Home » , » Σχολιασμός δηλώσεων της πρώην γ.γ του ΚΚΕ από δημοσιογράφους του Σκάι (Βίντεο) - Αλ. Παπαρήγα: Δεν δεχόμαστε την ταύτιση της κρατικής βίας με την κοινωνική επανάσταση (Βίντεο)

Σχολιασμός δηλώσεων της πρώην γ.γ του ΚΚΕ από δημοσιογράφους του Σκάι (Βίντεο) - Αλ. Παπαρήγα: Δεν δεχόμαστε την ταύτιση της κρατικής βίας με την κοινωνική επανάσταση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 | 8:20 μ.μ.

Μια αποστροφή της ομιλίας που έκανε η Α. Παπαρήγα σήμερα στην βουλή κατά την οποία ανέφερε ότι «Συμμετέχουμε στις εκλογές, παλεύουμε για να έχουμε περισσότερους βουλευτές στο κοινοβούλιο, αλλά αυτό το κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε ως περιεχόμενο, ως τρόπο ανάδειξης κλπ…», σχολιάστηκε από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Παραθέτουμε ασχολίαστο το συγκεκριμένο βίντεο.



Και το σχετικό θέμα από την ιστοσελίδα 902 

 Αλ. Παπαρήγα: Δεν δεχόμαστε την ταύτιση της κρατικής βίας με την κοινωνική επανάσταση

 Στον «υπαρκτό κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί ενάντια στο λαϊκό κίνημα η τροπολογία» για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες αναφέρθηκε η Αλέκα Παπαρήγαμιλώντας στη Βουλή.

Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, εξηγώντας το "παρών" του κόμματος στην επίμαχη τροπολογία σημείωσε ότι η κυβέρνηση με αναφορές υπουργών που συνδέουν το «γιαούρτι με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα» σημείωσε ότι η κυβέρνηση αποβλέπει στο «να εξισώσει την κρατική βία και καταστολή ακόμα και τη ναζιστική αντίληψη και πρακτική με την ταξική πάλη, την κινητοποίηση, την κατάληψη, την κοινωνική επανάσταση».

Τόνισε χαρακτηριστικά «δεν φοβόμαστε, μη νομίζετε ότι μπορείτε τέτοια μέτρα να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον μας». Σημείωσε ότι το ΚΚΕ «έπρεπε να ψηφίσει "όχι" στην τροπολογία αλλά δεν το κάνει διότι δεν θέλει να αθωώσει την Χρυσή Αυγή» και αναφερόμενη στους ψηφοφόρους της είπε «μην χαϊδεύετε τα αυτιά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής πάντα υπήρχε ένας πυρήνας στην Ελλάδα, μην έχετε το νου σας μόνο στα ψηφαλάκια».

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

17 Οκτωβρίου 2013 στις 9:12 μ.μ.

Γιατί ασχολίαστο ωρέ παιδιά;
Εδώ σχολιάζετε το ΚΚΕ για ψίλου πήδημα. Για τις συγκεκριμένες ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΑΤΕΣ δηλώσης της αρχηγού της κοινοβουλευτικής ομάδας του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραθέσετε (ασχολίαστες κι όλας!) τις απόψεις του ....ΣΚΑΪ(!!!!) επάνω σε αυτές;

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2013 στις 10:18 μ.μ.

Αχ βρε Αλεκα.Εχω μπερδευτει.Ειχα λυσσαξει να φυγεις απο γ.γ.,για να ψηφισω ΚΚΕ.Τωρα θα ψηφισω το κομμα αν ξαναγινεις γ.γ. Χωρις πλακα τωρα, δεν ειναι προσωπολατρεια να πω,αξεπεραστη.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 12:48 π.μ.

Πάντα πολιτικές είναι οι δηλώσεις της παπαρήγας trash. Τι σ'εντυπωσιάζει και το βάζεις με κεφαλαία; Σου φαίνεται παράξενο; Απλά προσπαθεί με λόγια να φανεί κομμουνίστρια, γιατί με πράξεις απέχει πάρα πολύ.

Και επί του συγκεκριμένου αν θέλεις, μαλακία έκανε.
Τι φοβάται; Μη κόψουν την χρηματοδότηση στο ΚΚΕ; Ο τίτλος "εγκληματική οργάνωση" δεν την πειράζει; Από πότε η κρατική χρηματοδότηση αποτελεί...μετερίζι για ένα ΚΚ?
Όσο για τις δηλώσεις περί κοινοβουλίου, την πρόλαβε ο Μιχαλολιάκος...

18 Οκτωβρίου 2013 στις 8:40 π.μ.

@Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2013 - 12:48 π.μ.:
(Βάλτε κανένα ψευδώνυμο να μπορεί να γίνει κουβέντα ρε εγωκενρικοί νάρκισσοι!)
Η Αλέκα λες "απέχει από το να είναι κομμουνίστρια στην πράξη".
Φαντάζομαι πως πληκτρολογείς το σχόλιο σου από τις ζούγκλες της Κολομβίας με το αριστερό χέρι, γιατι στο δεξί θα κρατάς το καλάσνικωφ, οπότε και κάτι θα ξέρεις για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 π.μ.

@ 18 Οκτωβρίου 2013 - 12:48 π.μ.

Με το πρόσχημα της καταδίκης των "άκρων" και της "βίας από όπου κι αν προέρχεται" ήδη έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί μαθητές ΕΠΑΛ.

Το πρόβλημά σου, λοιπόν, είναι η κρατική χρηματοδότηση του ΚΚΕ ή το κυνήγι μαγισσών (εναντίον όσων αντιδρούν στην εφαρμοζόμενη πολιτική) που ξεκίνησε με αφορμή την εγκληματική δράση της ΧΑ;

Αυτοί οι νόμοι είναι όπλα στη φαρέτρα των εχθρών του λαού. Αύριο ο Μπουμπούκος, με μια μικρή τροπολογία σε αυτό το νόμο, θα χαρακτηρίσει "εγκληματική οργάνωση" το σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και θα απαγορέψει τη λειτουργία του. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο στόχος είναι η ΧΑ...

ΥΓ: Διάβασε τις θέσεις του 19ου συνεδρίου για την κρατική χρηματοδότηση και άκου ολόκληρη την ομιλία της Παπαρήγα που μιλάει για τους λόγους μη υπερψήφισης και για το αν "φοβάται" το ΚΚΕ.

ΥΓ2: - Το "κομμουνιστόμετρο" σε τί κλιμακα μετράει;
- Το ότι π.χ. το ΠΑΜΕ (όπου συσπειρώνονται οι ΚΚΕδες) εργάζεται ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (βλέπε δολοφονική επίθεση στο Πέραμα) κατά των συμφερόντων εφοπλιστών-μεγαλοεργολάβων στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη δεν είναι πράξη;

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2013 στις 8:43 μ.μ.

Εσύ trash από που νομιμοποιείσαι να λες επαναστατικό το ΚΚΕ και την Παπαρήγα; Από τις μάχες που έχεις δώσει; Α να χαθείτε ρε που το ξύνετε όλη μέρα στο δίκτυο παριστάνοντας τους μπλόγκερ και κάνετε και "κριτική" στους άλλους.

20 Οκτωβρίου 2013 στις 9:06 π.μ.

@Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2013 - 8:43 μ.μ.:
Εγώ το τι λέω και το τι δεν λέω, φροντίζω να το τεκμηριώνω επαρκώς κάθε φορά.
Δεν μιλάω με αφορισμούς, που δεν στηρίζονται πουθενά.
Όταν λέω π.χ. τον ΣΥΡΙΖΑ αστικό κόμμα, φροντίζω και να παραπέμπω στις θέσεις και τις (μη) πράξεις του.
Και μην όντας "ανώνυμος", ούτε κρύβοντας την πολιτική μου ταυτότητα έχω μία συνέχεια λόγου, που όποιος την παρακολουθεί ξέρει πως τουλάχιστον δεν αυθαίρετη, ακόμη και εάν δεν το πείθει.
Όσο για τις "μάχες που έχω δώσει", μια είναι αρκετοί που γνωρίζουν τον Trash, το αφήνω ασχολίαστο.
Ειδικά όταν το ερώτημα προέρχεται από κάποιον με πολιτική κουκούλα.
Υ.Γ.
Το ερώτημα το απεύθηνα στο μπλογκ.
Αυτοδιορίστηκες δικηγόρος τους;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger