Home » , » Γραφείο ευρέσεως εργασίας "η Χ.Α" (Βίντεο) - Σε πανικό ασύλληπτος χρυσαυγίτης (Βίντεο) - Γυναίκες ναζίστριες (Βίντεο) - Τα δυο καταστατικά της Χ.Α (Βίντεο)

Γραφείο ευρέσεως εργασίας "η Χ.Α" (Βίντεο) - Σε πανικό ασύλληπτος χρυσαυγίτης (Βίντεο) - Γυναίκες ναζίστριες (Βίντεο) - Τα δυο καταστατικά της Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 | 10:16 μ.μ.

Σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, το οποίο έχει διατελέσει «υπεύθυνος ασφαλείας της ναζιστικής οργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή» και ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα, αναφέρεται το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Mega.

Ο συγκεκριμένος τύπος μάλιστα είχε τηλεφωνική επαφή με τον Γ. Λαγό αμέσως μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα κατά την οποία ο χρυσαυγίτης βουλευτής του πρότεινε να κρυφτεί.
Για τον ίδιον ερευνάται η συμμετοχή του σε «προστασία» και εκβιασμούς που έκανε η ναζιστική οργάνωση, κάτι που προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες του που έχουν δει την δημοσιότητα. Βρισκόμενος σε πανικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ασύλληπτο ναζιστικό στέλεχος αντιδράει εντελώς σπασμωδικά όπως βλέπουμε και στο βίντεο.


Ας δούμε και μια άλλη πτυχή της δραστηριότητας της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι όταν αυτή λειτουργεί σαν «γραφείο ευρέσεως εργασίας.


Το παρακάτω βίντεο αναφέρεται σε τέσσερις γυναίκες πρωτοκλασάτα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης


Τα δυο καταστατικά της Χ.Α

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2013 στις 1:07 π.μ.

Ο φεμινισμος εδω δεν εχει σχεση με το δυναμισμο αλλα με ηττοπαθεια και αντιανδρισμο.
Σιγα μην εχουνε σχεση με την ισοτητα των 2 φυλων οι φεμινιστριες που οταν σε ενα θεμα οι γυναικες ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τους ανδρες δεν αναφερουν αναλογικα νουμερα και οταν υπολειπονται οι γυναικες το κανουν.Στις αυτοκτονιες (της κρισης) για παραδειγμα δεν αναφερουν το απιθανο ποσοστο των ανδρων .Οταν οι γυναικες υπολειπονται οπως προειπα το κανουν.Ετσι προκυπτουν και τα συμπερασματα περι καταπιεσης τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger