Home » » Επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη (Βίντεο)

Επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 | 10:51 μ.μ.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 8 στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επί της οδού Γενναδίου 3, στο Κολωνάκι.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, ομάδα νεαρών αφού απομάκρυναν τους δυο υπαλλήλους που υπήρχαν στο γραφείο έριξαν εύφλεκτο υγρό κι έβαλαν φωτιά στην είσοδο του ισόγειου γραφείου, προκαλώντας κάποιες υλικές ζημιές.

Απ’ ότι μας ενημερώνουν απ’ το τηλέφωνο σύντροφοι, μιλιούνια μπάτσοι έχουν ξεχυθεί στα Εξάρχεια και κάνουν στα τυφλά προσαγωγές ενώ στην Τσαμαδού Δελτάδες τραμπούκισαν νεαρό πατέρα που ήταν μαζί με το παιδί του και σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2013 στις 11:57 μ.μ.

Εμπρησμός στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη...
Όταν είσαι πολιτικός έκτης γενιάς, με οικογένεια που σου κληροδότησε τη βουλευτική έδρα, έχοντάς την καβατζωμένη από το 1864, αναμενόμενο είναι να έχεις πολλούς εχθρούς.
Μπορεί και να το έκανε για εκδίκηση ο επίσης έκτης γενιάς απόγονος εκείνου του κακομοίρη, που ο πρόγονός σου του φορολόγησε το μαντρί στου Φιλοπάππου...

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 1:44 π.μ.

Η ποιοτητα του πολιτικου λογου αυτων που χτυπανε τα τελευταια 5-6 χρονια ειναι προφανως δυσαναλογη των περιστασεων(οχι παντα) και μακρια απο τον πολιτικο λογο των ''βραδινων αναρχικων ''της προηγουμενης δεκαετιας.

Στην πραγματικοτητα αυτο που χρειαζονται οι αναρχικοι των πεσιματων ειναι να διαβασουν αρκετα τις παλιες προκηρυξεις για αναληψεις ευθυνης αποβαλλοντας τον γραπτο λογο πιτσιρικαδων, οργανωσεων ηρωικων μεν ,ατελεσφορων δε.

Να διαβασουν τα κειμενα του ''επαναστατικου αγωνα'' και να χτυπανε τουλαχιστον(αν και διαφωνω) και με κριτηριο και την στιγμη(τον χρονο δηλαδη που γινεται η πραξη).Σε αυτο το τελευταιο ειχε μια ελλειψη ο επαναστατικος αγωνας και επισης το σημερινο γινεται επισης σε λαθος χρονο. Θα επρεπε να γινει αργοτερα ,οταν τρεχοντα πολιτικα ζητηματα θα ειχαν κανει περισσοτερα βηματα.Αποβαλλοντας επισης τον ελιτισμο του επαναστατικου αγωνα

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 3:46 π.μ.

Ας περιμένουμε πρώτα την ανάληψη ευθύνης... αν και η "στιγμή" είναι -ή θα έπρεπε να είναι- πάντα το ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 4:36 π.μ.

Εσι που λες για το ''τωρα'' μαλλον εχεις μπερδεψει την αναρχια με το μπαμ μπουμ σαν εννοιες και γι'αυτο λες ''παντα ειναι η στιγμη''.
Δηλαδη αν γινεται μια συνελευση (''λαθρο'')μεταναστων στο εμπ και διπλα ειναι οι αναρχικοι στο γκινη, ειναι η στιγμη καταλληλη για να ''καγκελακι'';
Αν ο κοσμος ειναι στη πρυτανεια ενα βραδυ και κοιμαται(σε καταληψη)ειναι η καταλληλη ωρα για συγκρουσεις; Ξερω θα μου πεις ''πολυ ακραιο'' αλλα τα λογια σου εχουν ισχυ και σε τετοιες περιπτωσεις.
Ακομα και στο γηπεδο οι εξυπνοι φιλαθλοι αναβουν τα καπνογονα την καταλληλη στιγμη.
Ασε και το αλλο .Αν παντα ητανε το ''τωρα'' δεν θα υπηρχαν εκδηλωσεις ουτε αφισες ουτε τιποτα.Παρα μονο εμπρησμοι.
Και οι εμπρησμοι δεν ειναι προταση .Παρα μονο μια δικαιη αντιδραση εναντια στο κατεστημενο.

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 11:54 π.μ.

Ναι, αχ, την ανάληψη ευθύνης για να σηματοδοτηθεί το ασηματοδότητο αναλόγως της υπογραφής που νοηματοδοτεί το ασυμπαραδήλωτο και του κειμένου που καθιστά την θεωρία της πράξης πράξη της θεωρίας. Ωστε να προσανατολιστεί το μαζικό πολιτικό αισθητήριο προς το καλό αν η "ανάληψη" φέρει την υπογραφή ΚΑΛΟΣ και προς το κακό αν φέρει την υπογραφή ΚΑΚΟΣ. Μια που το γεγονός δεν έχει δικό του περιεχόμενο χρειάζεται φυσικά η "ανάληψη" για να αποκτήσει ένα έστω και σαν περιτύλιγμα.

Κόκκινη προβιά

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 8:38 μ.μ.

Πάντα είναι η στιγμή με την έννοια ότι είναι γνωστή η "μετάφραση" αυτών των δράσεων από το σύστημα όποια στιγμή κι αν γίνονται, μιας κι αυτοί δεν είναι ανήκουν στο άκρο "εντός-εκτός -και επί τα αυτά". Μη λαϊκίζεις, λοιπόν, 4.36!!!

Είναι θέμα ηθικής τάξης να περιμένεις την ανάληψη ευθύνης, Κόκκινη Προβιά. Απ' την άλλη, τα ηθικίστικα δίπαλα ΚΑΛΟΣ-ΚΑΚΟΣ, περιεχόμενο-(έστω) περιτύλιγμα, με το κόμμα της εργατιάς vs ασημαντότητα κ.λπ. ανήκουν στην "ηθική τάξη" που μας έφερε ως εδώ και που προσπαθεί να χειραγωγήσει μέσω διπολικών αφορισμών.


Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:02 π.μ.

@8:38

Δεν αναφέρομαι στην "ηθική τάξη της ανάληψης ευθύνης" αλλά στην πολιτική λειτουργία της όποιας ενέργειας καθαυτής, η οποία λειτουργία και οι απώτερες στοχεύσεις της δεν εξαρτώνται από καμιά "υπογραφή" και ανάληψη ευθύνης στην τελική.

Η μόνη πολιτική επίδραση της υπογραφής και της ανάληψης ευθύνης έχει -πέρα από κάθε "ηθική τάξη"- να κάνει με την τελική μορφοποίηση αυτών των στοχεύσεων, που μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι ανεξάρτητες από την ιδέα που έχουν για την δραστηριότητά τους αυτοί που την πραγματοποιούν.
Αυτή ακριβώς την έννοια έχει και η εντελώς σχηματική χρησιμοποίηση του "διπόλου" ΚΑΛΟΣ - ΚΑΚΟΣ.

Κατά τα άλλα λοιπόν πρόκειται απλώς για μια ενέργεια ξένη προς την εσωτερική ανάπτυξη των συσχετισμών της ταξικής και πολιτικής πάλης, τους οποίους συσχετισμούς αποσκοπεί (αντικειμενικά αν δε σ' ενοχλεί) να επηρεάσει βγάζοντάς τους από την τροχιά της δικής τους ανάπτυξης και δεν χρειάζεται καμία ανάληψη ευθύνης για να εκτιμηθεί αυτό.



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger