Home » » "Ευαισθησίες" ναζιστών

"Ευαισθησίες" ναζιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 | 11:01 π.μ.


Απίθανο το θράσος των ναζιστών. Αντιγράφουμε από τον σημερινό «Ριζοσπάστη».


Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται σήμερα το στέλεχος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μετά από μήνυση και αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Γρέγος, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος).

Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή αποζημίωσης με την οποία ζητούν 150.000 ευρώ ο καθένας γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σαν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης εν όψει της παρέλασης της 28η Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετέχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: «οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν τον τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις».

Με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ ξεκαθαρίζει: «Επιμένουμε και θα επιμένουμε στη στάση αυτή όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, όση τρομοκρατία κι αν θέλουν να ασκήσουν. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 1:10 μ.μ.

Εγω θα πεταξω το γαντι στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ κ ζητω να παρουν θεση για τις δηλωσεις Αλεβιζοπουλου (στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ν.Ε.Ζ).Θα τον διαγραψετε η θα τον κρατησετε στις γραμμες σας αφηνοντας τον να δινει αλοθι σε χρυσαυγιτες εγκληματιες κ μαλιστα στη ζωνη μευα τα βιντεο που παρουσιασαν οι ιδιοι οι χρυσαυγιτες?

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 3:57 μ.μ.

Α τι ωραία! και αρχαία ελληνικά!

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

Πάμε στοίχημα ότι στο δικαστήριο οι ναζί θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν το ξέπλυμα που τους έκανε ο "έντιμος αριστερός ιδεολόγος" Τάκης Φωτόπουλος;

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί είναι μεγάλη μαλακία της Αριστεράς που δεν έχει πετάξει με τις κλωτσιές αυτόν τον αλητήριο που την έχει κατασυκοφαντήσει;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger