Home » , » Στην μαζική εμπέδωση της ανιστόρητης και επικίνδυνης θεωρίας των "δυο άκρων" εντάσσεται το σημερινό πρωτοσέλιδο της Real news

Στην μαζική εμπέδωση της ανιστόρητης και επικίνδυνης θεωρίας των "δυο άκρων" εντάσσεται το σημερινό πρωτοσέλιδο της Real news

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 | 8:36 μ.μ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σήμερα η εφημερίδα του Χατζηνικολάου κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο  "Ποιοι και πώς έκαψαν τη Marfin".

Η εφημερίδα μεταξύ άλλων γράφει ότι  «τα πρόσωπα που κατηγορούνται για τον εμπρησμό και τους τραγικούς θανάτους των τριών υπαλλήλων είναι "γνωστά" στις Αρχές από προηγούμενες προσαγωγές τους στην Ασφάλεια».  

Και έτσι είναι, με την ουσιαστική σημείωση ότι στα δυο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί και απολογηθεί τότε, δεν μπόρεσαν οι ανακριτικές αρχές να αποδώσουν επαρκή στοιχεία για την προφυλάκιση τους και τα άφησαν ελεύθερα.

Σήμερα που το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο έχει ανοίξει την φάμπρικα να εμπεδωθεί μαζικά η ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία «των δυο άκρων», εντάσσει στην φαρέτρα του και το υπαγορευμένο δημοσίευμα της Real news.

Και επειδή δεν πρέπει να έχουμε μνήμη ραδικιού να θυμίσουμε κάποιες σχετικές προηγούμενες αναρτήσεις μας.

Σχετικά με τον ρόλο των ΜΜΕ στις προσαγωγές για την υπόθεση της Marfin

Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκους...

Εμπρησμός στην Marfin. Μια παλιά ιστορία που επανέρχεται
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger