Home » » Πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (2 Βίντεο)

Πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 | 8:53 μ.μ.

Απ’ τα κεντρικά θέματα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων ήταν η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης. Ο Αλέξης Τσίπρας αιτιολόγησε την απόφασή του - να επικαλεστεί το άρθρο 142 -λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει τώρα η «συρρίκνωση» και η «απαξίωση» της δημοκρατίας.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε πολύ συζήτηση για την σκοπιμότητα της, και οι απόψεις που ακούστηκαν είναι διαμετρικά αντίθετες.

 Η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας θα ξεκινήσει αύριο στις 12 το μεσημέρι στην βουλή, ενώ στο πρώτο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας και στο δεύτερο βίντεο πώς τοποθετήθηκαν οι σχολιαστές στο κεντρικό ειδήσεων της τηλεόρασης του Star.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.

Καιρός ήταν. Τώρα κάποιοι θα ξεμπροστιαστούν άλλη μια φορά κι αν ακόμα ψηφίσουν όλοι. Οι νεοδημοκρατικές κοτούλες που κάνουν τον καμπόσο στους λιγοστούς χαχόλους που τους απέμειναν στις περιφέρειες, το ΧΑΣΟΚ που έγινε πατσαβούρα του Σαχλαμάρα, και τη ΡΗΜΑΔ που λέει για λευκό. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αν περάσει η πρόταση (λίγο απίθανο) θα απαλλαγούμε από τις μνημονιακές λέρες. Αν πάλι κάποιοι δεν ψηφίσουν το ζεύγος Αντώνη – Βαγγέλη, η δικτατορία θα κλονιστεί. Όπως και να έχει είναι μια καλή κίνηση που πανικόβαλε τους κλέφτες.
Παρόλα αυτά ξέρουμε όλοι ότι αυτό κυρίως μια συμβολική κίνηση, αφού οι χούντες (με κοινοβουλευτική προβιά ή χωρίς) πέφτουν στο δρόμο με αγώνες και όχι στο άντρο της φαυλοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger