Home » , » Απ' τις παπαρολογίες στις επιθυμίες του Πολύδωρα

Απ' τις παπαρολογίες στις επιθυμίες του Πολύδωρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 | 7:37 μ.μ.

Οι παπαρολογίες που έχει πει κατά καιρούς ο Βύρωνας Πολύδωρας έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλές σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές (φτιάξαμε και ένα βιντεάκι για να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο).

 Αυτός λοιπόν ο ογκόλιθος της πολιτικής είπε σήμερα ξεκάθαρα –στο δελτίο του ρ/σ Real FM- αυτό που είναι πόθος πολλών νεοδημοκρατών βουλευτών. Ότι δηλαδή η «πανστρατιά» που κήρυξε ο Σαμαράς για την δημιουργία μιας «μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης» πρέπει να περιλαμβάνει και τους ναζιστές του Μιχαλολιάκου.
Συγκεκριμένα όταν ο Β. Πολύδωρας ρωτήθηκε αν πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».

Σιγά μην έχουν πρόβλημα οι καραμπινάτοι «καραδεξιοί» -όπως χαρακτήριζε κάποτε τους βουλευτές της Ν.Δ ο σημερινός κυβερνητικός τους συνεταίρος Βενιζέλος- να συμμαχήσουν ακόμα και με τους δηλωμένους θαυμαστές του Χίτλερ για να μπορέσουν να κρατηθούν στην εξουσία και να παρατείνουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.
Και ποια είναι αυτή; Μας το λέει μια περασμένη δήλωση του Β. Πολύδωρα: «Αυτό που συμβαίνει δεν είναι απλά φτωχοποίηση, αλλά δουλοποίηση. Οι κυβερνήτες, στο ορατό μέλλον, με την πολιτική τους θα μας έχουν κάνει φτωχούς και δούλους και ταυτόχρονα θα μας κοιμίζουν σε εκτεταμένα υπνωτήρια και θα μας ταΐζουν σε τραπεζαρίες με μεταλλαγμένα και θα μας ζητούν να τους δοξάσουμε ως ευεργέτες!».

 Εξυπνη η κίνηση του Σύριζα που με ανακοίνωση του αναρωτιέται αν «η Νέα Ελλάδα θα χτιστεί χέρι – χέρι με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Τελικώς ο κ. Πολύδωρας είναι εκτός γραμμής ή η επίσημη ρητορική και πολιτική της Ν.Δ ευλόγως οδηγεί σε τέτοια συμπεράσματα;». Οπότε στον Σαμαρά δεν απομένει παρά ή να «αδειάσει» το στέλεχος του, ή να αφήνει τον Σύριζα να τον κατηγορεί ότι επιδιώκει συνεργασία η Ν.Δ με τους ναζιστές της Χ.Α

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Ιουλίου 2013 στις 8:15 μ.μ.

Προφανώς παρασυρθήκατε από τον τίτλο που είχε το "κουτί της Πανδώρας".
Η πλήρης απάντηση του Πολύδωρα στην ερώτηση εάν τίθεται θέμα συνεργασίας με την ΧΑ, ήταν:

«Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή, η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο κι εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης»

Και από ότι μπορεί να δει ο καθένας ήταν εμφανώς ειρωνική.
ο τίτλος από το "ΚτΠ" είχε πάλι προφανείς πολιτικές στοχεύσεις, που καλό θα είναι να μην αναπαράγονται.
Για του λόγου το αληθές:
http://www.koutipandoras.gr/39052/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF.html

alsino
1 Ιουλίου 2013 στις 11:27 μ.μ.

Τι εγινε τρας? Ξεφτιλίστηκε η τριτοπεριοδική αλα KPD ανάλυσή σου, που μπουρδολόγησες τις προάλλες και το γυρίσαμε στο τσάμικο;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger