Home » , , » Το Υπ. Προ.Πο, ως Κέντρο Επιχειρήσεων της Χρυσής Αυγής κι ο ανεξήγητος (;) στραβισμός του Περισσού.

Το Υπ. Προ.Πο, ως Κέντρο Επιχειρήσεων της Χρυσής Αυγής κι ο ανεξήγητος (;) στραβισμός του Περισσού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 | 2:06 π.μ.

Γράφει ο askordoulakos

Δεν επιδίδονται σε καμιά χρήσιμη εργασία, η οποία θα διεκπεραιωνόταν λιγότερο καλά χωρίς τη βοήθειά τους (…) Κοινωνικά και οικονομικά, αυτός ο τύπος του μετανάστη συνιστά απειλή για την κοινότητα. Θα ήταν προς όφελος της πολιτείας, αν η είσοδός τους απαγορευόταν ολοσχερώς».

Δήλωση του Υφυπουργού Προεδρίας της Αυστραλίας, για τους Έλληνες του Κουίνσλαντ (1925).
____________________________

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, για τη στάση της επίσημης Αριστεράς σχετικά με την άνανδρη επίθεση των νεοναζί στο κοινωνικό στέκι «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ», υπό τα απαθή βλέμματα δύο μοτοσυκλετιστών της «ΔΙΑΣ»  γράφαμε: «Απαίτησαν την παραίτηση του νεοφασίστα Δένδια και σύσσωμης της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ανάγοντας το θέμα σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, με διεθνείς διαστάσεις; Αξίωσαν τη -σε βάθος- πολιτική και δικαστική διερεύνηση/διαλεύκανση των όσων συμβαίνουν στην Αστυνομία, ιδίως τα τελευταία 10 χρόνια;  Πήγαν καμιά βόλτα απ’ την στην Εισαγγελία, να ρίξουν μια ματιά για την πορεία των υποθέσεων σχετικά με την κακοποίηση πολιτών από τα ένστολα κατοχικά γουρούνια (Καφκάς, Κυπραίος κλπ);».

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιοι σύντροφοι του ΚΚΕ (ως άλλα μέλη της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ»), έσπευσαν να... μας κατσαδιάσουν επειδή τολμήσαμε να θίξουμε την άγιον, ομοούσιον κι αδιαίρετον ηγεσία του κόμματος. Και μετά ήρθε το αλήτικο χτύπημα των αφισσοκολητών-μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα, από τους φασίστες... Έχουμε και (ξανά) λέμε λοιπόν, φίλες και φίλοι της ηγεσίας του ΚΚΕ:

-Στις 30 Σεπτέμβρη 2012, σε αντιφασιστική μοτοπορία έγιναν συλλήψεις 15  διαδηλωτών, οι οποίοι βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς.

-Την περασμένη Τρίτη, στο Αιγάλεω, εντοπίστηκε ένας νεοναζί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις. Αφού κυνηγήθηκε, μπήκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και τράβηξε όπλο φωνάζοντας «είμαι αστυνομικός»!

-Προχθές έγινε επίθεση με πέτρες, καπνογόνα κλπ στα γραφεία της Χ.Α. στη Θεσ/νίκη, από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πριν καν τελειώσει η επίθεση, η Αστυνομία είχε προβεί σε 46 προσαγωγές (!) οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την πόλη, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

-Χτες βράδυ, 50 άνανδρα σκουλήκια επιτέθηκαν σε 9 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Παρόλο, που η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρεται ρητά στους γνωστούς φασίστες και τραμπούκους του Περάματος, Πανταζή και Καστρινό, έως και τώρα, τα εν λόγω καθίκια κυκλοφορούν ελεύθερα.

Τι κάνει νιάου νιάου φίλες και φίλοι της ηγεσίας του ΚΚΕ; Ότι η μεταμοντέρνα ακροδεξιά δικομματική συγκυβέρνηση, μιας και τα κοινωνικά της στηρίγματα έχουν εξανεμιστεί, έχει κάνει την πολιτική επιλογή να στηριχθεί στους νεοναζί κι ως εκ τούτου έχουν επανδρώσει τα σώματα ασφαλείας με τον φασιστικό υπόκοσμο, από επίπεδο αξιωματικών, έως το επίπεδο του απλού αστυνομικού.
Δεν εννοούμε ότι ΟΛΟΙ όσοι υπηρετούν στην ΕΛΑΣ είναι νεοναζί. Απλά είναι ηλίου φαεινότερον, ότι οι κατακτητές-μέσω της δοσιλογικής κυβέρνησης-έχουν φασιστικοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό ξεδιάντροπα κι απροκάλυπτα! Κι όμως, η ανακοίνωση του ΚΚΕ περιορίζεται σε γενικές κι αόριστες άρες μάρες κουκουνάρες, χωρίς λέξη για την ανοιχτή πλέον συνεργασία ΕΛΑΣ-Χ.Α.

Έτσι απαντά πολιτικά το ΚΚΕ στους φασίστες; Αφήνοντας στο απυρόβλητο την ξεκάθαρη επιχειρησιακή και πολιτική συνεργασία του κράτους και των νεοναζί;
Μόνο με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Πέραμα, αντί με πορείες στα γραφεία της ΧΑ και στη ΓΑΔΑ, απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης, που συνεργάζεται (μέσω ΕΛΑΣ) με τους χιτλερικούς;
Χωρίς καμία αναφορά κινήματος στα ονόματα «Δένδιας» ή «Σαμαράς»;
Μόνο με αοριστίες περί το μαζικό κίνημα, ότι κάπου, κάπως, κάποτε, θα συντρίψει το φασισμό; Αυτό, στην καλύτερη περίπτωση, αποτελεί πολιτικό στραβισμό. Στη χειρότερη, τι;

Μα αν δεν βάλεις ξεκάθαρο πολιτικό στόχο την άμεση αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ανατροπή της κατοχής, αποκαλύπτοντας κατ’ αρχάς τον κατοχικό ρόλο της Αστυνομίας και του κρατικού μηχανισμού, τότε σε ποια πρώτη βάση θα οργανωθεί το λαϊκό κίνημα για  να συντρίψει το φασισμό; Αν δεν έχεις κάνει τίποτα ουσιαστικό μετά από τόσα κρούσματα (βασανισμοί αφισσοκολητών, «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ» κλπ), για να συσπειρώσεις το λαό ενάντια στο φασισμό, πότε περιμένεις να το κάνεις;
Όταν (ξανα) χτυπήσουν τα δικά σου μέλη; Ή μήπως όταν από τις επιθέσεις των ναζί, δεν θα’χουμε μόνο τραυματίες;

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:50 π.μ.

Στην περίπτωση της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ απο τους χρυσαυγίτες,θα μπορούσε να ίσχυε η ρήση του Μπρέχτ:''Πρώτα ήρθαν κλπ.''
Αλλά ευτυχώς ακόμα βρίσκονται αλληλέγγυοι προς το ΚΚΕ αλλά και σε όποιον άλλον δέχεται επιθέσεις απο τους ναζί,και δεν φτάσαμε στην εποχή που περιγράφει ο Μπρεχτ.
Ομως αγαπητέ αρθρογράφε μην νομίζεις οτι αυτό θα γίνει μάθημα στο ΚΚΕ για να αλλάξει πολιτική.
Θα συνεχίσει να στηρίζει το αστικό σύστημα,και να αδιαφορεί παντελώς για το ξύλο που πέφτει σε αναρχικούς,τις φυλακίσεις αθώων διαδηλωτών,και τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μεταναστών.
Με τις υπεράκτιες εταιρείες που έχει μπλέξει,έχει σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί.

14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:33 π.μ.

Μπά έχει και άποψη για τον φασισμό ο υπερεθνικιστής
askordoulakos που μεταξύ άλλων έχει ζητήσει από τον στρατό να κάνει ...πραξικόπημα για να ανατρέψει την ... "κυβέρνηση των μνημονίων";

Μιλάμε για τον ίδιο askordoulako που εκστασιάζονταν δύο χρόνια πριν με όσα συνέβησαν σε παρέλαση από ευέλπη που αργότερα πιάστηκε να επιβάλει το τραγούδισμα χουντικών ασμάτων στην ΣΣΕ κατά την επέτειο του πολυτεχνείου;

14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:36 π.μ.

Τρομερή επίσης η άποψη πως το αστικό κράτος προσωποποιείται στους Δένδια και Σαμαρά, που δήδεν αντικασταθούν από τους Τσίπρα και Σκουρλέτη π.χ., όλα μέλι-γάλα.
Θα αναθεωρήσει το κεφάλαιο τις στρατηγικές του επιλογές τότε...

Αει καλά....

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:39 μ.μ.

Η ανακοινωση του ΚΚΕ ( Αρες μαρες κουκουναρες ) :Μπραβο στον συντακτη.Πεστε κ αλλα ρε παιδια , βριστε κ αλλο το ΚΚΕ μετα το χθεσινο.Πραγματικα καντε μου αυτη την χαρη.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:36 μ.μ.

trash
ναι ακριβως! αρες μαρες κουκουναρες η ανακοινωση σας.

δεκαρα τσακιστη δε δινετε για το ξύλο που πέφτει σε αναρχικούς,τις φυλακίσεις αθώων διαδηλωτών,και τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μεταναστών.
αντι να καλεσετε ολο το δημοκρατικο κοσμο σε αντισταση για πτωση αυτης της μνημονιακης κυβερνησης που διαπλεκεται οργανικα και με τη χρυση αυγη, δεν τολματε ουτε το ονομα του δενδια να αναφερετε στην ανακοινωση

εχεις και πολιτικη απορια ανοητε αν το αστικο κρατος προσωποποιείται στους Δένδια και Σαμαρά. ναι ρε στη παρουσα φαση το 2013 εχει ονομα και επιθετο. σε συμφερει να μιλας γενικα και αοριστα στους ανθρωπους που θες να ενημερωνεις. το 1992 στη δολοφονια τεμπονερα ειχε ονοματεπωνυμο κοντογιαννοπουλος-μητσοτακης. τα ξεχασες.
με τη λογικη σου ουτε η χουντα ειχε ονοματεπωνυμο παπαδοπουλος. απλα ήταν για σενα μια μορφη ακραιας αστικης εξουσιας. ουτε οι δοσιλογοι στην κατοχη ειχαν ονοματεπωνυμο, απλα γενικα και αοριστα συνεργατες των γερμανων.

αν σου αρεσει αυτή κοντοθωρη λογικη τοτε μην αναφερεις στη νεολαια ουτε τους ηγετες της αριστερας που αγωνιστηκαν και ματωσαν. απλα γενικα και αοριστα να μιλας στη νεολαια



Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:44 μ.μ.

Κορυφαία πολιτική και ταξική ανάλυση!!!
Δηλ. αν εξαφανίσουμε τον Δένδια, αυτόματα θα αλλάξει και η εξουσία στην Ελλάδα!!!
Με κάτι τέτοιες παπαρολογίες αποπροσανατολίζεται ο λαός και νομίζει ότι η χρυσαυγη είναι αντισυστημικό κόμμα...,
ή ότι ο ταξικός του εχθρός είναι ο κάθε αστυνομικός....
και το χειρότερο εξωραίζεται η αστική τάξη, γιατί κάπιοι "κακοί" πρωθυπουργοι, υπουργοί και υπάλληλοι είναι φιλοναζί, ενώ η ατική εξουσία μισεί τους ναζί....
Η ιστορία άλλα διδάσκει, αλλά ο συγγραφέας προκειμένου να βγάλει την αντιΚΚΕ χολή του ξαναγράφει την ιστορία με τα δικά του μυωπικά γυαλιά και νομίζει ότι θα πετύχει τον στόχο του.
Είναι βαθιά νυχτωμένος όμως και άλλοι πριν απο αυτόν το προσπάθησαν αλλά τους έφαγε η μαρμάγκα...

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:56 μ.μ.

4:44

Δηλ. αν εξαφανίσουμε τον Δένδια, αυτόματα θα αλλάξει και η εξουσία στην Ελλάδα!!!

βλαξ αυτο καταλαβες απο ολο το κειμενο που διαβασες;

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

@ 6:56 μ.μ.
"βλαξ" , μπράβο πολιτικό επίπεδο αντιπαράθεσης!!!
Εγώ μίλησα πολιτικά,εσύ απλά έδειξες την πνευματική σου ταύτιση με τον υπόκοσμο.
Αυτό καταδεικνύει και την απόλυτη πολιτική μυωπία σου.
Ο διάλογος δεν γίνεται με βρισιές , αυτά τα κάνουν οι χρυσαυγίτες γιατί πολύ απλά δεν έχουν επιχειρήματα.
Δεν συνεχίζω να μιλάω με άτομα μειωμένης πνευματικής ικανότητας.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:22 μ.μ.

Που να θυμαται την υποθεση τεμπονερα η αγεννητος πολιτικα ηταν ή διαβαζε,οσο για τη χουντα εκει θα ηταν σιγουρα αγεννητος,αλλα κι αυτα που διαβασε μετα στραβα τα καταλαβε...

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:07 μ.μ.

9:22

τι να θυμαται ρε συ; τους γραφεις κατι και δεν εχουν προσωπικη γνωμη.αναμασουν το περισσο μερα νυχτα

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:05 π.μ.

Οταν τελειωσετε με το να βριζετε το ΚΚΕ,ο τελευταθις να κλεισει την πορτα.Το ειχε πει ο συν/φος Καππος μετα την αποχωρηση του απο το ΝΑΡ.Και συνεχισε λεγοντας:Το ΚΚΕ καλως η κακως εχει ριζες βαθιά στο εργατικο κινημα με ανθρώπους που ξερουν να θυσιαζουν την ζωη τους καθημερινα ξεκινωντας απο την προσωπικη τους ζωη.Αυτα για να μην ξεχνανε καποιοι οτι ο ΚΚΕΣ δεν τελειωνει ετσι απλα. Και κατι αλλο μαγκες.Εισαστε πολυ μικροι για να μου πειτε για το αν θυμαμαι τον Τεμπονερα.Ημουνα ηδη στο ΝΑΡ εκεινη την περιοδο .Δεκεμβρης 1990.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:04 π.μ.

αυτοί ειναι η ανταρσυα! τι είπα; Να τα μας...
http://www.zougla.gr/blog/article/782186

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger