Home » » Βοήθεια σε τεχνικό πρόβλημα

Βοήθεια σε τεχνικό πρόβλημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 | 8:30 μ.μ.

Επειδή πιθανολογούμε ότι υπάρχουν «γατόνια» στην πληροφορική αναγνώστες μας θα θέλαμε να τους ζητήσουμε την βοήθεια τους σε ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Συγκεκριμένα: Στην νέα ιστοσελίδα που φτιάχνουμε και η οποία θα περιλαμβάνει ιστορικά ντοκουμέντα και αρχειακό υλικό οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αναρχικού χώρου, ανεβάζαμε σε μορφή pdf έντυπο υλικό της οργάνωσης Κ.Ο. «Μαχητής».

Μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα, αλλά ξαφνικά τα αρχεία μας δεν ανεβαίνουν και μας παρουσιάζετε το μήνυμα που παραθέτουμε στην φώτο. Το να υπάρχουν «πνευματικά δικαιώματα» σ’ αυτά τα έντυπα, το αποκλείουμε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Θα παρακαλούσαμε κάθε αναγνώστη/ια που θα μπορούσε να μας βρει λύση (είναι μονόδρομος αυτά τα αρχεία να ανέβουν σε pdf μορφή γιατί αρκετά είναι γραμμένα στην γραφομηχανή και σε πολυτονικό) να επικοινωνήσει μαζί μας στο μαηλ istorika@vathikokkino.com

Στο ίδιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορείτε να μας στείλετε σχετικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, ή αν έχετε έντυπο υλικό αναλόγου περιεχομένου –έντυπα, προκηρύξεις, φωτογραφίες του κινήματος- να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αξιοποίησή του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2013 στις 11:57 μ.μ.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιήσατε για την δημιουργία των pdf αρχειων;
Αν γίνεται ανοίξτε τα και ξανασώστε με κάποιο free που να σώζει σε pdf.

O καλός, ο κακός και ο ΑΣΧΕΤΟΣ (υπογραφή)

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2013 στις 8:15 π.μ.

τα ανεβάζετε σε δικό σας χώρο ή σε mega, rapidshare κτλ?

17 Ιουνίου 2013 στις 8:37 π.μ.

Σε φρει χώρο τα ανεβάζουμε. Ποιο είναι το περίεργο. Πριν λίγο πήγαμε να ανεβάσουμε πέντε αρχεία pdf. Τα 3 ανέβηκαν τα δυο τα απέρριψε με την ίδια αιτιολογία που έχουμε βάλει σε φώτο.

Αν δεν βρούμε τελικά λύση θα τα ανεβάσουμε σε δικό μας χώρο στην νέα ιστοσελίδα που θα φτιάξουμε.

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

ίσως το περιεχόμενο των αρχείων που δεν "ανεβαίνουν" να εμφανίζεται σε μηχανές αναζήτησης, οπότε θεωρεί ότι ίσως υπάρχουν θέματα με πνευματικά δικαιώματα.

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

Τα αρχεία που προσπαθείτε να ανεβάσετε στο Scribd (προφανώς) είναι εκ των προτέρων pdf, ή είναι σε άλλη μορφή και το convertion σε pdf γίνεται από το Scribd? Αν ισχύει το τελευταίο, ποια είναι η αρχική μορφή των αρχείων?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger