Home » » Απεταξάμην τον Κατρούγκαλο!

Απεταξάμην τον Κατρούγκαλο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 | 9:02 μ.μ.

Του Τάσου Κατιντσάρου

Απεταξάμην τον Κατρούγκαλο! οφείλει, λοιπόν, να κράξει κάθε νομοταγής Έλληνας. Με την επόμενη ανακοίνωσή της, η ΝΔ ίσως ζητήσει από τη Σύγκλητο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διδάσκει ο Γ.Κ., να καταδικάσει αυτό το μαύρο πρόβατο. ΄
Ισως ζητήσει και από το YouTube να διαγράψει το βίντεο με την ομιλία του Κατρούγκαλου (με τις δεκάδες διακοπές από τον παρουσιαστή και τους άλλους καλεσμένους) λόγω του εμπρηστικού του περιεχομένου. Και κάθε μαμά να βάζει πιπέρι στο στόμα του παιδιού της όταν αυτό λέει τη λέξη «Κατρούγκαλος»…

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε ένα σόου τηλεοπτικού εξτρεμισμού, όταν οκτώ άνθρωποι δεν άφηναν να ακουστεί μια αντίθετη άποψη (κάποιοι έμειναν βουβοί μπροστά στις αντιδημοκρατικές πρακτικές του Πρετεντέρη και των φίλων του). Σήμερα βλέπουμε τη συνέχεια. Η ΝΔ και το πολιτικό/μιντιακό σύστημα εξουσία προφανώς αιφνιδιάστηκε και πανικοβλήθηκε από την ΑΠΗΧΗΣΗ που είχε η περήφανη στάση και ο ψύχραιμος λόγος του Γιώργου Κατρούγκαλου… εξ ου και η σπασμωδική αντίδραση της Ν.Δ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:56 π.μ.

Το τσουβάλιασμα είναι τόσο "δημοκρατικό"... Μπορεί κάποια στιγμή ο συγγραφέας του άρθρου να φτάσει και τον Πρετεντέρη σε "δημοκρατικότητα"... Αλλά θέλει λίγη προσπάθεια ακόμη.

" όταν οκτώ άνθρωποι δεν άφηναν να ακουστεί μια αντίθετη άποψη"

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 1:54 π.μ.

μπορεί και εννιά....από την τοποθέτηση σου.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 11:03 π.μ.

Ποιοι έμειναν βουβοί ρε παλικάρια;
Μήπως αυτοί που δεν μπορούν να σταυρώσουν λέξη χωρίς διακοπή σε όλες τις εκπομπές σε όλα τα κανάλια;
Ο τσιπραντρέας με την αφόρητα βαρετή και κοινότοπη παρουσία του στο enikos "εξαφανίστηκε" από τον κατρούγκαλο και τον πρετεντέρη, μην το ξεχνάμε.

vamal
16 Οκτωβρίου 2013 στις 11:59 π.μ.

Ποιος θα φτάσει τον Πρετεντέρη η και θα τον ξεπεράσει ακόμα, φαίνεται καθημερινά τόσο στα πάνελ όσο και στα πεζοδρόμια. Θα ‘πρεπε λοιπόν τα μπράβο και τα εύσημα που δίνουν λαμόγια τύπου Πρετεντέρη στην <> αριστερά να σε προβληματίζουν ανόητε ανώνυμε

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 8:10 μ.μ.

@ vamal

- Όντως.

- Τα "εύσημα" (="άλλο άκρο που επιδιώκει έξοδο από ΕΕ-ΝΑΤΟ", "το άλλο άκρο που δε θέλει αστική δημοκρατία", "οι ακραίοι που δε σέβονται το Σύνταγμα και θέλουν να κάψουν τη Βουλή", οι δολοφονικές επιθέσεις, οι συλλήψεις συνδικαλιστών) που δίνουν ο Σαμαράς, ο Πάγκαλος, ο Καρατζαφέρης, οι Ναζί, ο Βρούτσης, οι εφοπλιστές, ο ΣΕΒ, τα ΜΜΕ μου αρκούν για να ξέρω που πατάω και πού πηγαίνω.

Ο ανόητος ανώνυμος.

vamal
17 Οκτωβρίου 2013 στις 12:45 π.μ.

Δεν ξέρω γιατί η λέξη ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ που ήταν μέσα στα εισαγωγικά εξαφανίστηκε.
Τα εύσημα όμως των τρεμοπρετεντεριδων προς το υπεύθυνο ΚΚΕ παραμένουν.
Υπομονή και από ουρά της αστικής τάξης θα μεταλλαχτείτε σε ραχοκοκαλιά της.
Παραμένεις ανόητος και ανώνυμος

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2013 στις 1:53 π.μ.

Ανώνυμε 11:03
Με τον εφιάλτη του τσιπρανδρέα θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς.
Κάπου 900.000 χιλιάδες παρακολούθησαν τον βαρετό και κοινότοπο Τσίπρα απο τον ενικό,και κάτι λιγώτερο απο 300.000 τον αγαπημένο σου Τρεμπεντέρη.
Είσαι και ανόητος,δεν ξέρεις και να μετράς κι απο πάνω.
Περαστικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger