Home » , , » Μετά τον εκκαθαριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη τώρα δίνουν ασυλία, με κοινοβουλευτική βούλα, και στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ

Μετά τον εκκαθαριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη τώρα δίνουν ασυλία, με κοινοβουλευτική βούλα, και στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ

Από giorgis , Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 4:07 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Φαίνεται ότι οι κυβερνητικοί συμμορίτες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες –σαν ανέκδοτο ακούστηκε η σημερινή δήλωση κυβερνητικού αξιωματούχου ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016- και φροντίζουν τα «δικά τους παιδιά» μην τυχόν και έχουν ντράβαλα με τους νόμους για τις λαμογιές τους, όταν εγκαταλείψουν την εξουσία.

Θυμάστε πριν μερικές μέρες που έβαλαν μια άσχετη διάταξη (γνωστή τους τακτική) στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα με την οποία εξασφαλίζουν στον ειδικό εκκαθαριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη την απαλλαγή εκ των προτέρων από κάθε ποινική και αστική ευθύνη ακόμα και έναντι τρίτων για τις μεθοδεύσεις που έκανε μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Τώρα διαβάζουμε ότι σε άλλο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή δεν υποχρεώνεται το Ταμείο ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) να στέλνει για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο τις συμβάσεις για ποσά κάτω από 999.999 ευρώ. 

Για ποιο λόγο ρε μάγκες να μην ελέγχονται οι συμβάσεις κάτω από 1.000.000 ευρώ που υπογράφετε; Ρητορική ερώτηση φυσικά. Η αυτονόητη απάντηση είναι γιατί εκτός των άλλων έχουν μετατρέψει και τον «ναό της δημοκρατίας» του σε … πλυντήριο συμβάσεων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger