Home » , » Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 8/12/2013 (Βίντεο)

Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 8/12/2013 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 | 10:20 μ.μ.

Μέσα σε ένα κατάμεστο στάδιο Ειρήνης και φιλίας μίλησε σήμερα ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ το 1918.

Εκανε μια σύντομη ιστορική διαδρομή για την πορεία του κόμματος και στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην Ε.Ε στο ΠΑΣΟΚ, στην ΝΔ και στον Σύριζα.
Χαρακτήρισε την Ε.Ε ένωση του κεφαλαίου, σφηκοφωλιά κατά των λαών, μέσα στην οποία δεν μπορούν να υπάρξουν ισότιμες σχέσεις και όλες οι ευρωπαϊκές συνθήκες ως στόχο έχουν να πλήξουν τους λαούς της Ευρώπης. Αυτό είναι, είπε, μια αλήθεια που προσπάθησαν να κρύψουν όλα αυτά τα χρόνια η Ν.Δ το ΠΑΣΟΚ ο τότε Συνασπισμός και σήμερα Σύριζα.

Κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές το ΚΚΕ αφού είναι και το μόνο κόμμα που παλεύει για αποδέσμευση της χώρας μας απ’ την Ε.Ε.
Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Σύριζα λέγοντας ότι προσπαθεί να δώσει ανάσα στο σύστημα υλοποιώντας συνταγές διαχείρισης τύπου ΔΝΤ και έχει δώσει δείγματα παλαιοπασοκικής γραφής.

Η ανατροπή της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, η αντεπαναστατική καπιταλιστική παλινόρθωση στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες δεν σημαίνει το τέλος της ταξικής πάλης, των κοινωνικών εξεγέρσεων και επαναστάσεων, τόνισε.

Απεύθυνε πρόσκληση συστράτευσης γύρω απ’ το ΚΚΕ που αποτελεί σύμφωνα με τον ίδιο τον μοναδικό φορέα ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων. Ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας νέων επαναστάσεων, νέων εξεγέρσεων, της ανίκητης πορείας του σοσιαλισμού – κομμουνισμού, υπογράμμισε.

Ολη την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα μπορεί να την διαβάσετε στην ιστοσελίδα 902


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger