Home » , » Τρομοκρατικό κυβερνητικό μήνυμα στους μετανάστες της Αμυγδαλέζας -Εκρηξη συσσωρευμένης οργής για την ρατσιστική αντιμετώπιση που υπάρχει σ' αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης η προχθεσινή εξέγερση.

Τρομοκρατικό κυβερνητικό μήνυμα στους μετανάστες της Αμυγδαλέζας -Εκρηξη συσσωρευμένης οργής για την ρατσιστική αντιμετώπιση που υπάρχει σ' αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης η προχθεσινή εξέγερση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 | 9:02 μ.μ.

Ενώ με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή στα δικαστήρια Ευελπίδων 41 μετανάστες, για να περάσει ένα τρομοκρατικό μήνυμα στους υπόλοιπους εγκλείστους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έκανε εκ μέρους της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) ο Πέτρος Κωνσταντίνου για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αμυγδαλέζα χαρακτηρίζοντας παράλληλα "έκρηξη συσσωρευμένης οργής για την ρατσιστική αντιμετώπιση που υπάρχει σ’ αυτό το κέντρο συγκέντρωσης", την προχθεσινή τους εξέγερση.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, το ότι η αστυνομία εκδικητικά έκοψε το ρεύμα σε δυο κοντέινερ γιατί οι μετανάστες είχαν βάλει το κλιματιστικό να δροσιστούνε απ’ τον αφόρητο καύσωνα, όπως και το ότι αστυνομικοί πέταξαν το φαγητό των μεταναστών και το ποδοπάτησαν, απευθυνόμενοι σ’ αυτούς με την φράση: «Φάτε το και δεν μας νοιάζει αν πεθάνετε».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η χθεσινή δήλωση του δημάρχου Μενιδίου που τόνισε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του Σκάι: «Η Αμυγδαλέζα και τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών είναι μια τεράστια μπίζνα με απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους ημέτερους προμηθευτές … έχουν βρει μια μηχανή και ρημάζουν τα κονδύλια της ΕΕ .. ποιοι μετανάστες και ποια ασφάλεια πολιτών; Για 1.600 κρατούμενους στην Αμυγδαλέζα η Ε.Ε πληρώνει κάθε μέρα 120.000 ευρώ !!! Αν τα λεφτά, που έρχονται απ’ έξω, πήγαιναν στη διαβίωση των κρατουμένων μεταναστών, έπρεπε μέχρι και πισίνες να έχουν … αυτοί ζουν στα κοντέινερ, που έχουν μέσα 45 βαθμούς … εδώ βρήκαμε πια πατέντα πάλι, για να χτίσουμε τις βίλες μας»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger