Home » , » Συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια που εξάρθρωσε τα δύο κοινωνικά ιατρεία

Συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια που εξάρθρωσε τα δύο κοινωνικά ιατρεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 | 1:36 μ.μ.

Πηγή: Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή

Με υπουργό Δημοσίας Τάξεως τον Δένδια και υπουργό Υγείας τον Γεωργιάδη ήταν θέμα χρόνου να γίνει έφοδος στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ταυτοχρόνως. Εισαγγελείς, ΕΟΦ. Αστυνομία, Δίωξη, εισέβαλαν όλοι μαζί για να βρουν ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα που δήθεν διακινούνταν παρανόμως, κατόπιν καταγγελίας κάποιου που ουδέποτε μάθαμε το όνομά του. Τα λαγωνικά του Δένδια δεν βρήκαν απολύτως τίποτα, η ρετσινιά όμως έμεινε. Στην εποχή της διάχυτης καχυποψίας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πιστέψουν ότι οι κοινωνικές δομές είναι προκάλυμμα για τη διακίνηση ναρκωτικών και παντός παρανόμου σκευάσματος. Εδώ γιατροπορεύουν τα μαύρα παιδιά των μαύρων γονιών οι ανθέλληνες, στα ναρκωτικά θα κωλώσουνε.

Ο Δένδιας γνώριζε ότι δεν πρόκειται να βρει τίποτα, παρόλα αυτά διέταξε την έφοδο, για να πλανάται στον αέρα η υποψία της ανομίας. Τις μισούν τις κοινωνικές ιατρικές δομές, τις φοβούνται τις δομές, οι δομές είναι ο καθρέφτης του εγκλήματος που συντελείται στη δημόσια υγεία και την πρόνοια. Όσο τα κοινωνικά ιατρεία εξυπηρετούσαν μόνο τους μετανάστες, κάνανε την πάπια και άφηναν να καθαρίζει η Χρυσή Αυγή, προπηλακίζοντας γιατρούς και ασθενείς. Τώρα που, εκτός από τους ξένους, σπεύδουν μαζικά στα ιατρεία και οι Έλληνες, άνθρωποι φτωχοί, κατεστραμμένοι, ανασφάλιστοι, που δεν έχουν χρήματα ούτε για τα εμβόλια των παιδιών τους, οι κυβερνώντες θορυβήθηκαν, διότι ξέρουν ότι αυτή η εικόνα μπορεί να αποδειχθεί άκρως βλαπτική για το προφίλ τους.

Δεν θέλουν να τα βλέπουν τα κοινωνικά ιατρεία, γιατί πάνω τους αντανακλώνται οι εικόνες των τεράτων, οι δικές τους εικόνες. Δεν θέλουν να βλέπουν καμιά από τις δομές αλληλεγγύης που έχουν ανθίσει στην εποχή τις κρίσης. Ιατρεία, φαρμακεία, παντοπωλεία, κουζίνες, συσσίτια, μαθήματα, βοήθεια στο σπίτι, ένας ολόκληρος κόσμος άκρως επικίνδυνος για το καθεστώς. Η αλληλεγγύη είναι επικίνδυνο πράγμα, διότι ακόμη κι αν δεν έχει πολιτικά κίνητρα, έχει πάντοτε πολιτικά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι που σηκώνονται από τον καναπέ, που γιατρεύουν, που ταΐζουν, που διδάσκουν, που φροντίζουν τους ανήμπορους είναι αυτόχρημα πολίτες ενεργοί, πολίτες σε εγρήγορση, που δεν μπορούν να πέσουν θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας, κι όποιος δεν πέφτει θύμα της προπαγάνδας είναι ικανός για όλα. Η αλληλεγγύη των αδυνάτων απέναντι στην αλληλεγγύη των δυνατών, οι γιατροί των φτωχών απέναντι στον Βενιζέλο, τον διαχρονικό συνήγορο των πλουσίων.

Τι τα θέλετε τα ιατρεία, τα φαρμακεία, τα παντοπωλεία; Εδώ έχουμε ολάκαιρο ΣΚΑΙ, που μοιράζει στους φτωχούς φάρμακα τα οποία έχουν πάνω τη φάτσα του Μπάμπη, παρόλο που το απαγορεύει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Έχουμε ολάκαιρο ΜΕΓΚΑ, που μοιράζει γάλατα με τη φάτσα του Πρετεντέρη, παρόλο που το απαγορεύει η Συμφωνία της Γενεύης για τα Όπλα Μαζικής Καταστροφής. Τα δίνουν το πρωί τα φάρμακα και τα τρόφιμα με το ένα χέρι στους φτωχούς και τους τα παίρνουν το βράδυ με πέντε χέρια από τα δελτία τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2013 στις 11:18 μ.μ.

Μολις βρηκα ενα μαλλον ρατσιστικο αρθρο της εφημεριδας το ποντικι το οποιο
εχει τον πομπωδες και προκλητικο τιτλο '' Ανάστατη η Θράκη: Μετέτρεψαν τις Σχολές Αστυνομικών Ξάνθης και Κομοτηνής σε στρατόπεδα μεταναστών'' ( http://topontiki.gr/article/38902 ) και ειναι δημοσιευμενο στις ..4 αυγουστου. Επισης να δουνε οι γνωριζοντες πως μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι στο τελος του αρθρου οι αντιδρασεις βουλευτων του συριζα για το στρατοπεδο με τις αντιδρασεις αλλων για την υποτιθεμενη υποτιμηση του τμηματος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger