Home » » Καμμένος VS Σταύρου Ψυχάρη και γιου του (Βίντεο)

Καμμένος VS Σταύρου Ψυχάρη και γιου του (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 | 3:19 μ.μ.

Δεν είναι άσχημο να παρακολουθείς τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ αστών. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα.
Και το καινούργιο επεισόδιο σ’ αυτή την κατεύθυνση ήρθε με ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ», σύμφωνα με το οποίο το κόμμα των ΑΝΕΛ νοικιάζει τα κεντρικά του γραφεία απ’ τον Ηλία Καμμένο, πατέρα του προέδρου του κόμματος με ένα υπέρογκο ποσό -6.000 ευρώ τον μήνα- την ώρα «που στη γύρω περιοχή υπάρχουν ανοίκιαστοι επαγγελματικοί χώροι με σημαντικά χαμηλότερες τιμές και σε νεότερες κατασκευές».

Το θέμα θεωρήθηκε άξιο να αναδειχθεί και από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega –απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε με μια απαράδεκτη κοπτοραπτική όμως. Το μεγάλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό κανάλι αποσιώπησε τα κύρια σημεία της απάντηση του Καμένου.
Ο λόγος προφανείς. Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ επιτίθεται κατά του Σταύρου Ψυχάρη και του γιου του


Επειδή εμείς απολαμβάνουμε το να παρακολουθούμε τους αστούς να «βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους», παραθέτουμε όλη την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Ο καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδότης,

Ο συνέταιρος και χρηματοδοτούμενος από κοινό λογαριασμό με τον προφυλακισμένο Ρέστη, εκδότης,

Ο μόνος εκδότης παγκοσμίως, που στις 21 Ιουνίου 2009 στην εφημερίδα του είχε εκτενές ρεπορτάζ για τη συνάντηση Καραμανλή – Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ,

Ο κουμπάρος του υπουργού Τύπου της Χούντας, Σταματόπουλου, εκδότης,

Ο λαμβάνων δάνεια σε εποχή κρίσης, άνευ εγγυήσεων, εκδότης,

Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των ελληνοποιήσεων στις εκλογές του 2000, εκδότης,

Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στη Γερμανία κατά τη διαφυγή Χριστοφοράκου, εκδότης,

Ο χρήστης του πολυτελούς γιοτ 80 ποδιών Best ten σε offshore που διερευνάται, εκδότης,

Ο διαχειριστής τουλάχιστον έως το 1996 της εταιρείας Royal στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Cayman, εκδότης, σήμερα ασχολείται με την ενοικίαση των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έναντι 6.000 ευρώ το μήνα.
Η έρευνα της εφημερίδος σταματά λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση Αμφιθέας και Λεωφόρου Συγγρού, όπου η Νέα Δημοκρατία – της οποίας βουλευτής είναι ο γιος του – που ενοικιάζει από τον πτωχευμένο Βωβό αντίστοιχο κτίριο προς 95.000 ευρώ το μήνα, σε αντιστοιχία των τετραγωνικών των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε τιμές Σαμαρά – Βωβού το μίσθωμα θα ανήρχετο σε 32.800 ευρώ το μήνα.

Ευχόμεθα λόγω της ιδιαιτέρας σχέσεώς του με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους που υπήρξε διοικητής, ο Θεός να τον συγχωρέσει.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσους μεσάζοντες και να βάλει και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουμε αυτή τη φορά την αγωγή και θα εκτελέσουμε τις αποφάσεις».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger