Home » » Πάλι Μαζιώτη "βλέπουν" οι ασφαλίτες

Πάλι Μαζιώτη "βλέπουν" οι ασφαλίτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 | 10:15 μ.μ.

Δεν πρέπει να είναι προϊόν μυθοπλασίας το κείμενο του γνωστού για τις σχέσεις του με τις κατασταλτικές δυνάμεις δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του «Βήματος» και αναπαράγεται από αρκετούς ιστότοπους. Είναι οι εκτιμήσεις των ασφαλιτών.
Σύμφωνα μ’ αυτό το κείμενο «Τον 42χρονο αντιεξουσιαστή Νίκο Μαζιώτη ο οποίος μιμήθηκε για άλλη μια φορά "χτύπημα" της 17Ν θεωρεί "βασικό ύποπτο" η ΕΛ.ΑΣ για την ένοπλη επίθεση, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, στο Χαλάνδρι».

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να εμπλακούμε σε αστυνομικά σενάρια. Το μόνο που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι ότι το όνομα «Μαζιώτης» έχει γίνει καραμέλα στο στόμα των ασφαλιτών που του χρεώνουν τα πάντα.

Ο ίδιος ο Ν. Μαζιώτης με κείμενο που είχε δημοσιεύσει στο Indymedia είχε εκφράσει την δική του άποψη γράφοντας ανάμεσα στα άλλα:
«Το γεγονός ότι εδώ και ενάμισι χρόνο έχω επιλέξει να είμαι στην παρανομία, δεν σημαίνει ότι θα δεχτώ το γεγονός ότι το κράτος εκμεταλλεύεται αυτή την συνθήκη για να με φωτογραφίζει χωρίς στοιχεία φυσικά, μέσω των ΜΜΕ λίγο πολύ ως υπεύθυνο για διάφορες ενέργειες, από την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού, στην τοποθέτηση της βόμβας στο Mallέως τις συγκεκριμένες ληστείες τραπεζών...».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger