Home » , » Λευτεριά στον ΜΙισέλ (Βίντεο από "Ελληνοφρένεια")

Λευτεριά στον ΜΙισέλ (Βίντεο από "Ελληνοφρένεια")

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 | 8:47 π.μ.

Χαμός από σχόλια στο Διαδίκτυο για την περιπέτεια του Μισέλ. Πουλάει επικοινωνιακά να βλέπεις έναν πρώην υπουργό, και μάλιστα Μεταφορών, να οδηγείται στο εισαγγελέα με χειροπέδες γιατί κυκλοφορούσε το πολυτελέστατο τζιπ που ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες.

Μόνο χιουμοριστική μπορείς να αντιμετωπίσεις το περιστατικό όπως και την δικαιολογία του πρώην υπουργοί ότι «Η κρίση έχει αγγίξει και μένα». Απ’ την άλλη όμως κι αυτή η περίπτωση είναι ο καθρέπτης της ηθικής ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος.

Πιθανόν να θυμάστε ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens στην Ελλάδα Χριστοφοράκος εμφανιζόταν να προσφέρει στον Λιάπη ταξίδι στη Γερμανία, για να παρακολουθήσει αγώνες ποδοσφαίρου στους οποίους συμμετείχε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, ο Κ. Καραμανλής τα πήρε στο κρανίο όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός και τον ξήλωσε από την κυβέρνηση.

"Την επομένη της απόσυρσης απ’ την κυβέρνηση, ο κ. Λιάπης έζησε τον τελευταίο εξευτελισμό: ένα τσούρμο έξω απ’ το υπουργείο του να φωνάζει «Μιχάλη Λιάπη άκου το καλά, ο ξάδελφος σε στέλνει να βρεις αλλού δουλειά»!"

 "Καθημερινή"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger