Home » » Από τα "κατορθώματα" στις παπαρολογίες του Βύρωνα Πολύδωρα (Βίντεο)

Από τα "κατορθώματα" στις παπαρολογίες του Βύρωνα Πολύδωρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 | 9:08 μ.μ.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πολιτικό μέλλον του Βύρωνα Πολύδωρα μετά την διαγραφή του απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. Αλλά κάνουν λόγο ότι το πρώην στέλεχος της Ν.Δ θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ενώ το σαμαρικό antinews ισχυρίζεται ότι «υπάρχει ήδη συμφωνία του κ. Καμμένου με τον "αντιστασιακό" Βύρωνα Πολύδωρα, ώστε να μπει στις επόμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ».

Καρφί δεν μας καίγεται για την διαδρομή που θα ακολουθήσει από δω και πέρα ο Πολύδωρας. Με το βίντεο όμως που παραθέτουμε θυμηθήκαμε μερικές από τις ατάκες του που έγραψαν ιστορία, όπως και για τα «κατορθώματά» του από τα κυβερνητικά πόστα που πέρασε και πώς τα εκμεταλλεύτηκε προς «ίδιον όφελος».

Μας θύμισε επίσης, το βίντεο, την στάση του Πολύδωρα όταν γινόταν βασανισμοί μεταναστών στο ΑΤ Ομονοίας, (παράληψη του να αναφερθεί στις δηλώσεις του Βύρωνα που διέκρινε «επαγγελματισμό των αστυνομικών» στην υπόθεση της ζαρντινιέρας), αλλά ακούμε τις διατριβές του Βύρωνα περί «στρατηγού ανέμου» και «γράνας».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger