Home » , » Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Η κυβέρνηση με την πολιτική της κλείνει τα σχολεία (Βίντεο) - Yπέρ των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΛΜΕ

Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Η κυβέρνηση με την πολιτική της κλείνει τα σχολεία (Βίντεο) - Yπέρ των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΛΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:15 μ.μ.

Η κυβέρνηση με την πολιτική της κλείνει τα σχολεία, ακούμε να μας λέει –στο βίντεο που παραθέτουμε- ο Θέμης Κοτσιφάκης πρόεδρος ΟΛΜΕ. Η κυβέρνηση μας ωθεί σε κινητοποιήσεις συμπληρώνει αφού φέτος στις αίθουσες διδασκαλίας θα βρεθούν 16.000 καθηγητές λιγότεροι απ’ τον Ιούνη, ενώ «με το καλημέρα στο ξεκίνημα της χρονιάς καταργούνται 102 σχολεία».

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ είναι μονόδρομος κάτι που αποδέχεται και η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι στιγμής είναι καταγεγραμμένες οι ψήφοι των εκπαιδευτικών στο 80% των ΕΛΜΕ που κατά 94% (!!!) ψηφίζουν απεργία διαρκείας με την μορφή των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών, με ενδιάμεσες Γενικές Συνελεύσεις.
 Η τελική απόφαση θα ληφθεί την προσεχή Δευτέρα από τη γενική συνέλευση των προέδρων των συνολικά 88 τοπικών συλλόγων ενώσεων καθηγητών της χώρας, και λογικά προβλέπεται από τις 16 Σεπτέμβρη οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους. 

Αναλυτική συνεχή ενημέρωση υπάρχει στην ιστοσελίδα alfavita.gr και φυσικά στο θέμα θα επανερχόμαστε συνεχώς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:56 μ.μ.

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα ο Κοτσιφακης δεν ηταν αυτος που προδωσε την αποφαση των γενικων συνελευσεων των ΕΛΜΕ για απεργία διαρκείας μεσα στην συνεδρίαση των προεδρων των ΕΛΜΕ τον ΜΑΙΟ. Εαν μετα τις νεες αποφασεις για απεργία διαρκείας βγει μετα απο μερες κ πει οτι παλι δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις για απεργία διαρκείας τοτε καποιοι θα παρουν κ την ευθυνη συνολικα να απολογηθουν.

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚE
ασε τωρα το τι εγινε τον ιουνιο με τον κοτσυφακη ή το σοφιανο το μαιο. η απεργια διαρκειας σας περιμενει στη γωνια. για να σας δουμε σαν κκε ποσο θα την στηριξετε. ηδη 6ο ελμε ειπαν ναι στην απεργια διαρκειας.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:31 μ.μ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:50 μ.μ.

ετσι σε παω.παμε δυνατα!

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:08 μ.μ.

Για τον μπολσεβίκο τον ξεβρακωτή.
Είναι ντροπή σου να πουλάς νταβατζηλίκι και τσαμπουκά σε ένα αγώνα που τώρα σχεδιάζεται, απέναντι σε εργαζόμενους που θα απεργήσουν με όλες τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε.
Αντί να βγάλεις τον σκασμό και να είσαι πιο σεμνός Θα ήταν προτιμότερο καλύτερα να απευθυνθείς στα πουλητάρια του ΠΓ του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ για την υπονόμευση των απεργιών των εκπαιδευτικών τον Ιούνιο, έρχεσαι όμως θρασίμι και απειλείς τους απεργούς.
Ο Σταμούλος που ξεβράκωνε τους νοικοκυραίους και ήταν αγωνιστής, δεν ήταν σκουπίδι να λέει ότι οι καθηγητές προκαλούν την κυβέρνηση.
Ρώτα τι εκτίμηση έχει το παραμάγαζο σου στα παλληκάρια σαν τον Σταμούλο και μην μας προκαλείτε άκαπνα κουρέλια,ρώτα τους ακόμη αν στέλνουν αντιπροσωπεία στα μνημόσυνα που κάνουν οι συναγωνιστές του.
Άλλα αυτός βλέπεις ήταν Φλωρακικός , ήταν του 15ου, δεν ήταν της Παπαρήγα και του Γόντικα, ήταν μαχητής.Μην ξαναμιλήσετε για ξεβράκωμα Φροντίσετε όμως εσεις να πηγαίνετε 5-5 αυτή τη φορά,γιατί θα σαςξεβρακώσει ο κόσμος με τις κατάπτυστες 48ωρες της Αδεδούλας σας, αυτή σας έμεινε η ξεπουλημένη αδεδυ και με αυτήν σχεδιάζεται τάχατες αγώνες με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Να γνωρίζεις επίσης ότι ή άγνοια και η βλακεία φτιάχνουν σχιζοειδείς προσωπικότητες και δυστυχώς καλύπτετε τα κενά του τωρινού ΚΚΕ.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:09 π.μ.

Εσυ ανωνυμε πρεπει να μαθεις οτι ο Σταμουλος ηταν ΚΚΕΣ με αρ.....α και ηταν μονο ΚΚΕΣ κ ΟΧΙ θεωνας,κοψιδης κ.λ.π που κοπτονται για το 15 οπως κ εσυ.Και επειδη σε πιανει τρελα για το τι θα κανουμε εμείς μπροστά στην απεργία σου ξσναλεω οτι αυτούς που μιλανε για επαναστασεις διαρκείας κ πετανε κορωνες κ μεγαλοστομίες,εαν δεν απεργησουν και δηλωνουν ασθενείς ,αυτούς βεβαίως και θα τους ξεβρακωσω.Εσυ τι φοβασαι,μηπως κ ξεβρακωθεις? Παντως υπαρχουν φυντανια που θα πιαστουν.Η μαχη θελει θυσιες κ οχι μεταξωτες κορδελες.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:16 π.μ.

Α! Και κατι αλλο ανωνυμε.Ολοι γνωριζουν οτι την απεργία στο τελος,πριν καν ξεκινησει,την πουλησαν οι δυναμεις του ΣΥΡΙΖΑ μεσα στην ΟΛΜΕ.Ο κ. Κοτσιφακης ηταν αυτος που εκανε κοπερμι με ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ.Αυτα για να μην ξεχνιομαστε οι παλιοι γιατι ειναι προσφατα και να θυμουνται οι νεοι.Ετσι για να ξερουμε ποιος πουλησε τον αγωνα.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:07 μ.μ.

8:08
Έχουμε όλοι γνώμη για το τί συνέβη τον Ιούνιο με την απεργία διαρκείας των καθηγητών που δεν έγινε διότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ή "προϋποθέσεις" και ποιός τελικά έκανε πίσω. Ποτέ δεν είναι αργά, η διάθεση υπάρχει στους εκπαιδευτικούς διότι τα προβλήματα στην εκπαίδευση είναι τεράστια και πιέζουν. Το πρόβλημα είναι ότι είναι ακόμη επιστρατευμένοι με ό,τι συνεπάγεται αυτό, και γι' αυτό θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη αλληλεγγύη και συμπαράσταση απ' ό,τι π.χ. στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ. Και βέβαια θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι οι καθηγητές να στηρίξουν μαζικά τον αγώνα τους, να τον περιφρουρήσουν στα σχολεία και να είναι σε διαρκή ετοιμότητα, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι επόμενες κινήσεις της θα εξαρτηθούν από τη μαζικότητα και την αγωνιστικότητα των απεργών-καθηγητών, και προφανώς από το κύμα αλληλεγγύης που θα έχουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger