Home » , , , » Νέα αντιπαράθεση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του "902" (3 Βίντεο)

Νέα αντιπαράθεση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του "902" (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Αυγούστου 2013 | 7:38 μ.μ.

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ ΚΚΕ-Σύριζα με αφορμή του δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας «Αλήθεια» το οποίο ισχυρίζεται ότι η «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε» κατέληξε στην κατοχή offshore εταιρείας που έχει έδρα τις Παρθένους νήσους.

Αυτό ήταν το έρεισμα για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη να θέσει νέα ερωτήματα στην ηγεσία του ΚΚΕ. «Μια off shore εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 2.000 ευρώ και έδρα τα Virgin Island αγόρασε τον 902 από το ΚΚΕ για κάποια εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε και εκτίμησε ότι «Η άρνηση της ηγεσίας του ΚΚΕ να πει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την περίεργη αγοροπωλησία και την μυστήρια off shore το εκθέτει πολιτικά και ηθικά».

 Το ρεπορτάζ του Mega


Το ρεπορτάζ του Alpha


Επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απ’ το ΚΚΕ για την παρέμβαση του στελέχους του Σύριζα, ενώ το πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι έκανε επίθεση στο Συγκρότημα Λαμπράκη και στον Σύριζα για τα όσα ισχυρίζονται για την πώληση του «902».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 7:59 μ.μ.

Μολόγησαν χωρίς ανάκριση.Μόνοι τους ανέφεραν το όνομα της εταιρείας-βιτρίνα.Μοιραίο λάθος.
Τώρα το κουβάρι ξετυλίγεται και φτάνει στο Μαρινάκη γρήγορα.
Α ρε Κουτσούμπα,ούτε πωλητή της χρονιάς δεν θα μπορέσουμε να σε ανακηρύξουμε.Χαλάει η πώληση.
Παραλίγο να βγεις πωλητής της χρονιάς.
Τώρα πας για χρυσό βατόμουρο.Ας πρόσεχες.
Πώληση σε 100% ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,η οποία έχει από πίσω μια άλλη offshore με μετοχικό κεφάλαιο 2 χιλιάρικα ευρώ;Με τα κρέατα στους ώμους σας πιάσανε ρέέέιι...
Είπαμε. ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έχει το έργο μπροστά.
ΚΑΙ το όνομα του Μαρινάκη θα βγει στη φόρα
θέλετε ή όχι,ΚΑΙ η πώληση τελικά δεν θα γίνει.

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 8:57 μ.μ.

Οff shore και βόθρος.
Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με αδιαφανείς διαδικασίες σε μαφιόζους υπεράκτιων εταιρειών,δικηγορικά γραφεία βουτηγμένα στο σκατό,ακροδεξιοί πολιτευτάδες,εταιρείες μαιμού με κεφάλαιο 2000 ευρώ!!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Είναι ο σταλινισμός πανηλίθιε!!

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 9:41 μ.μ.

@ 13 Αυγούστου 2013 - 7:59 μ.μ.

- Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά η αγοραπωλησία είναι νόμιμη, σύμφωνα με τη νομιμότητα που υπηρετεί ο Παπαδημούλης.

- Το ότι ο αγοραστής είναι εταιρεία της ΕΕ που ανήκει σε offshore δεν βαρύνει τον πωλητή, αλλά την ΕΕ που επιτρέπει τη δραστηριοποίηση των offshore στην επικράτειά της (Μάαστριχτ).
Γι'αυτό, όσοι στηρίζουν την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ καλό θα ήταν να μην κουνάνε το δάχτυλο.

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 9:41 μ.μ.

Το ΚΚΕ ηταν είναι και θα είναι ο υπερασπιστης της εργατικης ταξης και μπροσταρης των αγωνων του λαου ΟΧΙ ΜΟΝΟ για την ανακουφιση του, να παρει δηλαδη αυτος που του κοβουν το μισθο 20 ευρω παραπανω, να βρει ο ανεργος δουλεια, να μην χασει από τον πλειστηριασμο το σπιτι του, όχι μονο για αυτα- ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΥΤΕΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΣ ‘Η ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ: ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Σ’αυτή την υποθεση επαιζε κυριο ρολο το ραδιοφωνο αλλα και η τηλεοραση του 902 μαζι με τον ριζοσπαστη και τον οδηγητη, την ΚΟΜΕΠ αλλα και το προσφατο 902.gr η φωνη του ΚΚΕ και οι θεσεις του σε ολο και περισσοτερους ανθρωπους του μοχθου. Το ΚΚΕ εχει εξηγησει μεσω του γραφειου τυπου τους λογους πωλησης του σταθμου. Δεν θελω να επαναληφθω. Η αληθεια είναι ότι αν η οι εργαζομενοι ειτε του 902 ειτε της ΤΥποεκδοτικης ηθελαν να κινητοποιηθουν επειδη το «κακο ΚΚΕ-επιχειρηση» τους απελυσε θα το ειχαν κανει. Αντιθετα οποιος θελει μπορει να μπει στον 902.gr και να δει με τα ιδια του ταματια τις αποψεις των εργαζομενων ακομα και αυτων που δεν ηταν κομματικα μελη!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΚΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ… ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
Γιατι όπως λεει και ο ΣΟΦΟΣ λαος: θα γυρισεο τροχος θα… κι ο φτωχος

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 10:18 μ.μ.

Τα χρυσάβγουλα και οι αυγιανιστές κάνουν πάρτυ στον σχολιασμό.

Να χαίρεστε τους "αριστερούς" αναγνώστες σας!

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Απο λάσπη αλλο τίποτα.....το αν το ΚΚΕ είναι με το μέρος του λαού το δείχνουν οι αγώνες που σηκώνει και η αυτοθυσία των μελών του για την υπόθεση της εργατικής τάξης ολα αυτα τα χρόνια. Οπότε τα τσιράκια της μελλοντικής αμερικανόφιλης κυβέρνησης να μην λένε και πολλά...Αν ο 902 ήταν επιχείρηση που λειτουργούσε με γνώμονα το κέρδος θα είχε κλείσει εδώ και χρόνια γιατι δεν ηταν ποτε κερδοφόρα. Ο ρόλος του ηταν η προπαγάνδιση των θέσεων του κόμματος και η ενημέρωση του λαού απο την σκοπιά της εργατικής τάξης...Ο μόνος λόγος που πωλείται ειναι γιατι ειναι αδύνατο για το κόμμα να συνεχίσει την χρηματοδοτησή του και αντι απλα να τον κλείσει πουλάει περουσιακά στοιχεία του (και όχι την συχνότητα) ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι εισφορές στα ταμεία...

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 10:44 μ.μ.

Έτσι νομίζουν...έτσι σχεδιάζουν...αυτά ονειρεύονται...
Πολύ λίγο καιρό , μετά τη διάσπαση του 1991 το ΚΚΕ δέχεται μια απολύτως βρώμικη επίθεση με στόχο τη διάλυση του. Οι καιροί ήταν ιδαίτερα δύσκολοι,αφού λίγοι μήνες είχαν περάσει από την ανατροπή του σοσιαλισμού σε όσες χώρες υπήρχε.http://2.bp.blogspot.com/-g3nvZRQRkIw/Ugp3p0eTZeI/AAAAAAAABLw/DqyMbiD74zo/s200/185099.jpg


Η ευκαιρία κατά τη γνώμη τους, χρυσή. Θα ξεμπέρδευαν μια και καλή με το ΚΚΕ και φυσικά στη θέση του θα ερχόταν η "μετανοημένη" η "καθαρή " αριστερά, ο συνασπισμός. Αφού δεν είχαν καταφέρει να διαλύσουν το ΚΚΕ με όλα όσα έγιναν τότε, μεθόδευσαν χτύπημα στο σημείο υπεροχής του. Το τεράστιο ηθικό κύρος του στο λαό. Βόλευε και η εποχή βέβαια, βρέθηκαν και τα κατάλληλα πρόσωπα.http://2.bp.blogspot.com/-iczoIChDMMU/Ugp3rVFHQcI/AAAAAAAABL4/V4a_m97qgbM/s200/185142.jpg

Με βάση όσα δημοσίευσαν οι εφημερίδες την εποχή , με το συγκρότημα να κρατάει την μπαγκέτα του μαέστρου , γράφτηκαν απίστευτα χυδαιογραφήματα. Οι λυσσασμένες επιθέσεις από τους "πρώην" σε μόνιμη βάση. Μέχρι και ο πρώην γραμματέας του κόμματος , Γρ, Φαράκος , δεν ήξερε τι έλεγε και τι έγραφε. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο κάποιος να βρει και να αναδημοσιεύσει κάποια από τα χυδαιογραφήματα που δημοσιεύονταν τότε, έτσι για να δουν οι νεώτεροι τι είδους πόλεμο είχε να αντιπαλέψει το ΚΚΕ. Θα διαπιστώσουν πόσο ελεεινά υποκείμενα ήταν κάποιοι που τώρα συγκροτούν την αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν επιθέσεις φιλίας.http://3.bp.blogspot.com/-MQaEkyDhRSI/Ugp3rdJ-C9I/AAAAAAAABL8/QqgP_8v2vks/s200/185143.jpg



Όπως τότε λοιπόν έτσι και σήμερα το κόμμα δέχεται το τρίτο κύμα επίθεσης, αν θεωρήσουμε δεύτερο την υπόθεση "ΓΕΡΜΑΝΟΣ". Ο στόχος ο ίδιος. Μόνο που τώρα δεν έχουμε να κάνουμε με τη διατήρηση στη ζωή του οπορτουνιστικού μορφώματος ( να γιατί τόσα χρόνια το κρατούσαν στη ζωή), αλλά με τη μετατροπή του σε κυβερνητικό κόμμα. Για να μπορέσει όμως να μακροημερεύσει σαν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εξαφανιστεί το ΚΚΕ. Ο λόγος , καταφανέστατος! Ο τρόπος ίδιος, όπως και οι μέθοδοι. Να πληγεί η ηθική υπεροχή του κόμματος, αλλά και να σταματήσει ο "καλπασμός" του ΠΑΜΕ. Όταν , συντομότατα, οι εργαζόμενοι αντιληφθούν το μέγεθος της απάτης, η κρίση έχει βαθύνει τόσο ώστε να μπαίνει πιεστικά το ζήτημα της Λαϊκής Εξουσίας, να μην υπάρχει το κόμμα εκείνο που θα υλοποιήσει το άλμα στο μέλλον, αλλά κάποιο τσιρκομάζεμα του στυλ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Έτσι νομίζουν...έτσι σχεδιάζουν...αυτά ονειρεύονται...

Δύο φορές έσπασαν τα μούτρα τους. Η τρίτη , τώρα, θα είναι η καθοριστική..... γιατί.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 10:46 μ.μ.

Eύλογο ερώτημα πως «βγαίνει» η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ όταν έχει τόσο μικρή κυκλοφορία. Να σημειώσω επίσης πως σύμφωνα με τον ισολογισμό της «Αυγής» για το 2012, η Εταιρεία έμπαινε μέσα πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρώ.
Εγώ λοιπόν θα θέσω μια ακόμα «απορία». Γιατί οι μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις, προτιμούν την «Αυγή» για τις διαφημίσεις τους;; Γιατί δεν προτιμούν άλλες αστικές εφημερίδες με μεγαλύτερη κυκλοφορία; Δε ρωτάμε βέβαια για τον Ριζοσπάστη, εκεί οι λόγοι είναι εμφανείς…
Ας δούμε ορισμένα στοιχεία, από μια αδιάφορη Κυριακή του Αυγούστου, αυτή που μας πέρασε. Αν και τα παρακάτω βασίζονται σε στοιχεία μόνο μιας Κυριακής, είναι ενδεικτικά μιας κατάστασης, γνωστής σε όσους διαβάζουν 2-3 εφημερίδες κάθε Κυριακή.
Η Αυγή με μέση κυκλοφορία τις Κυριακές 6.433 έχει μια ολοσέλιδη διαφήμιση, η Ελευθεροτυπία με μέση κυκλοφορία 21.669 καμία ολοσέλιδη διαφήμιση, ο Ριζοσπάστης με κυκλοφορία 21.580 καμιά ολοσέλιδη διαφήμιση.
ΓΙΑΤΙ μεγάλες εταιρίες προτιμούν την Αυγή της ισχνής κυκλοφορίας και όχι άλλες αστικές εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία με κυκλοφορία περίπου 300% μεγαλύτερη;;;


ΤΥΧΑΙΟ; Δε νομίζω!!!

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 11:57 μ.μ.

Ρε Παπαδημούλη τι φοβάσαι μη χάσουν τα αφεντικά σου (mega, ΔΟΛ κλπ) μερίδιο απο την ραδιοτηλεοπτική πίτα; Ρε τι πόνος είναι αυτός; επειδή πούλησε το ΚΚΕ ένα περιουσιακό του στοιχείο; έπρεπε να πάρει την άδεια απο κάπου για να το κάνει; Μπορεί αύριο το ΚΚΕ να αποφασίσει να πουλήσει το κτίριο του Περισσού θα πρέπει να ρωτήσει το συμβούλιο επικρατείας; Πάντως κάθε άλλο παρά ζημιά κάνουν στο ΚΚΕ όσοι προσπαθούν να το συκοφαντήσουν για τον 902 γιατί είναι προφανέστατο γιατί το κάνουν. Τα περί πώλησης της συχνότητας είναι γελοία επιχείρηματα γιατι πριν τον 902, άλλαξε χέρια το alter. o σκαι κλπ, αυτές η συχνότητες δεν ήταν δωρεάν; Εγώ βγάζω το καπέλο στο ΚΚΕ που σταράτα είπε ότι εγώ πουλάω την περιουσία μου για να πληρώσω τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ. Ποιός άλλος το έχει κάνει αυτό; ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 12:18 π.μ.

Είναι χαζός όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Παπαδημούλης λειτουργεί καθ' υπόδειξιν και δεν λειτουργεί ως απλός εκπρόσωπος του Σύριζα αλλά ως λαγός του ΔΟΛ.
Η επιχειρηματολογία όλου του αντικομμουνιστικού οχετού συνοψίζεται σε δύο κυρίαρχα δίπολα. Διαφάνεια-αδιαφάνεια και καλοί καπιταλιστές (υγιής επιχειρηματικότητα)-νταβατζήδες. Επειδή εκεί καταλήγουν όλα ας προσέχουν οι τίμιοι αγωνιστές να μην πέφτουν σε παγίδες.
Για να γίνω πιο κατανοητός:
Δηλαδή αν δεν είναι ο Μαρινάκης και είναι κάποιος άλλος καπιταλιστής τι αλλάζει; Το ΚΚΕ απαντάει: τίποτα. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί καπιταλιστές. Όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν καλοί καπιταλιστές, αυτομάτως στοιχίζεται πίσω τους.
Η "τάδε" LTD δεν είναι off shore. Είναι κυπριακή και έχει έδρα την Κύπρο. Για να ήταν off shore θα έπρεπε να έχει έδρα σε άλλη χώρα. Λέγεται ότι ανήκει σε off shore. Αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά το ΕΣΡ δεν δίνει ούτως ή άλλως άδεια χωρίς φυσικά πρόσωπα που το πόθεν έσχες τους να δικαιολογεί το αντίτιμο της αγοράς που κατατίθεται μαζί με το συμβόλαιο στην αρμόδια ΔΟΥ και στο ΕΣΡ. Με λίγα λόγια μια εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 2000 ευρώ δεν μπορεί να κάνει τέτοια αγορά. Και όταν το ΚΚΕ λέει ότι κατέθεσε τα νομιμοποιητικά έγγραφα στο ΕΣΡ, προφανώς δεν είναι τόσο χαζό να κατέθεσε απλά το καταστατικό μιας επιχείρησης με 2000 ευρώ μετ.κεφάλαιο. Γι'αυτό μη βιάζεστε για συμπεράσματα.
Για τη διαφάνεια. Ναι, όλα θα αποκαλυφθούν. Και βασικοί μέτοχοι και τα λοιπά. Γιατί δεν το έκανε ως σήμερα το ΚΚΕ; Γιατί θέλει να ολοκληρωθεί η πώληση. Όποιος έχει κάνει μια αγοροπωλησία ξέρει ότι στοιχειώδης κανόνας της αγοράς είναι η εχεμύθια μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση. Κι εγώ θέλω να μάθω τώρα πόσα παίρνει ο Καρτερός στην Αυγή. Στο όνομα της διαφάνειας ρε αδερφέ.
Όποιος παλεύει να μη γίνει η πώληση ουσιαστικά επιδιώκει τη οικονομική χρεωκοπία του ΚΚΕ.
Δεν ξέρουν όμως οι μωροί, ότι ρόδα είναι και γυρίζει.
ΥΓ.Αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ για συμπαιγνία με την κυβέρνηση πως εξηγούν την αντιΚΚΕ λύσσα ΝΔ-πΑΣΟΚ; Αν μπει κάποιος στο antinews θα καταλάβει ότι αν υπάρχει κάποιος που ταυτίζεται με τη ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 4:56 π.μ.

'Οφ-σορισμός,ανώτατο στάδιο του αριστερισμού''

(Κουτσούμπας,παρολίγο πωλητής της χρονιάς,που πληρώνει τη λέζα για μαλακίες του Αρβανιτάκη)

Πραγματικά αμαρτία να πληρώνει ο Κουτσούμπας τη λέζα για τις μαλακίες του Αρβανιτάκη,που είναι υπεύθυνος για τα ραδιοτηλεοπτικά στο ΚΚΕ.
Απ'τον πολύ αριστερισμό και τον πούρο εργατισμό,
έφτασε ο Αρβανιτάκης να παίζει μπάλα με οφσόρ και να κλείνει πώληση 902 σε εταιρεία-βιτρίνα.
Έτσι πάνε αυτά.Είπαμε,ο οφ-σορισμός είναι το ανώτατο στάδιο του αριστερισμού στο Κόμμα.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 7:53 π.μ.

έπρεπε να δώσει τον σταθμό σε μικρομεσαίο αυτοαπασχολούμενο. ντροπή στο κόμμα. ή έστω σε καλό καπιταλιστή... άξιος διάδοχος του πάγκαλου ο παπαδημούλης

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 11:11 π.μ.

Για ανώνυμους 7:59 και 8:57

Πόσο άθλιοι μπορεί να είστε; Και βέβαια δεν είστε παν ηλίθιοι αλλά ναι είστε απλά άθλιοι. Κάτι γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτες που το μόνο που σας νοιάζει είναι να ξερνάτε τον βόθρο σας εναντίον του ΚΚΕ. Όπως άντεξε από κάτι τομάρια σαν και σας τόσα χρόνια έτσι θα αντέξει και τώρα. Εσείς μετά το Γερμανό και τον 902 σκεφτείτε το επόμενο χτύπημα. Έχετε χρόνο. Αλλά εν το μεταξύ κάπου κάπου για να μην ξεχνιόμαστε ρίξτε στην πιάτσα και μια συνεργασία της αριστεράς!
Τώρα όσον αφορά τον Παππαδημούλη σιγά μην καθίσουμε να ασχοληθούμε μ' αυτό το ξεπουλημένο τομάρι ψυχή και σώματι στην ΕΕ και στα εγχώρια τροκτικά.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 1:07 μ.μ.

Η «KGB», τα «ρούβλια» και το «λαθρεμπόριο» των «πρακτόρων του ΚΚΕ» με τη Νικαράγουα και το ... «απαρτχάιντ»!
Οι προβοκάτσιες, οι συκοφαντίες, τα ψεύδη, η λάσπη σε βάρος του ΚΚΕ δεν είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης κρίσης και της διάσπασης του Κόμματος, το 1991, εξαπολύθηκε μια σφοδρή και ενορχηστρωμένη αντικομμουνιστική επίθεση από μερίδα των συγκροτημάτων του Τύπου.
Ξεπερνώντας κάθε όριο, δε δίστασαν να «βαφτίσουν» τους Ελληνες κομμουνιστές σαν «πράκτορες», «εμπόρους όπλων», «λαθρέμπορους», «εφοπλιστές», «βιομηχάνους» που είχαν στήσει εταιρείες και «ξέπλεναν μαύρο χρήμα»...
Το πλήθος των συκοφαντικών και υβριστικών μυθευμάτων ήταν αυτονόητο ότι θα κατέρρεε, παραμένει όμως ακόμα ζωντανή η μνήμη και το όνειδος για τους εμπνευστές εκείνης της αισχρής αντιΚΚΕ εκστρατείας που προφανώς κάθε άλλο παρά αποδοκιμάστηκε από τις τότε ηγεσίες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ.
Στη σύντομη σημερινή ανασκόπηση με δημοσιεύματα της εποχής, αποδεικνύεται ότι ο «γκαιμπελισμός», όπως σήμερα με την υπόθεση «Γερμανός», έτσι και τότε, καλυπτόταν πίσω από «αξιόπιστες πηγές και έγκυρες πληροφορίες»...
«Λεχρίτες»...
Οπως αναφέρεται παραπάνω, το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» της 9 Απρίλη 1991, συμπύκνωνε όλες τις αθλιότητες που είχαν εκτοξευτεί τότε κατά του ΚΚΕ. Το Κόμμα αποφάσισε και έσυρε τους συκοφάντες στα δικαστήρια. Προσέξτε τώρα τι δήλωσε ο λιβελογράφος που είχε υπογράψει το εν λόγω ρυπαρογράφημα, στις 12 Νοέμβρη 1991, μπροστά στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ομολογώντας αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή ήταν ένας κοινός συκοφάντης:
«Το επίμαχο δημοσίευμα όπως μεταφέρθηκε στο ακροατήριο - ομολόγησε τότε ο λιβελογράφος εκλιπαρώντας για την επιείκεια του δικαστηρίου - δε βασίζεται σε προσωπική μου αντίληψη και γνώση των όσων αναφέρω σ' αυτό, αλλά είναι στηριγμένο σε προγενέστερα δημοσιεύματα του Τύπου και στις πληροφορίες και φημολογίες που αυτά εμπεριείχαν, τη βασιμότητα των οποίων δεν έλεγξα»...
Προτείνουμε στους αναγνώστες να μη σπεύσουν να χαρακτηρίσουν κάτι τέτοιους τύπους ως «λεχρίτες». Είναι, απλώς, αντικομμουνιστές.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 2:23 μ.μ.

''Γιατί δεν το έκανε ως σήμερα το ΚΚΕ; Γιατί θέλει να ολοκληρωθεί η πώληση. Όποιος έχει κάνει μια αγοροπωλησία ξέρει ότι στοιχειώδης κανόνας της αγοράς είναι η εχεμύθια μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση''.

Αυτό ακριβώς.Δεν θέλει να χαλάσει το ντιλ.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 4:02 μ.μ.

Εαν το ΚΚΕ ειναι κακο γιατι ΣΥΡΙΖΑ αλλα και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητανε την συνεργασια με το ΚΚΕ;

Εαν συνεχισουν να ζητανε μετα και απο τις τωρινες βρισιες εναντιων του ΚΚΕ τοτε ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

Εαν δεν συνεχισουν τοτε τελειωσε το ψηφοθηρικο τρικ 'Αριστερα' 'κυβερνηση της Αριστερας'.

Και στις δυο περιπτωσεις το ΚΚΕ ΝΙΚΑΕΙ γιατι διαχωριζετε πληρως απο την κενολογια της Αριστερας που ουσιαστικα ειναι συνωνυμο της σοσιαλδημοκρατιας.

Υ.Γ. Καλη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 5:35 μ.μ.

Μετατρέπω λίγο τη φράση για να είναι πιο σαφής.
Ο Αρβανιτάκης έφτασε να ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ με οφ-σορ.
Κεφαλαία στο ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ,για όποιον δεν κατάλαβε.
Τώρα μάλιστα,είναι σαφέστατη.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 5:55 μ.μ.

9.49

Ούτε εγώ θέλω να σε αγχώσω,αλλά ο Μαρινάκης τον 902 δεν θα τον πάρει.
Χαρίστε του καμιά κονκάρδα ή καμιά φανέλλα που να γράφει 902.Πάντως τον 902 ο Μαρινάκης δεν θα τον πάρει όσο και να σκούζετε οι ξεπουλητές.
Όσο για το νόμιμο ή όχι,θα γελάσουμε.Περίμενε. Θα γελάσουμε με την πάρτη της αριστερίστικης κλίκας που κυριολεκτικά ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ με οφ-σορ.
Είπαμε,κάντε κράτει και μην ξανοίγεστε από τώρα γιατί αυτή τη φορά το ξεβράκωμα θά'ναι χωρίς προηγούμενο.Δεν κρατιέστε,βγάζετε γλώσσα και την επομένη μαθαίνουμε για την οφ-σορ.
Έχει μεγάλο ανήφορο για την αριστερίστικη κλίκα.

Οφ-σορισμός,το ανώτατο στάδιο του αριστερισμού μέσα στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2013 στις 12:25 π.μ.

πολύ χόρτο οι σύντροφοι του περισσού, αντε να μαζέψουν τα αμάζευτα...όσο για τον σύντροφο που απορει στο 14 Αυγούστου 2013 - 4:02 μ.μ. σίγουρα δεν θέλουμε συνεργασία με γόντικες και σία...φάνηκαν απο το συνέδριο σας ποιοι κκεδες τιμάνε το κόμμα και ποιοι όχι. Βγές να πάρεις λίγο αέρα σήμερα γιατί πολύ κλεισούρα βλάπτει

ΥΓ συγκυβέρνηση με ΝΔ γίνεται μία φορά στην ιστορία την κάνατε εσείς και μάλιστα με το μητσοτάκη!Ντροπή που δεν ξεπλένεται, οπότε άσε τις εξυπνάδες. Επίσης γενικό σχόλιο το κκε δεν το βλάπτουν οι λοιποί αριστεροί οπορτουνιστες κατα τα λεγόμενα σας αλλά η ηγεσία σας και κυρίως εσείς που πάτε σαν τα πρόβατα γιατί κάποιος σας είπε οτι όταν καταπίνεις ότι σου δίνουνε οι απο πάνω πέρνεις το βραβείο του καλύτερου κκε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger