Home » , , » Μήπως και ραντίζουν τους ΠΑΣΟκους; (Βίντεο)

Μήπως και ραντίζουν τους ΠΑΣΟκους; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:16 μ.μ.

Μήπως και ραντίζουν τους ΠΑΣΟκους; Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τα χειροκροτήματα που δέχτηκαν Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης όταν αυτοί υπερασπιζόταν την καταστροφική πολιτική που άσκησαν σαν πρωθυπουργοί και πώς να δικαιολογήσεις τις επευφημίες που δέχτηκε ο Ε. Βενιζέλος που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ μια συνιστώσα της ολέθριας καταστροφικής ακροδεξιάς πολιτικής του Σαμαρά;

Στα πλάνα από το βίντεο που παραθέτουμε σίγουρα δεν βλέπουμε τον Ακη Τσοχατζόπουλο –τον παρ’ ολίγο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να μην ξεχνιόμαστε- μιας και αυτός βρίσκεται στην «στενή», όπως επίσης δεν διακρίνουμε πρωτοκλασάτα στελέχη σαν τον Τσουκάτο, Μαντέλη, κ.α που είχαν «ευδόκιμη διαδρομή» στους κόλπους του κινήματος.

Ξεχωρίζουν όμως μια σειρά άλλα «εκσυγχρονιστικά» στελέχη που σίγουρα θα αναπολούν τις παλιές «καλές εποχές» τους τότε που δεν τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους, που έλεγε ο Κατσιφάρας, και βρέθηκαν στην πορεία με τεράστια περιουσία. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. «Κάποιοι από εμάς έχουν γίνει ζάμπλουτοι», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

 Όπως και να χει όλη αυτή η μάζωξη των ΠΑΣΟΚων ποιο πολύ την αίσθηση ενός μνημόσυνου έδινε, παρά την αφετηρία ενός «νέου ξεκινήματος» και τις υπόλοιπες παπαριές που ακούσαμε απ’ τους ομιλητές.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger