Home » » Προβοκάτσια της Δημόσιας Τηλεόρασης σε βάρος του Α. Σαμαρά

Προβοκάτσια της Δημόσιας Τηλεόρασης σε βάρος του Α. Σαμαρά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 | 9:26 μ.μ.


Απίθανη η φώτο που παραθέτουμε –και δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ- και η οποία κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Είναι η στιγμή του το τερατούργημα του Καψή, η ΔΤ, έδειχνε το διάγγελμα του Σαμαρά στην ελληνική κοινωνία για τον καινούργιο χρόνο, που περιείχε τις γνωστές μπαρούφες που ακούγονται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.  («Eχουμε πρωτογενές πλεόνασμα» «το 2014 ανατέλλει με προοπτική ανάκαμψης» μπλα ..μπλα..)

Ο υπεύθυνος ροής της Δ.Τ θεώρησε καλό την ώρα που παρουσίαζε το μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα του πρωθυπουργού να διαφήμισει την κωμωδία που θα πρόβαλε αργότερα το τηλεοπτικό κανάλι.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην φώτο που παραθέτουμε. (Ο αναγνώστης μας που μας έστειλε την είδηση και την φωτογραφία κάνει λόγο για προβοκάτσια της Δ.Τ σε βάρος του Α. Σαμαρά).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:04 π.μ.

Είναι τυχαίο ότι όσοι είδαν την ταινία συνειρμικά την ταύτισαν με τους σημερινούς δοσίλογους;Iσως να ήταν και πράξη αντίστασης.

31 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:29 μ.μ.

Καλό. Μόνο που δεν είναι ετικέτα που προστέθηκε από τον υπεύθυνο ροής και εμφανίστηκε σε όλους τους δέκτες. Είναι απλά το μενού του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της ψηφιακής τηλεόρασης, που ήταν προγραμματισμένο να εμφανίζει την συγκεκριμένη ταινία αυτήν την ώρα. Εμφανίστηκε στον συγκεκριμένο δέκτη επειδή ο τηλεθεατής πάτησε το κουμπί του EPG στο τηλεκοντρόλ του

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:24 μ.μ.

Σωστός

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger