Home » , » E Channel: Αλλη μια τηλεοπτική αθλιότητα;

E Channel: Αλλη μια τηλεοπτική αθλιότητα;

Από giorgis , Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:55 μ.μ.


Αν και είναι πολύ νωρίς για να διατυπώσεις άποψη για το νέο τηλεοπτικό κανάλι E Chanel το  οποίο διαδέχτηκε την «902 TV», η πρώτη αίσθηση που έχεις ότι πρόκειται για έναν τηλεοπτικό δίαυλο που μόνο σε αθλιότητα μπορεί να συναγωνιστεί τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Με τον απογευματινό μου καφέ, έπεσα πάνω σε εκπομπή που με πληροφορούσε για το πώς πέρασε τις διακοπές της η Μενεγάκη και οι υπόλοιποι/ες απ’ το «καλλιτεχνικό» συνάφι της.

Τώρα -9,30 μ.μ.- αντικρίζω μια ταινία, καθαρή τσόντα, ανάλογη απ’ αυτές που μεταδίδουν μεταμεσονύχτια κάποια περιθωριακά κανάλια.

Λέτε να είναι αναλόγου στάθμης και οι ειδήσεις που μεταδίδει καθώς και οι «ενημερωτικές» του εκπομπές που φημολογείται ότι θα υπάρχουν, αφού ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το καθημερινό του πρόγραμμα;

Γ. Γ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:33 μ.μ.

Γιατί θα έπρεπε να είναι κάτι καλύτερο από τα υπόλοιπα κανάλια δηλαδή;
Σε τελική ανάλυση τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όποιος είχε πόνο να παραμείνει ενεργός ο 902, δεν είχε παρά να συμμετέχει στις οικονομικές εξορμήσεις του ΚΚΕ. Συμμετείχε κανείς από όσους "θρηνούν" σήμερα;
Ούτε κατά διάνοια...
Οπότε μάλλον υποκριτικό κρίνεται το ενδιαφέρον τους.
Για τους άλλους τώρα που ανυσηχούν για την "ποιότητα του τηλεοπτικού μας τοπίου", ας απευθηνθούν στην χρηματοδωτούμενη από την ΕΕ αριστερά, να την ρωτήσουν γιατί δεν αγόρασε (με παραπάνω λεφτά εννοείται) τον εξοπλισμό του 902, αλλά κοίταγε με κουτοπόνηρα δημοσιεύματα (ο σταθμός άνηκε λέει σε κάποια "αριστερά") να τον αρπάξει στο τζάμπα.
Περιμένω τους ευαίσθητους...

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:02 μ.μ.

o 902 πουλησε τον εξοπλισμο ή τη συχνοτητα? δυσκολο το πρωτο καθως κοστολογηθηκε 3,7 εκτ. αδυνατο το δευτερο καθως η συχνοτητα δεν του ανηκε.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:31 μ.μ.

Ο Trash τα είπε όλα , τι άλλο να πείς.
Αυτά είναι τα κανάλια της αρχουσας τάξης.
Υπάρχει μια επαναστατική λύση, να μην βλέπουμε τα κανάλια τους.
Αυτή είναι η λύση, όποος περιμένει κάτι θετικό απο τα αστικά κανάλια ή είναι αφελής ή άσχετος.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:36 π.μ.

Ολα αυτα τα ωραια πολυ μορφωτικα και διαπαιδαγωγικα που βλεπετε οπως λετε (εγω δεν τα βλεπω γιατι μενω πισω απ την περα ραχη!)τα χρωστατε στο εμπορικο πνευμα και την με αυστηρα κριτηρια επιλογη του αγοραστη απο το κομμα του προλεταριατου!!!!!!!!!

melito

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:47 μ.μ.

Το εγκεφαλικό προϋποθέτει ύπαρξη εγκεφάλου.
Άρα, TRASH, δεν έχεις λόγο ν' ανησυχείς.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:47 π.μ.

Αν το ΚΚΕ είχε οικονομικό πρόβλημα με τον 902, αρκούσε να τον κλείσει και να πουλήσει τα μηχανήματα κομμάτι-κομμάτι. Το ότι πούλησε έτοιμο και ολοκληρωμένο σταθμό μαζί με την συχνότητα είναι κάτι διαφορετικό: αποτελεί εμπορική πράξη με σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους.Δεν έκλεισε τον σταθμό. Τον πούλησε γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα τον κάνει εκείνος που θα τον πάρει, σε κάθε περίπτωση γνωρίζοντας ότι ο νέος ιδιοκτήτης μέσω της συχνότητας που απέκτησε ΔΕΝ θα υπηρετήσει τον δρόμο προς την επανάσταση και τον κομμουνισμό αλλά τα συμφέροντα της τάξης του ως κεφαλαιοκράτης. Ως εκ τούτου δικαιολογίες του τύπου Ως εκ τούτου δικαιολογίες του τύπου "Όποιος είχε πόνο να παραμείνει ενεργός ο 902, δεν είχε παρά να συμμετέχει στις οικονομικές εξορμήσεις του ΚΚΕ" έχουν μόνη βάση το θεολογικής φύσης αλάθητο του κόμματος και εκθέτουν τον γράφοντα.
Εντύπωση δε, προκαλεί ότι οι υποστηρικτές του ΚΚΕ φαίνονται να μην στεναχωρήθηκαν καθόλου από την πώληση. Το σύνολο των συχνοτήτων κατέληξε στα χέρια του (όπως λένε και οι ίδιοι) ταξικού εχθρού και μόνη τους έγνοια είναι μην πει κανένας ότι το κόμμα δεν τα κάνει όλα σωστά.
Ένας

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:47 μ.μ.

αποκλειετα το κομμα του λαου να πουλησε το σταθμο.. διοτι σαν κομμα του λαου, θα δωσει το σταθμο στους εργαζομενους να τον λειτουργησουν..σε οσους εχουν απομεινει βεβαια διοτι οι περισσοτεροι απολυθηκαν,, κοινως, πηραν το πουλο.. αποκλειεται το κομμα του λαου να παντελονιασε 3 μυρια ευρω, πουλοντας το σταθμο σε οφσορ με εδρα τη κυπρο, χωρις ουτε εναν υπαλληλο και με μονο μια διευθηνση δικογορικου γραφιου.. τα κανει αυτα το κομμα του λαου? ουσσσσττττττττ ψωριαρηδες

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:11 π.μ.

Ανεξάρτητα με το πως πουλήθηκε κ πόσο το 902, το συγκεκριμένο κανάλι (Ε) πλέον σε πληροφορώ φίλε μου ότι βάζει εξαιρετικές ταινίες για λίγους.Με λιγότερες διαφημίσεις κιόλας..Όσο για τις εκπομπές κουτσομπολιού δεν με απασχολεί γιατί εννοείτε πως είναι όλες ίδιες ανεξαρτήτου καναλιού. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2013 στις 4:36 μ.μ.

Το να πουληθει η συχνοτητα μου φάνηκε κι εμένα κάπως....αλλά το συγξεκριμένο όπως το παρακολούθησα είναι μακράν το καλύτερο από όλα τα άλλα--- ιδιαίτερα ποιοτικό σε ταινίες (όχι πάντα αλλά τις πιο πολλές φορές) με λίγες διαφημίσεις, μειώνει τις αηδίες του (με μενεγάκη κλπ που λέτε) έχει σχρτικά λιγότερο υστερικό δελτίο ειδήσεων. Ας είμαστε αντικειμενικοί και να μη βιαζόμαστε σε κρίσεις. Ο χρόνος θα δείξει.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger