Home » , » Τσίπρας: «Το "υποβρύχιο" άγχος του κ. Βενιζέλου» θα αντιμετωπιστεί αν ο Σαμαράς τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ (Βίντεο)

Τσίπρας: «Το "υποβρύχιο" άγχος του κ. Βενιζέλου» θα αντιμετωπιστεί αν ο Σαμαράς τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 | 3:32 μ.μ.

Μια εικονική πραγματικότητα, παρουσιάζει όπου βρεθεί ο πρωθυπουργός και ενώ στην Ελλάδα υπάρχει ανθρωπιστική κρίση αυτός μιλάει για «success story» και παίρνει νέα μέτρα, τόνισε ανάμεσα στα άλλα στην οξύτατη επίθεση που έκανε ο Α. Τσίπρας στα κόμματα της συγκυβέρνησης.
«Αυτή η ιστορία με το πλεόνασμα δεν είναι ανέκδοτο. Είναι τραγωδία. Θα καταγραφεί στην σύγχρονη πολιτική ιστορία με την περίφημη φράση λεφτά υπάρχουν του Γιώργου Παπανδρέου», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος του Σύριζα.

Παράλληλα, ο Α. Τσίπρας έκανε ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου και συγκεκριμένα για την προηγούμενη κυβερνητική του θητεία όταν υπέγραφε να δοθούν 360 εκατομμύρια ευρώ στους Γερμανούς για να μας κατασκευάσουν, υποτίθεται υποβρύχια. Δεν κατασκευάστηκε κανένα, ο Βενιζέλος δεν ζήτησε κανένα εχέγγυο για την ολοκλήρωση των εργασιών, υπογράμμισε και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που το κόμμα του θα το διερευνήσει.

 Το παρακάτω απόσπασμα της ομιλίας του προέδρου του Σύριζα είναι χαρακτηριστικό: «Το "υποβρύχιο" άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς δίνοντας του απόλυτη κάλυψη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. Ένας είναι ο τρόπος: Να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του. Να τον βάλει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπως στις περασμένες εκλογές είχε κάνει με την κ. Μπακογιάννη, μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger