουλήματος αεροδρομίων, δημοσίων επιχειρήσεων, λιμανιών κοκ) εμείς συγκρατήσαμε και τούτη τη δήλωση:

Οι κινήσεις που κάνω αυτή την περίοδο, είπε ο πρωθυπουργός, δεν είναι οι κινήσεις ενός αριστερού κόμματος ή ενός αριστερού ηγέτη αλλά πρόκειται για κινήσεις εθνικής ευθύνης. Μάλιστα…
[...]

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 12:04 μ.μ.

@9:51

Για τους χαρακτηρισμους σου απαντησα ειναι πολιτικοι.
Για την προυποθεση που μου βαζεις, να αποδεχτω ολο το υβρεολογιο σου για ολους τους φιλους του ΚΚΕ που σχολιαζουν εδω συλληβδην για να γινει διαλογος, καταλαβαινει κανεις οτι μαλλον δε σε συμφερει να γινει ουσιαστικος διαλογος για να αποφυγεις ερωτηματα που ειναι αμειλικτα και ακομα ειμαστε στην αρχη.Σε λιγο δε θα μπορειτε να ξεμυτισετε πουθενα.Αλλα ειπαμε και η σιωπη ειναι πολιτικη σταση και προτιμοτερη απ το να γινεσαι ρεζιλι.
Και μη παραμυθιαζεσαι.Καζουρα δεν εισαι σε θεση να κανεις εσυ.Ουτε η συγκυρια σε ευνοει για καζουρα, ουτε φαινεται να το χεις γενικοτερα.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 1:56 μ.μ.

Ακρα του ταφου η σιωπη για οσα ειπε ο Τσιπρας.Μουγγα στη στρουγκα.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 8:38 μ.μ.

@12.04
Δεν σου έβαλα καμία "συλλήβδην" προϋπόθεση.
Σου ζήτησα να αποδοκιμάσεις τους τραμπουκισμούς συγκεκριμένων (επαναλαμβάνω συγκεκριμένων) οπαδών-τρολλ του ΚΚΕ που ξεφτιλίζουν με τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα της 1-2 γραμμής κάθε κουβέντα.
Δεν πρόκειται όμως να το κάνεις γιατί δεν μπορείς να το κάνεις.
Και ξέρεις γιατί? Γιατί η σέχτα που λέγεται σήμερα ΚΚΕ δεν ανέχεται καμία αμφισβήτηση ή κριτική, όπως κάθε σέχτα άλλωστε.
Για το κόμμα σου, ή αποδέχεσαι τα πάντα 100% ή περνάς στην άλλη όχθη.
Και μέσα στο "100%" είναι και οι Τάκηδες Τσουκαλάδες χουλιγκάνοι που μάζεψε το κόμμα τα τελευταία χρόνια, γιατί από πελατεία με επίπεδο πλεον ............δύσκολα τα πράγματα!

Εγώ πάντως "σύντροφε" 12.04, ρώτησα τον ΠΑΝ 3.46 να μου πει τι είναι η ΠΝΠ και πως ορίζεται ώστε να του απαντήσω. Κάπου το μήνυμα κόπηκε και δεν βγήκε.
Να ξαναρωτήσω λοιπόν τον ΠΑΝ αλλά και εσένα αν θέλεις:
Για περιέγραψε μου σε παρακαλώ τι είναι ΠΝΠ και εγώ θα σου απαντήσω στα ερωτήματά σου για τις 2 ΠΝΠ του Σύριζα.

Και που 'σαι "σύντροφε" για απάντησέ μου και σε κάτι που παρέκαμψες τόσο εύκολα (υπεξέφυγες και πάλι δηλαδή) :
Θα σου άρεσε να ανοίξω κουβέντα με ποιον? Τον 7.36 που του αυξήσανε τον ΦΠΑ στα φάρμακα ....στον ύπνο του και που του κόψανε το μισθό την ώρα που έβλεπε .....όνειρα, ή τον 12.13 και 1.38 που μου το παίζει ο αρχιφασίστας ότι κόπτεται για την Αριστερά?
Να απαντήσω δηλαδή για φανταστικά γεγονότα σε αποδεδειγμένους υποκριτές-προβοκάτορες ?
Για πες, θα έχει ενδιαφέρον........


Το κάζο πάντως οι διάφοροι ΠΑΝηδες να το 'χουν σίγουρο. Μείνε ήσυχος για αυτό και συ και αυτοί.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 10:07 μ.μ.

@8.38

Για το ποιος σκοπιμα και συστηματικα υποβαθμιζει το διαλογο αρκει να ξαναδει καποιος το πρωτο-πρωτο σχολιο.
Τεστακια του στυλ "περιεγραψε μου για να σου πω "καντα αλλου.Εγω ξερω οτι κατηγορουσατε τη δεξια οτι κυβερνα με πνπ και τωρα κανετε τα ιδια.Εκτος και αν εσυ συμφωνεις με τη διαγραφη των προστιμων επιχειρηματιων με την αρπαγη των διαθεσιμων και τη διατηρηση του Ενφια.Αμα συμφωνεις να μας το πεις να μη παιδευομαστε αδικα.
Χαααα χα σου ειπα ρε φιλε δεν εισαι σε θεση να κανεις εσυ καζουρα.Μεγαλη πλακα εχεις παντως.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 10:39 μ.μ.

@10.07
Και πάλι την πάπια κάνεις. Σε τίποτα δεν απαντάς, άλλωστε απαντήσεις από κομματικά χουλιγκάνια δεν περίμενα. Απέδειξα όμως πόσο άσχετος είσαι:

δεν ξέρεις καν τι είναι ΠΝΠ,
δεν ξέρεις ότι οι ΠΝΠ της κυβέρνησης Σαμαρά δεν έρχονταν ποτέ στη Βουλή,
δεν ξέρεις ότι οι 2 ΠΝΠ του Σύριζα έχουν ήδη υπερψηφιστεί στο κοινοβούλιο εντός 48 ωρών,
δεν ξέρεις καν τι είναι ο ΕΝΦΙΑ,
δεν ξέρεις τι σημαίνει Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (κάτι που θα έπρεπε με τα χίλια να υποστηρίζεις ως "κομμουνιστής" που νομίζεις ότι είσαι),
δεν ξέρεις ότι καμία αρπαγή διαθέσιμων δεν έγινε,

γενικά δεν ξέρεις την τύφλα σου από πολιτική ως γνήσιος νεοΚΚΕς,
παρά μόνο παπαγαλίζεις ότι παπαριά διαβάζεις άκριτα στον Ριζοσπάστη.

Άρα για να μην ταλαιπωρείς άδικα το μυαλουδάκι σου τράβα με τον ΠΑΝ, το Μανωλάκη, το Λολοκοτρώνη, τον ΑntonSS, το Μήτσο το Σουγιά, τον Τάκη τον Τσουκαλά, την Ελένη τη Λουκά και τα άλλα σκουπίδια (TRASH) να καταγγείλεις την ΕΡΤ ως όργανο του αστικού κράτους, την αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα που δεν έγινε ποτέ, τη μείωση των συντάξεων που επίσης δεν έγινε ποτέ και.........

Καληνύχτα ούγκανε του ΚΚΕ. Χαιρετίσματα στα ζόμπυ.



Ά και που 'σαι, αν θες να μάθεις τι σημαίνει Σοσιαλφασίστας ρίξε μια ματιά στην Κανέλλη. Είναι ο ορισμός.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 10:55 μ.μ.

Ψιτ γίγαντα 10:07, το πρωτο-πρωτο σχολιο το βλέπουμε και το κρίνουμε. Τα υπόλοιπα σχόλια εσύ τα είδες ή δεν σου επιτρέπει ο φανατισμός σου;

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2015 στις 10:58 μ.μ.

Αν αυτή τη στιγμή ο λαός περιμένει διεξόδους από τον Τσίπρα είναι γιατί το ΚΚΕ έχει αυτοαπαξιωθεί στη λαϊκή συνείδηση. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την καραντίνα και την ήττα. Άρα καλά θα κάνουν οι οπαδοί του να μην παραπονούνται.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 12:38 π.μ.

@ Ρε για αυτα που είπε ο Τσιπρας θα μας πεις τίποτα; Τι ωραίος ειναι αυτος ρε.Οχι σε μας τους ουγκανους.Σ αυτούς που σε ψήφισαν γιατι θα εςκιζες τα μνημόνια.Ειμαστε στην ανάρτηση που ο Τσιπρας το λιγότερο παραδέχεται οτι σας λέγαμε χοντρά ψέματα προεκλογικά.Επι του θέματος.Μ αυτα που λέει ο Τσιπρας συμφωνείς;Τι εγινε δυσκολεύεσαι; Μη ντρέπεσαι πέστο. Μιση ντροπή δίκη σου, μισή του Αλεξη.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 9:54 π.μ.

@ ούγκανο 12.38
Σε χουλιγκάνια σαν εσένα "ρε" δεν έχω πράγματι να πω τίποτα. Καλά το κατάλαβες. Σ' αυτούς που ψήφισαν Τσίπρα και πάλι δεν έχω να πω τίποτα γιατί κανείς τους δεν ζήτησε εξηγήσεις.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 2:22 μ.μ.

Δε μπορει να πει ουτε αν συμφωνει μ αυτα που λεει ο Τσιπρας στη συνεντευξη.Κωλωσε..Μονο στα βρισιδια δε κωλωνει ο 9.54...Για γελια !

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 5:23 μ.μ.

2.22 Δεν του έχει μείνει και τίποτα αλλο να κάνει απο το να βρίζει. Τελειώσανε τα Παραμύθια το μνημόνιο είναι εδώ έρχεται καινούργιο με αύξηση ΦΠΑ παντού μειώσεις μισθών και συντάξεων αύξηση των ορίων ηλικίας Π.Ν.Π Δηλαδή Χούντα Τον έχει κάνει ο συριζανελ και παραμιλάει. Ολα εδώ θα τα πληρώσουνε.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 8:51 μ.μ.

Σήμερα αποκαλύφθηκε οτι υπουργός του Σύριζα έβγαλε στο Εξωτερικό καταθέσεις 80.000 ευρώ. Ψηφίσαμε Σύριζα σύντροφοι για να σκίσει το μνημόνιο και τους 400 εφαρμοστικούς νόμους. Αντι για αυτό υπόγραψε καινούργιο μνημόνιο με νέα μέτρα και ο Υπουργός βγάζει τα λεφτά του έξω. Δεν είναι αυτό ήθος της Αριστεράς απο το Αθλιο αυτό υποκείμενο

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 10:33 μ.μ.

8.51 Άμα το μάθουν στην ΚΟΒΑ σου ότι ψήφισες Σύριζα, μαύρο φίδι που σ' έφαγε.....

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2015 στις 11:52 μ.μ.

@10.33

Ναι θα τον στειλουν σε γκουλαγκ οκ.
Εσυ για αυτα που ειπε ο Τσιπρας εχεις να μας πεις τιποτα;;;

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 12:12 π.μ.

10.33 Σύριζα έχω ψηφίσει Σύντροφε για ποα κοβα μου μιλάς τη σου Συμβαίνει. Πως σου φάνηκε που έβγαλε 80΄000 ευρω έξω.

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 12:27 π.μ.

11.52 Τη να πει ο Καημένος. Το ραβασάκι που του έχουνε δώσει δεν γράφει τίποτα για αυτά που ρωτάς.

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 10:19 π.μ.

12.12 Μα την ΚΟΒΑ Σαλαμίνας. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 10:21 π.μ.

Ποιος έβγαλε τα 80.000?
Μήπως ξέρετε όνομα?

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 3:40 μ.μ.

10.19 Στο είπα ξανά Σύντροφε. Σύριζα έχω ψηφίσει. Τη σου συμβαίνει πες μας.

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 5:26 μ.μ.

3.40 KKEς εσύ μεγάλος και τρανός και ψήφισες Συριζα? Πως γίνεται? Τη σου σιμβενει πες μας μιν ντρεπεσε

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2015 στις 5:53 μ.μ.

Σύντροφε Συριζα έχω ψηφίσει. Υπογράψε νέο μνημόνιο ενώ μας είπε οτι θα σκίσουμε το παλιό. Και πράξεις Ν.Π που παλιά λέγαμε Χούντα. Αυτή δυστηχώς είναι η αλήθεια δεν στο λέω με χαρά με λύπη στο λέω για την Αριστερά

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2015 στις 11:48 μ.μ.

5.53
Με συγκινείς Συντροφε και πραγματικά λυπάμαι και για την Αριστερά και για σένα.
Κοτζάμ φανατικός ΚΚΕς και κατάντησες να ψηφίζεις Συριζα.
Θα πρέπει να σε ποτισαν με μπωλικο αντικομμουνιστικο Αφιονι. στο λεο γιατι σε συμπαθο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger