Home » , » Τι προσφέρει το μπαράζ δημοσιευμάτων που δείχνουν την ναζιστική φύση της Χ.Α;

Τι προσφέρει το μπαράζ δημοσιευμάτων που δείχνουν την ναζιστική φύση της Χ.Α;

Από giorgis , Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 | 11:54 π.μ.

Κανονικά κανείς δεν έπρεπε να έχει αμφιβολίες για την ναζιστική φύση της Χρυσής Αυγής και για την στρατιωτική εκπαίδευση που έκανε στα μέλη της που στελέχωναν τα «τάγματα εφόδου».

Τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα, βίντεο και φωτογραφίες, τις δυο τελευταίες μέρες απλώς το επιβεβαιώνουν.

Και σήμερα η Εφημερίδα «Εθνος» φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά φωτογραφίες που σύμφωνα με το δημοσίευμα φανερώνουν την παραστρατιωτική δράση της Χ.Α με τον βουλευτή της Η. Κασιδιάρη να προΐσταται σε γυμνάσια και εξαντλητική σωματική εκπαίδευση νέων μελών στην ύπαιθρο υπό δύσκολες συνθήκες, με την παρουσία και του χρυσαυγίτη βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα.

Ειδικοί δεν είμαστε αλλά δεν μας φαίνεται τόσο εύκολο αυτά τα στοιχεία, σε μια ακροαματική διαδικασία μπορεί να στοιχειοθετήσουν την πολύ βαριά κατηγορία που υπάρχει στον ποινικό κώδικα για «προπαρασκευαστικές πράξεις για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος», όπως ακούσαμε να μας λέει χτες η δημοσιογράφος Ι. Μάνδρου.

Είναι σίγουρο ότι το ανάλογο μπαράζ δημοσιευμάτων κάνουν ζημιά στην ναζιστική οργάνωση; Μήπως ενώ δεν μαθαίνουμε τίποτα καινούργιο γ’ αυτή, υπάρχει ο κίνδυνος να «μυθοποιηθεί» στα μυαλά νέων αποπολιτικοποιημένων  παιδιών, που δεν γνωρίζουν καθόλου ιστορία και μεγάλωσαν με τα πρότυπα του ΚΛΙΚ και του ΝΙΤΡΟ;

Γ. Γ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:38 π.μ.

Διαφημιζονται σε μεγαλο βαθμο με παρα πολλες απο τις εικονες που δειχνονται.Επισης
αμφισβητω οτι υπηρχε προπονηση αρκετη και πιστευω οτι μετα το 2009-2010 αρχισαν να σοβαρευουν αυτες.
Προπονηση για μαχαιρωματα ομως σιγουρα υπηρχε οπως και για ξυλο αλλα δεν πιστευω οτι ητανε πολλοι-πανω απο 70 οι μεσα στα πραματα.Στις βουνοπλαγιες μαλλον για καμια φωτογραφια πηγαινανε τα απλα μελη και το εχουνε αφησει να φαινεται αλλιως οι χρυσαυγιτες(σε ενα βαθμο)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger