Home » , » Ρεσιτάλ παπαρολογίας Πάγκαλου (Βίντεο)

Ρεσιτάλ παπαρολογίας Πάγκαλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 | 8:24 μ.μ.

Σαν πρεζόνι που είναι της δημοσιότητας, Ο γνωστός ανεκδιήγητος τραμπούκος, (και «εξευτελιστέος» σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό Λαζόπουλου), Θ. Πάγκαλος,  εκστομίζει τις μεγαλύτερες παπαρολογίες για να κρατηθεί στην επικαιρότητα.
Θα είναι χαμένος χρόνος να σχολιάσουμε την συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM και απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαθέτει τάγματα εφόδου χρεώνοντας του παράλληλα τον θάνατο «των άτυχων που δούλευαν στη Μαρφίν».

Κάποτε ισχυριζόταν ότι «το ΚΚΕ θέλει έναν νεκρό», σήμερα έβγαλε το συμπέρασμα του ότι ο Σύριζα ευθύνεται για τους νεκρούς της Marfin.

Μπορεί να περνάει ζωή χαρισάμενη... δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θέλει να όμως να είναι στον "αφρό" της πολιτικής επικαιρότητας και να «πουλάει» στα ΜΜΕ σαν μεγάλος μπουρδολόγος που είναι, αν και έχει απόλυτο δίκιο ο Αλέκος Αλαβάνος, που είχε πει  ότι μόνο οι χιουμοριστικές τηλεοπτικές εκπομπές πρέπει να ασχολούνται με τα λεγόμενα του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης.


Διαβάστε επίσης

Θ. Πάγκαλος: Από "τραγουδιστής" της Κατεχάκη, φουσκωτός του Μαξίμου


Και από την ιστοσελίδα της "Αυγής"

 Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον εμπρησμό της Μαρφίν και τη δολοφονία των υπαλλήλων της.

Συγκεκριμένα, το πρωί στο Βήμα fm, στην εκπομπή των κκ. Χιώτη και Παπαδόπουλου, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της τότε  κυβέρνησης Παπανδρέου, προέβη στην καταγγελία ότι μέσα από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν την Μαρφίν, ενώ το μπλοκ παρότρυνε "κάψτε τους".

Είναι προφανές ότι, καθώς η υπόθεση αυτή οδεύει ήδη προς το ακροατήριο και έχει προκύψει καταγγελία από τόσο υψηλά ιστάμενο αξιωματούχο της τότε κυβέρνησης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε την Μαρφίν, πρέπει άμεσα ο κ. Πάγκαλος να κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει και να ερωτηθεί κιόλας γιατί περίμενε δυόμιση χρόνια πριν μιλήσει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger