Home » , » Βασάνισαν μετανάστη. Φέρονται ότι έχουν σχέσεις με την Χ.Α. Βαρύνονται με 3 κακουργήματα ... δεν προφυλακίστηκαν ... δεν τους λένε Σακκά (Βίντεο)

Βασάνισαν μετανάστη. Φέρονται ότι έχουν σχέσεις με την Χ.Α. Βαρύνονται με 3 κακουργήματα ... δεν προφυλακίστηκαν ... δεν τους λένε Σακκά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 | 10:49 μ.μ.

Εχει απόλυτο δίκιο ο Νίκος Μπογιόπουλος όταν γράφει στο περιοδικό Unfollow ότι είναι υποκριτές όσους σήμερα κάνουν τους «ανήξερους» και τους έκπληκτους» για την εγκληματική δράση των Χρυσαυγιτών.  Όχι απλώς την ήξεραν αλλά όταν έτυχε μια φορά στο παρελθόν χρυσαυγίτες να κατηγορηθούν για κακουργήματα αντιμετώπισαν απ’ τις δικαστικές αρχές μια «ευνοϊκή» μεταχείριση που δεν έχεις λόγια να την σχολιάσεις.

Αναφερόμαστε στον απάνθρωπο βασανισμό μετανάστη, από άτομα που φέρονται να έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή στην Σαλαμίνα.
Τις σοκαριστικές λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης τις παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες δεν κάθισαν ούτε μια ώρα φυλακή.
Επίσης πήραν αναβολή όταν επρόκειτο να γίνει η δίκη τους και η οποία προσδιορίστηκε για τις 14 Μάρτη του 2014.

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι δράστες βαρύνονται με τα κακουργήματα της ληστείας και της αρπαγής καθώς και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης πάνω από 10 χρόνια. Και όμως δεν προφυλακίστηκαν. Βλέπετε δεν είναι αναρχικοί …. και δεν τους λένε Σακκά …

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger