Home » , » Τώρα ησυχάσαμε ...

Τώρα ησυχάσαμε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 | 4:46 μ.μ.

Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ότι  το κόμμα του Κουβέλη όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση απαίτησε από την συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ να παραμείνουν σε κυβερνητικά πόστα και να μην αντικατασταθούν στελέχη που πρόσκεινται στην ΔΗΜΑΡ.

Όπως διαβάζουμε σήμερα ο πρώτος που έσπευσε να ικανοποιήσει την απαίτηση του κόμματος «της αριστεράς της ευθύνης» είναι ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Εκανε λοιπόν γνωστό στην Αγίου Κωνσταντίνου ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει κανένα από τα στελέχη που είχε επιλέξει η ΔΗΜΑΡ στον χώρο της Υγείας και όχι μόνο αυτό αλλά θα τοποθετήσει σε διοικήσεις νοσοκομείων πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Κι είχαμε μια αγωνία ….


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

marmaras
11 Ιουλίου 2013 στις 5:27 μ.μ.

Δεν ξέρω ρε αριστερά φιλαράκια εκεί στο "βαθύ" κόκκινο πως αξιολογείται τις ειδήσεις σας και τα ρεπορτάζ σας, αγνοώντας το ιδρυτικό συνέδριο του μεγαλύτερου κόμματος της αριστεράς!

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2013 στις 5:51 μ.μ.

Κατι ηξερε ο Φωτης οταν εμπαινε στον κυβερνητικο
θωκο οτι περαν των αξιωματων θα αποκτουσε και γνωριμιες με προσωπα "υψηλης" σταθμης σαν αυτη
με τον Αδωνι. Και να που αυτη η "επιπεδου" γνωριμια εφερε και τους καρπους της Τα στελεχη της ΔΗΜΑΡ θα παραμεινουν στις θεσεις του και κανεις δεν προκειται να τα ενοχλησει, με ανταλ
λαγμα οταν το συστημα κινδυνεψει να σκονταψει η
ΔΗΜΑΡ θαναι ετοιμη να συνδραμει στη διασωση του
αντιδραστικου Σαμαρο-Βενιζελικου εκτρωματος

ΝΑΡΙΤΗΣ
12 Ιουλίου 2013 στις 12:15 π.μ.

Ρε Μαρμαρα δεν μας ειπες τελικα πως ειναι να κανεις συνεδριο με τοσο παλαι ποτε βαθυ ΠΑΣΟΚ στα εδρανα των προσκεκλημενων αλλα και συνεδρων πλεον συν/φων σου? Πολυ μποχα ρε φιλαρακι,πολυ μποχα κ σαπιλα.Αντε πλεο στο δ.....λο ξεφτιλισμενοι.

marmaras
12 Ιουλίου 2013 στις 1:50 π.μ.

@Ναρίτη: Με τους "ξεφτιλισμένους" συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΛΜΕ συγκροτήσατε όμως προεδρείο! Κάποιος πρέπει να σε μαζέψει χαμένε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger