Home » , » Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία (Βίντεο) - Τσίπρας: "Κυβέρνηση προθύμων υποταγμένων (Βίντεο)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία (Βίντεο) - Τσίπρας: "Κυβέρνηση προθύμων υποταγμένων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 | 9:00 μ.μ.

Όλα δείχνουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για μια επίθεση της «συμμαχίας των προθύμων» ενάντια στην Συρία. Αν και ο Ομπάμα εξακολουθεί να μιλάει για μια περιορισμένων διαστάσεων επιχείρηση με στοχευμένα χτυπήματα κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι διαστάσεις θα πάρει μια σύρραξη στην περιοχή με δεδομένο την στάση του Συριακού καθεστώς που έχει δηλώσει ότι αν δεχθεί επίθεση θα απαντήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με δηλώσεις του κάνει λόγω ότι είναι ηλιθιότητες οι δικαιολογίες που επικαλούνται οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους ότι το καθεστώς χρησιμοποίησε χημικά όπλα και απέδωσε την σχετική προπαγάνδα σε προβοκάτσια.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του Mega όσο για την θέση που έχουν λάβει οι ντόπιοι αστοί πολιτικοί σ’ αυτή την εξέλιξη μπορείτε να διαβάσετε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.


Απ’ την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα χαρακτήρισε «βασιλικότερο του βασιλέως» τον Βενιζέλο ο οποίος έσπευσε εκ μέρους της κυβέρνησης να ζητήσει επέμβαση στην Συρία πριν καν ακόμα αυτή αποφασιστεί από τον Ομπάμα και τους συμμάχους του,  βγάζοντας και την διάγνωση ότι το καθεστώς χρησιμοποίησε χημικά όπλα».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε επίσης ότι «δεύτερος στο χορό της αξιοθρήνητης αυτής συμμορίας των προθύμων υποταγμένων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger